GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zubac odličan u novoj pobjedi Clippersa

Zubac odličan u novoj pobjedi Clippersa
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.04.2021 / 09:11
Autor: SEEbiz / H
LOS ANGELES - LA Clippersi su sinoć kod kuće sa 117-105 pobijedili Memphis Grizzliese, a Ivica Zubac je pobjedi pridonio sa 18 koševa, dok je Utah Jazz Bojana Bogdanovića također upisao pobjedu u gostima protiv Houston Rocketsa u kojoj je hrvatski reprezentativac sudjelovao sa 14 ubačaja.

Clippersi, koji su igrali i bez Kawhija Leonarda i bez Paula Georgea, zaostajali su čak 18 koševa koje su ipak uspijeli nadoknaditi i preokrenuti rezultat u svoju korist, a Zubac je odigrao 32 minute i 19 sekundi i u tom vremenu je ubacio 18 koševa uz šut iz igre 6/11, pridodavši tome sedam skokova, tri asistencije i dva bloka.

To je deseta pobjeda u zadnjih 11 utakmica za momčad iz Los Angelesa koju je predvodio Luke Kennard sa 28 poena i sedam skokova. Marcus Morris Sr. je dodao 25 koševa, a Terance Mann 19 koševa, sedam asistencija i šest skokova.

Kod Grizzliesa je najbolji bio Ja Morant sa 22 ubačaja.

Pobjedu na gostovanju su upisali i Utah Jazz koji su sa 112-89 bili bolji od Houston Rocketsa.

Joe Ingles i Jordan Clarkson su zajedno zabili deset trica za Utah koji je vodeći u NBA po broju postignutih trica. Ingles je na kraju ostvario učinak od 21 koša, dok je Clarkson ubacio 22.

Bojan Bogdanović je u 23:11 minuta na terenu zabio 14 koševa (šut iz igre 4/13, trice 3/8) uz četiri asistencije i jednu ukrdenu loptu.

Najučinkovitiji igrač poražene momčadi bio je Wall s 21 pogotkom i šesta asistencija.

Na teren je sinoć istrčao i Dario Šarić čiji su Phoenix Suns sa 116-113 u gostima svladali vodeću momčad Istoka Philadelphia 76erse.

Do pobjede ih je vodio Chris Paul koji je utakmicu završio sa 28 koševa i osam asistencija.

Devin Booker je ubacio 19 koševa, a Šarić je u 18:27 minuta na terenu ubacio sedam koševa (šut iz igre 2/4, trice 0/2) uz jedan skok i tri asistencije.

Philadelphiji, kojoj je ovo drugi poraz zaredom prvi put ove sezone, nije pomogao ni Joel Embiid sa 38 koševa i 17 skokova.

Washington Wizards su na svom parketu sa 118-114 bili bolji od Golden State Warriorsa, a Russell Westbrook je upisao još jedan triple-double.

Najbolji strijelac Wizardsa bio je Bradley Beals sa 129 koševa, a Westbrook je ubacio 14 koševa, 20 skokova i deset asistencija.
Kod Warriorsa Stephen Curry, koji je promašio prvih sedam pokušaja za tricu i u prvom poluvremenu ubacio samo četiri koša, utakmicu je završio sa 18 poena.

New York Knicks su nakon produžetaka sa 137-127 kod kuće nadigrali Atlanta Hawkse, a Julius Randle je zabio 13 od svojih 40 koševa u zadjih 11 minuta susreta. Knicksi koji su zaostajali 11 koševa za Atlantom u trećoj četvrtini zabili su prvih deset koševa u produžetku i na kraju upisali osmu pobjedu zaredom i preskočili Hawks na četvrtom mjestu u Istočnoj konferenciji.

Derrick Rose i Immanuel Quickley su svaki ubacili po 20 koševa za New York, dok je Hawkse predvodio Trae Young s također dvadeset koševa i 14 skokova.

Toronto Raptors su u Tampi sa 114-103 pobijedili Brooklyn Netse, a do pobjede su ih vodili Pascal Siakam sa 27 i OG Anunoby sa 25 koševa. Kyrie Irving je bio najbolji pojedinac Brooklyna sa 28 pogodaka i 11 skokova.

Dallas Mavericksi predvođeni Lukom Dončićem su kod kuće sa 127-117 svladali Detroit Pistonse. Slovenskom košarkašu je nedostajala jedna asistencija da upiše triple-double, utakmicu je završio sa 30 koševa i 10 skokova.

San Antonio Spurs su kod kuće upisali poraz, bolji od njih su sa 107-87 bili Miami Heat koje su predvodili Bam Adebayo sa 23 koša i Jimmy Butler sa 18.

Kod Spursa nabolji je bio DeMar DeRozan sa 15 koševa, a hrvatski košarkaš Luka Šamanić je u nešto više od četiri minute igre ostao bez učinka.

Tagovi: Ivica Zubac, Los Angeles Clippers, Derrick Rose, Immanuel Quickley, New York Knicks, Dario Šarić, Luke Kennard, Bojan Bogdanović
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE