GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bolt kreće s uslugom brze isporuke namirnica

Bolt kreće s uslugom brze isporuke namirnica
USLUGE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.07.2021 / 13:11
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Pilot projekt vodeće europske platforme za mobilnost uspješno je predstavljen u Estoniji, a do kraja 2021. namirnice će na ovaj način biti moguće naručiti i u Hrvatskoj, Portugalu, Litvi, Latviji, Rumunjskoj, Češkoj, Poljskoj, Slovačkoj i Švedskoj.

Bolt Market uslugu bit će moguće koristiti u okviru postojeće Bolt Food aplikacije, a osim što se njome dodatno unaprjeđuje korisničko iskustvo, usluga će omogućiti dostavljačima dodatnu zaradu.

Bolt Market je usluga dostave namirnica koja povezuje dark storeove, odnosno mjesta za brzo preuzimanje robe, i kupce kako bi im omogućila brzu isporuku robe. Sinergija usluga dostave hrane i namirnica omogućit će Boltu učinkovitije upravljanje poslovanjem i pružanje kvalitetnije usluge korisnicima. O implementaciji usluge brinut će novi tim koji će se priključiti Boltu, a kojeg će činiti Category Manager, Country Manager, Operations Manager, Supply Manager i Operation Specialist. Bolt Market tim bit će zadužen za upravljanja lancem opskrbe i skladišnog poslovanja na lokalnoj razini, definiranje strategije poslovanja i postavljanje ciljeva te prilagodbu aplikacije korisnicima i dostavljačima.

„Podaci Eurostata za 2020. pokazuju da je 55 % građana Hrvatske kupovalo online, a na razini Europske unije najviše se naručivala odjeća, hrana iz restorana, ali i namirnice. Mnogi su tijekom pandemije otkrili pogodnost dostave namirnica na vrata i nastavit će koristiti dostavne usluge čak i nakon što ona završi, stoga Hrvatska itekako ima potencijala za uvođenje Bolt Marketa. U Hrvatskoj imamo čvrstu bazu iskusnih vozača i korisnika Bolt usluga, od prijevoza na zahtjev, preko najma romobila do dostave hrane i uvjereni smo kako će ovo biti profitabilna poslovna vertikala.“, izjavio je Dmitri Liberman, potpredsjednik poslovne vertikale dostave u Boltu, i dodao kako će Bolt iskoristiti ekspertizu i iskustvo u dostavi hrane te postojeću logistiku, tehnologiju i dostavljače kako bi predstavio novu uslugu.

Poslovna vertikala Bolt Food dostupna je u više od 50 gradova i 20 zemalja Europe i Azije. Bilježi tri milijuna registriranih korisnika i 15.000 restorana na globalnoj razini.

Tagovi: Bolt, Bolt Market, brza dostava, Dmitri Liberman
PROČITAJ I OVO
Apple u Kini na zahtjev vlasti uklonio WhatsApp i Threads iz AppStorea
POTEZI
Apple u Kini na zahtjev vlasti uklonio WhatsApp i Threads iz AppStorea
PEKING - Američki tehnološki div Apple uklonio je Metine aplikacije WhatsApp i Threads iz svog App Storea u Kini.
Regija CEE postaje europska Silicijska dolina
POTENCIJALI
Regija CEE postaje europska Silicijska dolina
ZAGREB - PwC i CEE Digital Coalition vjeruju da zemlje u regiji srednje i istočne Europe (CEE) imaju potencijal ojačati i razviti svoje ICT sektore i stvoriti Silicijsku dolinu EU-a, stoji u novom izvješću.
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
SJAJNE BROJKE
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
LOS ANGELES - Netflix je večeras objavio poslovne rezultate koji su nadmašili očekivanja analitičara.
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
RAST
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
HELSINKI - Finski proizvođač telekomunikacijske opreme Nokia u prvom je ovogodišnjem kvartalu zahvaljujući mjerama štednje zabilježio rast neto dobiti od 52 posto na 438 milijuna eura.
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
INTERES
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
NEW YORK - Uzbuđenje oko nadolazećeg prepolovljenja bitcoina ("halving") dovelo je do kontinuiranog porasta pretraživanja tog pojma na Googleu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE