GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zubac opet vrlo dobar

Zubac opet vrlo dobar
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.04.2022 / 07:54
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - U većini utakmica najveće zvijezde su odmarale pred play-in (kreće u utorak) i playoff (kreće u subotu).

Ivica Zubac je igrao 23 minute u pobjedi Clippersa nad Thunderom sa 138:88, 12 koševa i 11 skokova za još jedan double-double uz dvije asistencije i blokade. Bojan Bogdanović je preskočio pobjedu Jazza nad Blazersima od 111:80.

Clippersi će u play-inu igrati u Minnesoti u noći s utorka na srijedu, ako pobijede, onda će u doigravanje na drugog nositelja Zapada, Memphis. Ako izgube, imat će drugu priliku, bit će domaćini New Orleansu ili San Antoniju s noći na četvrtka na petak.

Celticsi su u punom sastavu pobijedili u Memphisu (odmarali većinu) sa 139:110 i tako izabrali biti drugi na Istoku, jer je Milwaukee (odmor) glatko izgubio u Clevelandu. Brooklyn je zadržao 7. poziciju i prednost domaćeg parketa u play-inu pobjedom nad Indianom od 134:126, a Kyrie Irving je zabio 35 koševa (šut 15-20).

Dallas je sačuvao 4. mjesto i prednost domaćeg parketa u play-offu protiv Utaha, kao što je Golden State ostao treći. Klay Thompson je u pobjedi nad New Orleansom postigao 41 koš, a Steve Kerr je rekao da još ne zna hoće li u prvoj utakmici doigravanja moći računati na Stephena Curryja.

Lakersi su pobjedom zaključili razočaravajući kampanju, a Frank Vogel bi uskoro trebao postati bivši trener i to već danas.

Utah će igrati protiv Dallasa, prva utakmica je kod Mavericksa u subotu.

Tagovi: Ivica Zubac, Los Angeles Clippers, Bojan Bogdanović, Frank Vogel, Paul George, Joel Embiid, James Harden, Reggie Jackson
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE