GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zubac odličan u novoj pobjedi Clippersa

Zubac odličan u novoj pobjedi Clippersa
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.04.2021 / 09:11
Autor: SEEbiz / H
LOS ANGELES - LA Clippersi su sinoć kod kuće sa 117-105 pobijedili Memphis Grizzliese, a Ivica Zubac je pobjedi pridonio sa 18 koševa, dok je Utah Jazz Bojana Bogdanovića također upisao pobjedu u gostima protiv Houston Rocketsa u kojoj je hrvatski reprezentativac sudjelovao sa 14 ubačaja.

Clippersi, koji su igrali i bez Kawhija Leonarda i bez Paula Georgea, zaostajali su čak 18 koševa koje su ipak uspijeli nadoknaditi i preokrenuti rezultat u svoju korist, a Zubac je odigrao 32 minute i 19 sekundi i u tom vremenu je ubacio 18 koševa uz šut iz igre 6/11, pridodavši tome sedam skokova, tri asistencije i dva bloka.

To je deseta pobjeda u zadnjih 11 utakmica za momčad iz Los Angelesa koju je predvodio Luke Kennard sa 28 poena i sedam skokova. Marcus Morris Sr. je dodao 25 koševa, a Terance Mann 19 koševa, sedam asistencija i šest skokova.

Kod Grizzliesa je najbolji bio Ja Morant sa 22 ubačaja.

Pobjedu na gostovanju su upisali i Utah Jazz koji su sa 112-89 bili bolji od Houston Rocketsa.

Joe Ingles i Jordan Clarkson su zajedno zabili deset trica za Utah koji je vodeći u NBA po broju postignutih trica. Ingles je na kraju ostvario učinak od 21 koša, dok je Clarkson ubacio 22.

Bojan Bogdanović je u 23:11 minuta na terenu zabio 14 koševa (šut iz igre 4/13, trice 3/8) uz četiri asistencije i jednu ukrdenu loptu.

Najučinkovitiji igrač poražene momčadi bio je Wall s 21 pogotkom i šesta asistencija.

Na teren je sinoć istrčao i Dario Šarić čiji su Phoenix Suns sa 116-113 u gostima svladali vodeću momčad Istoka Philadelphia 76erse.

Do pobjede ih je vodio Chris Paul koji je utakmicu završio sa 28 koševa i osam asistencija.

Devin Booker je ubacio 19 koševa, a Šarić je u 18:27 minuta na terenu ubacio sedam koševa (šut iz igre 2/4, trice 0/2) uz jedan skok i tri asistencije.

Philadelphiji, kojoj je ovo drugi poraz zaredom prvi put ove sezone, nije pomogao ni Joel Embiid sa 38 koševa i 17 skokova.

Washington Wizards su na svom parketu sa 118-114 bili bolji od Golden State Warriorsa, a Russell Westbrook je upisao još jedan triple-double.

Najbolji strijelac Wizardsa bio je Bradley Beals sa 129 koševa, a Westbrook je ubacio 14 koševa, 20 skokova i deset asistencija.
Kod Warriorsa Stephen Curry, koji je promašio prvih sedam pokušaja za tricu i u prvom poluvremenu ubacio samo četiri koša, utakmicu je završio sa 18 poena.

New York Knicks su nakon produžetaka sa 137-127 kod kuće nadigrali Atlanta Hawkse, a Julius Randle je zabio 13 od svojih 40 koševa u zadjih 11 minuta susreta. Knicksi koji su zaostajali 11 koševa za Atlantom u trećoj četvrtini zabili su prvih deset koševa u produžetku i na kraju upisali osmu pobjedu zaredom i preskočili Hawks na četvrtom mjestu u Istočnoj konferenciji.

Derrick Rose i Immanuel Quickley su svaki ubacili po 20 koševa za New York, dok je Hawkse predvodio Trae Young s također dvadeset koševa i 14 skokova.

Toronto Raptors su u Tampi sa 114-103 pobijedili Brooklyn Netse, a do pobjede su ih vodili Pascal Siakam sa 27 i OG Anunoby sa 25 koševa. Kyrie Irving je bio najbolji pojedinac Brooklyna sa 28 pogodaka i 11 skokova.

Dallas Mavericksi predvođeni Lukom Dončićem su kod kuće sa 127-117 svladali Detroit Pistonse. Slovenskom košarkašu je nedostajala jedna asistencija da upiše triple-double, utakmicu je završio sa 30 koševa i 10 skokova.

San Antonio Spurs su kod kuće upisali poraz, bolji od njih su sa 107-87 bili Miami Heat koje su predvodili Bam Adebayo sa 23 koša i Jimmy Butler sa 18.

Kod Spursa nabolji je bio DeMar DeRozan sa 15 koševa, a hrvatski košarkaš Luka Šamanić je u nešto više od četiri minute igre ostao bez učinka.

Tagovi: Ivica Zubac, Los Angeles Clippers, Derrick Rose, Immanuel Quickley, New York Knicks, Dario Šarić, Luke Kennard, Bojan Bogdanović
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE