GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dentsu najavio početak rada kompanije Merkle na srpskom IT tržištu

Dentsu najavio početak rada kompanije Merkle na srpskom IT tržištu
NAJAVE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.04.2021 / 10:59
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Kompanija Dentsu najavila je početak rada nove kompanije za upravljanje iskustvom korisnika (CXM) na teritoriji Republike Srbije. Kompanija će u poslovanju kombinovati podatake i analitičke sposobnosti sa CRM, trgovinskim, medijskim i uslugama digitalnih iskustava, a poslovanje će se obavljati pod imenom Merkle.

Plasiranje ovog tipa poslovanja značajan je korak u EMEA regionalnoj strategiji širenja kompanije Merkle. Ono proširuje sposobnost i otvara dodatni spektar delovanja postojećih CXM usluga koje će klijentu pružiti neophodnu podršku zarad uspostavljanja potpunog korisniškog doživljaja – pri svakoj interakciji sa korisnicima njihovog brenda.

Kompaniju predvodi 1.200 CXM stručnjaka koji svoja znanja koriste kako za kreiranje strategije u izgradnji korisničkog iskustva tako i za savete, dizajn baziran na iskustvu korisnika, CRM, upravljanje podacima, trgovinu, mobilnost, sisteme za upravljanje sadržajima (CMS), kao i platforme adtech i martech.

Sedišta kompanije će se nalaziti u Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj (DACH), Češkoj, Srbiji i Portugalu. Istovremeno imaće pristup Merklovoj regionalnoj EMEA mreži koju čini više od 3.400 zaposlenih u 14 zemalja.

Svojim rešenjima kroz konsultacije, primenu i usluge rukovođenja ovakav vid poslovanja još više će ojačati Merkle-ovo strateško partnerstvo u regionu sa globalnim tehnološkim kompanijama kao što su Salesforce, Adobe, Microsoft, Sitecore i SAP.

Patrik Gamrid, izvršni direktor kompanija Merkle DACH i dentsu Švajcarska naglašava:

„Ovo je uzbudljiv momenat za udruživanje sposobnosti transformacija podataka kompanije Merkle sa našim uslugama u oblasti digitalnih transformacija, a sve kako bi se zaokružilo kompletno korisničko iskustvo na DACH tržištima. Radujem se što sam u prilici da našim klijentima ponudim ovo unapređeno iskustvo.”

Margaret Vagner, EMEA predsednica zadužena za CXM servisnu liniju kompanija Merkle i dentsu, dodaje: „Poslovanje kompanije Merkle u regionu DACH se širi, a sa njim i naša postojeća poslovanja u Nemačkoj, Švajcarskoj i Srbiji plasirajući nas tako na nova tržišta poput Austrije, Češke i Portugala. Samim tim se kompanija Merkle pozicionira kao vodeći partner za upravljanje iskustvima korisnika u DACH regionu.”

Tagovi: Dentsu, Merkle, srpsko IT tržište
PROČITAJ I OVO
CVC Capital Partners odgodio ponudu o preuzimanju Toshibe
ODGODA
CVC Capital Partners odgodio ponudu o preuzimanju Toshibe
NEW YORK - CVC Capital Partners odgodit će podnošenje službenog prijedloga za kupnju Toshibe Corp, nakon što je japanska industrijska grupa imenovala novog izvršnog direktora, izvijestio je Nikkei u petak.
Slovenija na dražbi za 5G frekvencije prikupila više novca od očekivanja
5G
Slovenija na dražbi za 5G frekvencije prikupila više novca od očekivanja
LJUBLJANA - Danas je Agencija za komunikacijske mreže i usluge (Akos) uspješno zaključila važnu aukciju frekvencijskih opsega za javne mobilne usluge, uključujući 5G mreže.
Ministarstvo: Cuspis, IN2 i Ericsson Nikola Tesla uključeni u praćenje cijepljenja
REAKCIJE
Ministarstvo: Cuspis, IN2 i Ericsson Nikola Tesla uključeni u praćenje cijepljenja
ZAGREB - Ministarstvo zdravstva izvijestilo je u petak da su tvrtke Cuspis, in2 i Ericsson Nikola Tesla uključene u programsko rješenje za praćenje postupka cijepljenja, a platformu CijepiSe naziva terminom koji se u medijima koristio za to cjelovito programsko rješenje.
Google je obmanjivao Australce informacijama o korištenju podataka
OBMANA
Google je obmanjivao Australce informacijama o korištenju podataka
CANBERRA - Australski savezni sud utvrdio je da je Google obmanjivao potrošače informacijama o korištenju osobnih podataka prikupljenih mobilnim uređajima s operativnim sustavom Android, objavio je u petak regulator za zaštitu tržišnog natjecanja.
Magenta 1 slavi peti rođendan i poklanja do mjesec dana neograničenog interneta
ROĐENDAN
Magenta 1 slavi peti rođendan i poklanja do mjesec dana neograničenog interneta
ZAGREB - Magenta 1, jedinstveni proizvod Hrvatskog Telekoma u kojem su objedinjene sve telekom usluge uz brojne pogodnosti za korisnike, obilježava pet godina od svog predstavljanja na tržištu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE