GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Httpool jača partnerstvo s Twitterom – digitalni div postao manjinski suvlasnik Aleph Grupe

Httpool jača partnerstvo s Twitterom – digitalni div postao manjinski suvlasnik Aleph Grupe
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.01.2022 / 08:07
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Kao prva među tvrtkama Silicijske doline koja ulazi u Aleph, Twitter će podržati Alephov rast te digitalni razvoj manjih tržišta
Twitter Inc. investirao je u Aleph Grupu, globalnog partnera najvećim svjetskim igračima na području digitalnih medija.

Ova investicija, ističu iz Alepha, podržat će njihovu globalnu edukacijsku strategiju u digitalnom oglašavanju, uključujući izgradnju vlastite obrazovne tehnološke platforme, edukaciju u digitalnom oglašavanju, kao i trening i certifikaciju za više od 50.000 digitalnih profesionalaca u 90 zemalja svijeta na pet kontinenata, te poduprijeti stvaranje novih digitalnih radnih mjesta na nedovoljno opskrbljenim tržištima. Strateško ulaganje zatvoreno je u listopadu 2021., a financijski uvjeti nisu javno objavljeni.

Aleph Grupa, ujedno i vlasnik Httpoola, trenutačno je Twitterov ekskluzivni partner za oglašavanje u 74 zemlje. Aleph podupire Twitter u monetiziranju korisničke baze u zemljama u razvoju tako što na raspolaganje stavlja svoje namjenske lokalne prodajne timove i timove za podršku, tehnologiju za maksimiziranje ulaganja oglašivača, kao i svoje robusno rješenje za međunarodna plaćanja, što pomaže Twitteru da učinkovito generira inkrementalni prihod na neosnovnim tržištima.

"Čast nam je što imamo Twitter kao investitora u Aleph", komentirao je Gastón Taratuta, osnivač i izvršni direktor Aleph Grupe.

"Njihovo ulaganje jasna je potpora našim naporima da obrazujemo novu generaciju digitalnih profesionalaca širom svijeta jednako. Pristup kvalitetnom obrazovanju ključ je uspjeha i rasta, a mi smo predani osigurati da lokalni oglašivači diljem svijeta imaju pristup i obrazovanje koje im je potrebno da postanu digitalni stručnjaci, otključavajući moć digitalnih medija za svoje zajednice."

"Aleph je vrijedan i strateški partner Twitteru dugi niz godina", rekla je Sarah Personette, Twitterova glavna direktorica za korisnike. "S raznolikim skupom mogućnosti, Aleph je podržao naše poslovanje na globalnoj razini, i kao prodajni i tehnološki partner. Ovo ulaganje je prirodna evolucija u našem odnosu s Alephom."

Tagovi: Httpool, Twitter, Aleph Grupa, digitalno oglašavanje
PROČITAJ I OVO
Gaming industrija u Srbiji lani ostvarila 175 milijuna eura prihoda
RAST
Gaming industrija u Srbiji lani ostvarila 175 milijuna eura prihoda
BEOGRAD - Srbijanska gaming industrija lani je zaradila više od 175 milijuna eura, što je 17 posto više nego 2022. godine, pokazuje istraživanje Udruženja industrije videoigara Srbije (SGA), čiji su rezultati predstavljeni u Privrednoj komori Srbije (PKS).
Apple u Kini na zahtjev vlasti uklonio WhatsApp i Threads iz AppStorea
POTEZI
Apple u Kini na zahtjev vlasti uklonio WhatsApp i Threads iz AppStorea
PEKING - Američki tehnološki div Apple uklonio je Metine aplikacije WhatsApp i Threads iz svog App Storea u Kini.
Regija CEE postaje europska Silicijska dolina
POTENCIJALI
Regija CEE postaje europska Silicijska dolina
ZAGREB - PwC i CEE Digital Coalition vjeruju da zemlje u regiji srednje i istočne Europe (CEE) imaju potencijal ojačati i razviti svoje ICT sektore i stvoriti Silicijsku dolinu EU-a, stoji u novom izvješću.
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
SJAJNE BROJKE
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
LOS ANGELES - Netflix je večeras objavio poslovne rezultate koji su nadmašili očekivanja analitičara.
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
RAST
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
HELSINKI - Finski proizvođač telekomunikacijske opreme Nokia u prvom je ovogodišnjem kvartalu zahvaljujući mjerama štednje zabilježio rast neto dobiti od 52 posto na 438 milijuna eura.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE