GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zubčevi Clippersi nadigrali Detroit Pistonse Bojana Bogdanovića

Zubčevi Clippersi nadigrali Detroit Pistonse Bojana Bogdanovića
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.11.2022 / 09:45
Autor: SEEbiz / H
LOS ANGELES - LA Clippers Ivice Zubca su sinoć na svom terenu sa 96-91 nadigrali Detroit Pistonse Bojana Bogdanovića, a obojica hrvatskih košarkaša su imali solidan učinak.

Ivica Zubac je odigrao 39:31 minutu za Clipperse, koji su produžili pobjednički niz nad Pistonsima na sedam utakmica, i izjednačio rekord karijere sa 18 skokova čemu je dodao devet koševa i jednu asistenciju.

Reggie Jackson ubacio je 23 koša, Marcus Morris stariji i Paul George dodali su po 16 za pobjedu Los Angeles Clippersa koji su dočekali su povratak Kawhija Leonarda na teren.

Za Leonarda je ovo tek treća utakmica ove sezone i sinoć je postigao ??šest poena. Peterostruki All-Star posljednji je put igrao 23. listopada. Propustio je posljednjih 12 utakmica zbog zaostale upale koljena nakon operacije ACL-a u srpnju 2021.

Bojan Bogdanović je bio najbolji strijelac poraženih Pistonsa, kojima je ovo šesti uzastopni poraz, zabio je 26 koševa u 34:13 minuta na terenu, upisavši pritom tri skoka, tri asistencije i dvije ukradene lopte. Jaden Ivey je dodao 18 koševa.

Kod vodstva Pistonsa 73-70 9:45 minuta prije kraja, Clippersi su vratili cijelu svoju početnu petorku s klupe. Zahvaljujući seriji od 13-4, Los Angeles dolazi u vodstvo od 83-77 nešto više od šest minuta prije kraja. Četiri minute do kraja Leonard zabija polaganje čime Clippersi povećavaju prednost na 87-79 i ne ispuštaju je do kraja.

U preostale dvije utakmice koje su sinoć odigrane Brooklyn Nets su sa 109-107 pobijedili Portland Trade Blazerse, a Sacramento je kod kuće upisao petu pobjedu zaredom nadigravši San Antonio Spurse sa 130-112.

Kevin Durant je predvodio Brooklyn ubacivši 35 koševa, dok je Royce O'Neal, koji je zabio koš za pobjedu sedam desetinki prije kraja, upisao triple-double sa 11 poena, 11 skokova i 11 asistencija. Kod Blazersa, Damian Lillard je zabio 25 koševa, a Anfernee Simons 24.

U Sacramentu su De'Aaron Fox sa 28 poena i Malik Monk 26 osigurali pobjedu Kingsima nad Spursima koji sada imaju devet poraza u deset utakmica.

Tagovi: Ivica Zubac, Bojan Bogdanović, Jayson Tatum, Nikola Jokić, Luka Dončić, Detroit Pistons
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE