GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

GameBar je postao GameHub

GameBar je postao GameHub
REBRANDING
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.04.2021 / 12:05
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nakon uspješnog djelovanja pod imenom GameBar, jedini hrvatski televizijski gaming kanal osim imena, promjenom vlasnika i uredničke politike, promijenio je i svoj vizualni identitet. Donedavni GameBar postao je GameHub, a promjena imena rezultat je poslovne transformacije i okretanja k budućnosti u gaming industriji koja svakim danom sve više dobiva na važnosti.

„Naša misija, cilj i vizija, od samih su početaka isti i tome smo ostali dosljedni i pod novim imenom. Ono za što se zalažemo jest stvoriti platformu na kojoj će se moći okupljati svi relevantni gameri. Pri tome se ne ograničavamo samo na gamere iz Hrvatske, već dajemo priliku i potičemo da nam se pridruže svi zaljubljenici u igre iz regije. Prvenstveno želimo pružiti priliku svim mladim igračima i onima koji traže svoj put pod gaming nebom“, izjavila je direktorica GameHuba, Dunja Trojan.

Gaming industrija svakim danom postaje sve snažnija, a broj igrača i content creatora neprestano raste. Ovaj globalni fenomen nije zaobišao ni Hrvatsku, već upravo suprotno, sve više visokoobrazovanih ljudi svoje vrijeme posvećuje upravo stvaranju sadržaja na raznim platformama.

„Kanal će, baš kao i do sada, neprestano raditi na povećanju dosega e-sport organizacija. Svjesni smo da su neki igrači u e-sportu iz čistog hobija, no također, sve je više profesionalnih sportaša. Upravo ovi potonji ulažu svoje vrijeme i treniraju, a sve kako bi bili priznati na gaming sceni. Kako bi što šira javnost čula za njih, naš tim neprestano radi na približavanju gaminga i gaming medija širokoj populaciji. Kod nas ima mjesta za sve i ne ograničavamo se samo na gamere, već dajemo priliku i youtuberima, streamerima, reviewerima, hardverašima, kao i onima koji igraju igre na mobitelu u autobusu“, objasnio je Lovro Lajoš, glavni urednik kanala.

Na kanalu su već okupljeni i uspješno djeluju brojni kreatori sadržaja pa se tako među emisijama u produkciji GameHuba ističu AFK, Top 10, Flashback, Esport report i Hot seat čija će premijera biti upravo danas s posebnom gošćom Zsa Zsom. Osim kreatora sadržaja, bogati program stvaraju i programski partneri, a pri čemu se ističu emisije Good game show, Rebootcast, Mrtvi piksel Popcast, PC Crazy Dario hardver review, Tehix review igara, A1 Adria league i QSKE turniri.

GameHub svakodnevno pratite na društvenim mrežama Facebook i Instagram te putem providera na kanalima: A1 na broju 224, MAXtv na broju 666, IskonTV na broju 611, OptiTV na broju 411 i Eronet (BH) na broju 67 .

Tagovi: GameBar, GameHub, Dunja Trojan, Lovro Lajoš
PROČITAJ I OVO
Kinezi žele suzbiti gejming
GEJIMING
Kinezi žele suzbiti gejming
PEKING - Dionice Tencenta i NetEasea potonule su nakon što jsu kineski državni mediji online gejming nazvali opijumom.
Googleovi servisi više neće raditi na starom Androidu
SERVISI
Googleovi servisi više neće raditi na starom Androidu
SAN FRANCISCO - Ako kojim slučajem posjedujete telefon s Androidom starijim od inačice 2.3.7, uskoro ćete (ako već niste) od Googlea dobiti email obavijest da se morate ažurirati na verziju Androida 3.0 ili noviju, jer vam u protivnom neće biti omogućeno spajanje u mnoge njegove servise, uključujući Gmail, YouTube, Play Store i Google Drive.
Prvi dvonožni robot pretrčao pet kilometara za 53 minute (VIDEO)
ROBOTI
Prvi dvonožni robot pretrčao pet kilometara za 53 minute (VIDEO)
Prvi dvonožni robot pretrčao pet kilometara za 53 minute (VIDEO)
NEW YORK - Znanstvenici Sveučilišta Oregon State (OSU) održali su nesvakidašnje testiranje svoje dvonožne robotice pod nazivom Cassie, natjeravši je da otrči 5 km s jednim punjenjem baterija na cesti unutar kampusa.
Evo zašto je korisna aplikacija Moovit
APLIKACIJE
Evo zašto je korisna aplikacija Moovit
ZAGREB - Moovit je odlična aplikacija koja pomaže kretati se pješice, biciklom ili javnim prijevozom…
Rezultati tehnoloških divova: Apple i Amazon najavili sive oblake
REZULTATI
Rezultati tehnoloških divova: Apple i Amazon najavili sive oblake
NEW YORK - Tehnološki divovi kao da su se natjecali tko će prijaviti zapanjujuće brojke.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE