GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Finastra i Uni Systems isporučuju zajednička rješenja i usluge u području riznice, plaćanja i rizika u Hrvatskoj

Finastra i Uni Systems isporučuju zajednička rješenja i usluge u području riznice, plaćanja i rizika u Hrvatskoj
RJEŠENJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.06.2021 / 10:05
Autor: SEEbiz
LONDON – Finastra je oformila novo partnerstvo s tvrtkom Uni Systems Information Technology S.M.SA (Uni Systems), koja se bavi integracijom sustava informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT), a specijalizira se transformaciju mogućnosti koje informacijske tehnologije nude u Europi.

Uni Systems na lokalno će tržište uvesti Finastrinu programsku podršku za riznicu, rizike i plaćanja, odnosno Fusion Treasury, Fusion Risk i Fusion Global PAYplus, s implementacijom na licu mjesta i uslugama podrške.

Constantine Serros, direktorica poslovne jedinice za bankarske i financijske usluge u tvrtki Uni Systems izjavila je:

„S veseljem najavljujemo novo poslovno partnerstvo s Finastrom. Kao globalni lider u području fintech tehnologije, Finastra donosi vrhunske stručnjake i vodeća rješenja u domenama riznice, plaćanja i rizika, koje želimo dodatno iskoristiti sa svojim lokalnim utjecajem i mogućnostima integracije znanja i tehnoloških sposobnosti. Sigurni smo da će ovo partnerstvo biti od pomoći europskim financijskim ustanovama na njihovom putu prema digitalnoj transformaciji, što je zajednička vizija tvrtkama Finastri i Uni Systems.“

Partnerstvom će se korisnicima omogućiti pomoć lokalnih stručnjaka te visokoprofesionalne usluge pored Finastrinih provjerenih tehnoloških rješenja. Ono uključuje odabrane korisnike u mnogobrojnim mjestima diljem Europe, poput Grčke, Cipra, Malte, Rumunjske, Bugarske, Albanije, Sjeverne Makedonije, Srbije, Hrvatske i Slovenije.

Michael Henssler, generalni direktor riznice, tržišta kapitala i rizika u Finastri izjavio je: „Tvrtka Uni Systems zanimljiva je nova članica u našem partnerskom programu Fusion Orbit. Radujemo se pronalasku novih tržišta diljem Europe u sklopu ove suradnje. Specijalizirani konzultanti iz Uni Systemsa obučeni su i ovlašteni za provedbu naših rješenja, kako u oblaku, tako i u samim tvrtkama, a sigurni smo da će pružiti kvalitetne profesionalne usluge našim korisnicima.“

Tagovi: Finastra, Uni Systems, Constantine Serros, Fusion Treasury, Fusion Risk i Fusion Global PAYplus
PROČITAJ I OVO
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
SJAJNE BROJKE
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
LOS ANGELES - Netflix je večeras objavio poslovne rezultate koji su nadmašili očekivanja analitičara.
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
RAST
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
HELSINKI - Finski proizvođač telekomunikacijske opreme Nokia u prvom je ovogodišnjem kvartalu zahvaljujući mjerama štednje zabilježio rast neto dobiti od 52 posto na 438 milijuna eura.
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
INTERES
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
NEW YORK - Uzbuđenje oko nadolazećeg prepolovljenja bitcoina ("halving") dovelo je do kontinuiranog porasta pretraživanja tog pojma na Googleu.
TSMC nadmašio očekivanja prihoda i dobiti u prvom kvartalu
BOLJE OD OČEKIVANJA
TSMC nadmašio očekivanja prihoda i dobiti u prvom kvartalu
TAIPEI - Taiwan Semiconductor Manufacturing Company u četvrtak je nadmašio očekivanja prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, zahvaljujući stalnoj snažnoj potražnji za naprednim čipovima, posebno onima koji se koriste u aplikacijama umjetne inteligencije.
ASML: Dobit iznad očekivanja, prodaja podbacila
REZULTATI
ASML: Dobit iznad očekivanja, prodaja podbacila
AMSTERDAM - ASML je u ponedjeljak priopćio da je dobit u prvom tromjesečju nadmašila očekivanja, dok je prodaja iznevjerila predviđanja, a kompanija ostaje pri svojim izgledima za cijelu godinu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE