GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Evo zašto je korisna aplikacija Moovit

Evo zašto je korisna aplikacija Moovit
APLIKACIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.08.2021 / 07:43
Autor: SEEbiz / Bug.hr
ZAGREB - Moovit je odlična aplikacija koja pomaže kretati se pješice, biciklom ili javnim prijevozom…

To je prilično popularna aplikacija koja se specijalizira za pomaganje u snalaženju u urbanim sredinama bilo da se nalazi u inozemstvu ili kod kuće. Mnogi je smatraju jednostavno ponajboljom aplikacijom za urbanu mobilnost, a to i ne treba čuditi budući da je koristi više od 930 milijuna korisnika u više od 3400 gradova diljem svijeta (u Hrvatskoj su podržani Zagreb, Rijeka, Dubrovnik, Crikvenica i Slavonski Brod).

Ono što je čini toliko zanimljivom svakako je činjenica da omogućava planiranje kretanja gradovima koristeći javni gradski i prigradski prijevoz uz jasne navigacijske upute. Naime, putem aplikacije će se na uvid dobiti vremena polaska autobusa, tramvaja, metroa i vlakova, a jednako će se tako dobit podatak o tome koje je linije gradskoga prijevoza potrebno koristiti kako bi se došlo do svojega odredišta.

Naravno, sve će uredno biti prikazano na interaktivnoj mapi, a uz gradski prijevoz, Moovit se može koristiti i za kretanje biciklom, a posebno je dobro to što se sve vrste prijevoza mogu kombinirati kao bi se čim brže stiglo na željeni cilj.

Podržane su i druge platforme kao što je Uber kako bi se lakše naručila taksi vožnja, a putem aplikacije je podržano i plaćanje, moguće je prijavljivati i probleme te na taj način pomagati svim korisnicima Moovita, a tu su i brojne druge praktične stvarčice i detalji. Nema što, doista ne čudi da se ovu aplikaciju smatra najboljim besplatnim rješenjem za urbanu mobilnost uopće pa je valja imati pri ruci na putovanjima.

Tagovi: Moovit, Uber
PROČITAJ I OVO
Facebook od 2016. uložio više od 13 milijardi dolara u sigurnosne mjere
SIGURNOST
Facebook od 2016. uložio više od 13 milijardi dolara u sigurnosne mjere
WASHINGTON - Facebook Inc objavio je u utorak da je od 2016. uložio više od 13 milijardi dolara u sigurnosne mjere, nekoliko dana nakon što je Wall Street Journal objavio da tvrtka nije uspjela popraviti "štetne učinke platforme".
Wozniak pokreće potpuno drugačiju privatnu svemirsku kompaniju
POTEZI
Wozniak pokreće potpuno drugačiju privatnu svemirsku kompaniju
ZAGREB - Bransonu, Bezosu i Musku, kao tehnološkim poduzetnicima koji su se okušali u svemirskoj tehnologiji i raznim projektima vezanima uz svemir, trebalo bi se uskoro pridružiti još jedno zvučno ime iz ove industrije.
WhatsApp planira veliku promjenu
PROMJENE
WhatsApp planira veliku promjenu
ZAGREB - Facebookova platforma za dopisivanje već neko vrijeme stoji neokaljena ostatkom njihovog ekosustava, no to bi se uskoro moglo promijeniti uvođenjem nečega što se najlakše može opisati kao poslovni imenik.
Ikea lansira niz proizvoda za gamere
NOVI ISKORAK
Ikea lansira niz proizvoda za gamere
ZAGREB - Od listopada ove godine, Ikea će svoju ponudu proširiti na ciljanu grupu korisnika, gamere, za koje će u ponudi imati više od 30 novih proizvoda.
Preminuo Clive Sinclair
IN MEMORIAM
Preminuo Clive Sinclair
ZAGREB - Umro je sir Clive Marles Sinclair, tvorac čitave linije 8-bitnih računala koja su redefinirala računalstvo u 80-tima i iz domene znanstvenika i profesionalaca približile ga kućnim korisnicima ponajprije u Velikoj Britaniji, ali i Europi i čitavom svijetu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE