GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

GameBar je postao GameHub

GameBar je postao GameHub
REBRANDING
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.04.2021 / 12:05
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nakon uspješnog djelovanja pod imenom GameBar, jedini hrvatski televizijski gaming kanal osim imena, promjenom vlasnika i uredničke politike, promijenio je i svoj vizualni identitet. Donedavni GameBar postao je GameHub, a promjena imena rezultat je poslovne transformacije i okretanja k budućnosti u gaming industriji koja svakim danom sve više dobiva na važnosti.

„Naša misija, cilj i vizija, od samih su početaka isti i tome smo ostali dosljedni i pod novim imenom. Ono za što se zalažemo jest stvoriti platformu na kojoj će se moći okupljati svi relevantni gameri. Pri tome se ne ograničavamo samo na gamere iz Hrvatske, već dajemo priliku i potičemo da nam se pridruže svi zaljubljenici u igre iz regije. Prvenstveno želimo pružiti priliku svim mladim igračima i onima koji traže svoj put pod gaming nebom“, izjavila je direktorica GameHuba, Dunja Trojan.

Gaming industrija svakim danom postaje sve snažnija, a broj igrača i content creatora neprestano raste. Ovaj globalni fenomen nije zaobišao ni Hrvatsku, već upravo suprotno, sve više visokoobrazovanih ljudi svoje vrijeme posvećuje upravo stvaranju sadržaja na raznim platformama.

„Kanal će, baš kao i do sada, neprestano raditi na povećanju dosega e-sport organizacija. Svjesni smo da su neki igrači u e-sportu iz čistog hobija, no također, sve je više profesionalnih sportaša. Upravo ovi potonji ulažu svoje vrijeme i treniraju, a sve kako bi bili priznati na gaming sceni. Kako bi što šira javnost čula za njih, naš tim neprestano radi na približavanju gaminga i gaming medija širokoj populaciji. Kod nas ima mjesta za sve i ne ograničavamo se samo na gamere, već dajemo priliku i youtuberima, streamerima, reviewerima, hardverašima, kao i onima koji igraju igre na mobitelu u autobusu“, objasnio je Lovro Lajoš, glavni urednik kanala.

Na kanalu su već okupljeni i uspješno djeluju brojni kreatori sadržaja pa se tako među emisijama u produkciji GameHuba ističu AFK, Top 10, Flashback, Esport report i Hot seat čija će premijera biti upravo danas s posebnom gošćom Zsa Zsom. Osim kreatora sadržaja, bogati program stvaraju i programski partneri, a pri čemu se ističu emisije Good game show, Rebootcast, Mrtvi piksel Popcast, PC Crazy Dario hardver review, Tehix review igara, A1 Adria league i QSKE turniri.

GameHub svakodnevno pratite na društvenim mrežama Facebook i Instagram te putem providera na kanalima: A1 na broju 224, MAXtv na broju 666, IskonTV na broju 611, OptiTV na broju 411 i Eronet (BH) na broju 67 .

Tagovi: GameBar, GameHub, Dunja Trojan, Lovro Lajoš
PROČITAJ I OVO
OiV nositelj projekta financiranja izgradnje nacionalne agregacijske širokopojasne infrastrukture
PROJEKTI
OiV nositelj projekta financiranja izgradnje nacionalne agregacijske širokopojasne infrastrukture
ZAGREB - Do 2025. planira se dovršetak izgradnje nacionalne agregacijske širokopojasne infrastrukture, na koju bi se uključili i povezali ciljani javni korisnici diljem zemlje, a taj se projekt s 85 posto bespovratno financira iz EU fonda, dok 15 posto osigurava državni proračun, o čemu je u četvrtak na sjednici odlučila Vlada.
Payoneer sklopio sporazum s eBayom
SPORAZUM
Payoneer sklopio sporazum s eBayom
ZAGREB - Payoneer, globalna platforma za plaćanja i elektronsku trgovinu koja potiče rast milijuna digitalnih biznisa širom svijeta, objavio je pokretanje suradnje sa eBayom kako bi prodavačima u odabranim zemljama omogućio da budu plaćeni za ono što prodaju na eBay platformi.
Xiaomi skočio na prvo mjesto po broju isporuka pametnih telefona u Hrvatskoj u prvom kvartalu 2021.
NA VRHU
Xiaomi skočio na prvo mjesto po broju isporuka pametnih telefona u Hrvatskoj u prvom kvartalu 2021.
ZAGREB – Canalys, IDC i Strategy Analytics objavili su podatke za globalno tržište pametnih telefona u Q1 2021, u kojem je Xiaomi zadržao treće mjesto po broju isporučenih pametnih telefona.
Infobip preuzeo Anam Technologies, vodećeg svjetskog pružatelja SMS firewall usluge
AKVIZICIJE
Infobip preuzeo Anam Technologies, vodećeg svjetskog pružatelja SMS firewall usluge
VODNJAN - Infobip i Anam zajedno će moći pružati tehnička rješenja za više od 700 mobilnih operatera globalno pokrivajući tako 64 posto mobilnih uređaja na svijetu.
Slovenski zakon će eliminirati Huawei iz utrke za 5G
5G
Slovenski zakon će eliminirati Huawei iz utrke za 5G
LJUBLJANA - Mobilni operatori koji žele pružiti usluge u svojim mrežama vladi i kritičnoj infrastrukturi neće smjeti koristiti visoko rizičnu tehnologiju dobavljača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE