GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zubac odličan u pobjedi Clippersa protiv Lakersa

Zubac odličan u pobjedi Clippersa protiv Lakersa
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.05.2021 / 08:16
Autor: SEEbiz
LOS ANGELES - Los Angeles Clippersi pobijedili su Los Angeles Lakerse 118:94 u noći na petak i tom se pobjedom podigli na treće mjesto ljestvice Zapadne konferencije NBA lige.

Lakersi su i dalje šesti, ali sad su omjerom pobjeda i poraza izjednačeni s Portland Trail Blazersima na sedmoj poziciji, koja na kraju osnovnog dijela sezone momčadi vodi u razigravanje za mjesto u doigravanju.

Bio je to četvrti poraz Lakersa u posljednjih pet utakmica i ogled koji bi mogao biti najava prvog kruga doigravanja. Uspješnija franšiza iz Los Angelesa ga je odigrala bez LeBrona Jamesa, a u ranoj fazi ogleda ostala i bez pomoći Anthonyja Davisa.

Clipperse je do pobjede vodio Paul George s 24 poena, sedam skokova i pet asistencija. Kawhi Leonard je dodao 15 poena, osam uhvaćenih lopti i pet asistencija, a Ivica Zubac 14 koševa, osam skokova i blokadu. Pogodio je svih pet pokušaja iz igre i četiri od pet s crte slobodnih bacanja, a kroz ogled se istaknuo i ovim zakucavanjem.

Kod Lakersa je najbolji bio Kyle Kuzma s 25 ubačenih koševa.

Tagovi: Ivica Zubac, Paul George, Kawhi Leonard, Los Angeles Clippers, LA Lakers, Anthony Davis, LeBron James
PROČITAJ I OVO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a
BOKS
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a

ZAGREB - Hrvatski boksački savez (HBS) u utorak je objavio da reprezentativac Nikica Radonić neće nastupiti u četvrtfinalu kategorije do 86 kg Europskog boksačkog prvenstva u Beogradu, koje je prema rasporedu bilo zakazano za srijedu, 24. travnja.

Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
PORUKE
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
RIJEKA - "Kao uvijek, idemo na pobjedu. Optimističan sam, mislim da će s gležnjom za tjedan dana biti sve u redu."
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
NBA PLAYOFF
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
DENVER - Denver Nuggetsi nadoknadili su 20 koševa manjka iz treće četvrtine i pobijedili sa 101:99 Los Angeles Lakerse ubačajem Jamala Murrayja sa zvukom sirene za prednost od 2:0 u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige.
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
TRENERI
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
UDINE - Talijanski nogometni klub Udinese će nakon Gabriela Cioffija voditi bivši svjetski prvak i osvajač Zlatne lopte Fabio Cannavaro, objavio je klub na svojoj web stranici.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE