GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Fiskalna.hr razvija aplikaciju putem koje će biti moguće plaćanje u kriptovalutama

Fiskalna.hr razvija aplikaciju putem koje će biti moguće plaćanje u kriptovalutama
APLIKACIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.07.2020 / 11:05
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Fiskalna.hr, tvrtka koja se fiskalnim blagajnama bavi od samih početaka uvođenja fiskalizacije, u procesu je razvijanja jedinstvene aplikacije koja će korisnicima omogućiti niz noviteta i tako još više olakšati proces izdavanja računa i vođenja poslovanja.

Aplikacija bi također objedinila sve funkcionalnosti postojećih aplikacija i donijela nove mogućnosti za sve korisnike, bez obzira na vrstu uređaja koju koriste.

S obzirom na to da su funkcionalnosti aplikacije modularne, korisnici će sami moći birati način i funkcije naplate (primjerice, korisnik koji ima ugostiteljski objekt i želi voditi skladište robe može odabrati takvu funkcionalnost, može odabrati želi li izdavati račune po stolovima, itd. Ukoliko korisnik pruža uslugu smještaja može uključiti funkciju izračuna boravišnih pristojbi, ukoliko se bavi prodajom pića može uključiti funkciju povrata ambalaže. Korisnik bira želi li koristiti funkciju e-računa, može postaviti što djelatnik može raditi i vidjeti unutar aplikacije (izvještaji, storno računa, produljenje pretplate…), korisnik također može konfigurirati i sam izgled aplikacije (način prikaza artikala, boju sučelja, raspored elemenata…)).

Jedna od posebnih novosti je i uvođenje plaćanja putem kriptovaluta, za koju Miro Crnković, predsjednik Uprave tvrtke Inter-net kaže: „Za uvođenje plaćanja putem kriptovaluta odlučili smo se iz razloga što potražnja za takvim načinom plaćanja raste na globalnoj razini. Velik broj naših korisnika povezan je s turizmom pa smo im ovom funkcionalnošću željeli omogućiti primanje uplata stranih klijenata koji koriste taj oblik plaćanja. Naš primarni cilj je steći iskustvo i spremni dočekati vrijeme kada će plaćanje kriptovalutama biti jedan od standardnih načina plaćanja roba i usluga. Podržane kriptovalute će za sada biti Bitcoin (BTC), Ether (ETH), XRP, EOS, Stellar (XLM) međutim lista podržanih kriptovaluta će se s vremenom povećavati“.

Fiskalna.hr jedinstvena je po jednostavnosti i modularnosti aplikacije, mogućnosti korištenja na različitim mobilnim platformama i osobnim računalima, dostupnosti i promptnosti odjela tehničke podrške, plaćanju kriptovalutama, e-računima te sigurnoj pohrani podataka u oblaku.

Aplikacija je namijenjena svim djelatnostima i obveznicima fiskalizacije koji žele brzu i intuitivnu aplikaciju uz minimalne troškove, a više možete saznati na www.fiskalna.hr

Tagovi: Fiskalna.hr, Miro Crnković, Inter-net, bitcoin, ether, plaćanje u kriptovalutama, kriptovalute
PROČITAJ I OVO
WhatsApp uvodi novu važnu značajku
OPCIJE
WhatsApp uvodi novu važnu značajku
NEW YORK - Stiže dobra vijest za korisnike WhatsAppa koji vole slati škakljive fotografije i videozapise. Naime, u aplikaciju je uvedena dugo najavljivana značajka koja omogućuje slanje sadržaja koji, nakon što se jednom pogleda, u potpunosti nestaje.
Pentagon koristi umjetnu inteligenciju za predviđanje budućnosti
ALATI
Pentagon koristi umjetnu inteligenciju za predviđanje budućnosti
WASHINGTON - Američka vojska razvija program pod nazivom GIDE (Global Information Dominance Experiments) u kojem se koristi umjetnom inteligencijom koja je utrenirana da iz velikih količina podataka pronalazi uzorke koji ukazuju na moguće napade na osjetljive lokacije.
Kinezi žele suzbiti gejming
GEJIMING
Kinezi žele suzbiti gejming
PEKING - Dionice Tencenta i NetEasea potonule su nakon što jsu kineski državni mediji online gejming nazvali opijumom.
Googleovi servisi više neće raditi na starom Androidu
SERVISI
Googleovi servisi više neće raditi na starom Androidu
SAN FRANCISCO - Ako kojim slučajem posjedujete telefon s Androidom starijim od inačice 2.3.7, uskoro ćete (ako već niste) od Googlea dobiti email obavijest da se morate ažurirati na verziju Androida 3.0 ili noviju, jer vam u protivnom neće biti omogućeno spajanje u mnoge njegove servise, uključujući Gmail, YouTube, Play Store i Google Drive.
Prvi dvonožni robot pretrčao pet kilometara za 53 minute (VIDEO)
ROBOTI
Prvi dvonožni robot pretrčao pet kilometara za 53 minute (VIDEO)
Prvi dvonožni robot pretrčao pet kilometara za 53 minute (VIDEO)
NEW YORK - Znanstvenici Sveučilišta Oregon State (OSU) održali su nesvakidašnje testiranje svoje dvonožne robotice pod nazivom Cassie, natjeravši je da otrči 5 km s jednim punjenjem baterija na cesti unutar kampusa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE