GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zubčić četvrti na veleslalomu u Garmischu, slavio Alexis Pinturault

Zubčić četvrti na veleslalomu u Garmischu, slavio Alexis Pinturault
SKIJANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.02.2020 / 17:10
Autor: SEEbiz / H
GARMISCH PARTENKIRCHEN - Hrvatski skijaš 27-godišnji Filip Zubčić umalo je po drugi puta u karijeri završio na postolju u utrkama Svjetskog kupa.

U nedjelju je u veleslalomu u njemačkom Garmisch Partenkirchenu osvojio četvrto mjesto zaostavši za pobjednikom, Francuzom Alexisom Pinturaultom 35 stotinki.

Zubčić je nakon prve vožnje bio deveti, ali u drugoj utrci ostvario je najbolje vrijeme, što mu je na kraju donijelo četvrto mjesto. Švicarac Loic Meillard (%2B0,16) bio je drugi, a treće mjesto osvojio je Norvežanin Leif Kristian Nestvold-Haugen ( 0,24).

Zubčić je tako po četvrti puta ove sezone bio među deset najboljih u svojoj najjačoj disciplini, s tim da je 11. siječnja u Adelbodenu zauzeo drugo mjesto u veleslalomu, što mu je najbolji rezultat u karijeri. Ujedno, hrvatski skijaš probio se na četvrto mjesto u poretku veleslalomaša, ima 188 bodova. Ispred njega su Slovenac Žan Kranjec (315 bodova), Norvežanin Henrik Kristoffersen (289) i Alexis Pinturault (272).

U ukupnom poretku Svjetskog kupa vodi Kristoffersen sa 877 bodova. Slijede ga Pinturault sa 822, te Norvežanin Aleksander Aamodt Kilde sa 820 bodova, dok je Zubčić na 21. mjestu sa 257 bodova.

Tagovi: Filip Zubčić, Alexis Pinturault, Žan Kranjec, Loic Meillard, Leif Kristian Nestvold-Haugen
PROČITAJ I OVO
Mike Budenholzer novi trener Phoenixa
TRENERI
Mike Budenholzer novi trener Phoenixa
PHOENIX - Phoenix Sunsi brzo su pronašli zamjenu za Franka Vogela, a njega će naslijediti Mike Budenholzer.
Zajec još jednom podržao Jakirovića
PODRŠKA
Zajec još jednom podržao Jakirovića
ZAGREB - Pojedini hrvatski mediji jutros su objavili da je Dinamo donio odluku prema kojoj će na kraju sezone otpustiti Sergeja Jakirovića, a na klupu prve momčadi vratiti Igora Bišćana. Maksimirski klub reagirao je objavom na Instagramu i tu informaciju nazvao neistinitom.
Denver razbio Minnesotu i vratio se u igru
NBA PLAYOFF
Denver razbio Minnesotu i vratio se u igru
MINNEAPOLIS - Denver Nuggetsa pobijedili su Minnesota Timberwolvese 117:90 u trećoj utakmici polufinala Zapadne konferencije NBA lige.
Đoković pao kao pokošen. Evo što se dogodilo
NESREĆA
Đoković pao kao pokošen. Evo što se dogodilo
RIM - Bizarna nesreća dogodila se najboljem svjetskom tenisaču Novaku Đokovića na čiju je glavu pala boca dok je potpisivao autograme nakon pobjede protiv Francuza Mouteta u drugom kolu ATP Masters 1000 turnira u Rimu.
Como se vratio u Serie A nakon 21 godine
POVRATAK
Como se vratio u Serie A nakon 21 godine

COMO - Nogometaši Coma pridružili su se igračima Parme kao izravni putnici u prvu talijansku ligu nakon osnovnog dijela natjecanja u Serie B.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE