GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zubac odličan, Clippersi bolji od Lakersa

Zubac odličan, Clippersi bolji od Lakersa
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.03.2022 / 08:41
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
LOS ANGELES - Ivica Zubac je odigrao još jednu dobru utakmicu za Clipperse koji su i po četvrti put u sezoni bili bolji od gradskih rivala iz Lakersa.

Hrvatski centar je za 25 minuta ubacio 19 poena uz šut 8/11, a imao je i 9 skokova, 3 asistencije i 2 blokade. Efikasniji od njega u redovima Clippersa bio je samo Reggie Jackson s 36 poena, 9 asistencija, 8 skokova i 2 ukradene lopte. Lakerse je predvodio LeBron James s 26 poena, 8 skokova i 4 asistencije.

Lakersima je ovo četvrti uzastopni poraz, a trenutno se nalaze na 9. mjestu Zapada s omjerom 27-35 i imaju samo 2 pobjede više od 11. mjesta koje ne vodi ni u play-in turnir.

U lošoj formi je i Brooklyn kojoj nije pomogao ni povratak Kevina Duranta koji se vratio nakon ozljede. On je ubacio 31 poen te imao po 4 skoka i asistencije, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu protiv Miamija, trenutno vodeće momčadi Istočne konferencije. Momčad Heata je predvodio Bam Adebayo s 30 poena, 11 skokova i 6 asistencija, a još tri igrača su postigla preko 20 poena - Tyler Herro 27p, 8a, 4s; Caleb Martin 22 p, 5s i Max Strus 21 p, 5s.

Luka Dončić je odigrao još jednu sjajnu partiju. Slovenski košarkaš je ubacio 41 poen te imao 10 skokova i 9 asistencija u pobjedi Dallasa nad Golden Stateom u čijim je redovima najefikasniji bio Jordan Poole s 23 poena. Stephen Curry je dodao 21 poen te imao 9 asistencija i 5 skokova.

Boston je nastavio s dobrim igrama i bez ozlijeđenog Jaylena Browna. Zato je briljirao Jason Tatum koji je u pobjedi protiv Memphisa imao 37 poena uz 6 skokova i 5 asistencija. Na drugoj strani je Ja Morant ubacio 38 poena uz 7 asistencija i 4 skoka.

Rezultati:

Atlanta Hawks - Chicago Bulls 130:124

Boston Celtics - Memphis Grizzlies 120:107

Brooklyn Nets - Miami Heat 107:113

Toronto Raptors - Detroit Pistons 106:108

Dallas Mavericks - Golden State Warriors 122:113

San Antonio Spurs - Sacramento Kings 112:115

Los Angeles Clippers - Los Angeles Lakers 132:111

Tagovi: Ivica Zubac, Los Angeles Clippers, Karl-Anthony Towns, LaMarcus Aldridge, Luke Kennard, Reggie Jackson, Stephen Curry, Golden State Warriors
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE