GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Httpool postao partner za oglašavanje na Snapchatu u Hrvatskoj i još 14 europskih zemalja

Httpool postao partner za oglašavanje na Snapchatu u Hrvatskoj i još 14 europskih zemalja
OGLAŠAVANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.07.2020 / 11:36
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nakon Facebooka, Twittera, LinkedIna i TikToka, višekanalna oglašivačka mreža Httpool postala je partner i za društvenu platformu Snapchat na 15 europskih tržišta, među kojima je i Hrvatska.

Snapchat, koji u Hrvatskoj koristi preko 285.000 tisuća korisnika, a u svijetu preko 229 milijuna aktivnih korisnika dnevno, ima značajnu ulogu među digitalnim oglašivačima diljem svijeta. Httpool je ekskluzivni partner za zakup oglasnog prostora i kampanja na odabranim europskim i azijskim tržištima, tako da je suradnja sa Snapchatom bila logičan nastavak poslovanja.

„Drago nam je što kontinuirano širimo mrežu partnera kako bismo agencijama i brendovima mogli ponuditi još kvalitetnija i raznovrsnija integrirana digitalna oglasna rješenja. Danas je ključno biti prisutan na različitim kanalima, s ciljem dosega do ciljane publike, i upravo smo zato sretni što su i u Snap Incu prepoznali našu vrijednost i učinkovitost u prodaji oglasnog prostora na društvenim mrežama“, istaknula je Ivanka Mabić Gagić, izvršna direktorica Httpoola Hrvatska.

Snapchat oglašivačima nudi niz atraktivnih formata za komunikaciju s publikom, a kroz suradnju s Httpoolom tvrtke imaju dodatnu priliku optimizirati kampanje i usmjeriti sredstva na kanale i formate koji im najbolje odgovaraju. To su prepoznali i u Snapu.

“Uzbuđeni smo oko širenja partnerstva s Httpoolom budući da imaju visoku razinu stručnosti i višegodišnje iskustvo u području digitalnog oglašavanja na društvenim platformama. Uvjerena sam da će kvalitetno savjetovati naše kupce o tome kako optimizirati rezultate na Snapchat platformi”, izjavila je Yabs Macauley, voditeljica Snapovih globalnih partnerstva za Europu i Afriku.

Snapchat nudi opsežno mjerenje i mogućnosti targetiranja za sve oglašivače te nekoliko unaprijed definiranih auditorija, kao što su Snap Lifestyle Categories, Snap Audience Match te dob, spol, lokacija, uređaj i targetiranje operatera.

Tagovi: Httpool, Snapchat, Facebook, Ivanka Mabić Gagić, Twitter, LinkedIn, TikTok, oglašavanje, web oglašavanje,
PROČITAJ I OVO
Regija CEE postaje europska Silicijska dolina
POTENCIJALI
Regija CEE postaje europska Silicijska dolina
ZAGREB - PwC i CEE Digital Coalition vjeruju da zemlje u regiji srednje i istočne Europe (CEE) imaju potencijal ojačati i razviti svoje ICT sektore i stvoriti Silicijsku dolinu EU-a, stoji u novom izvješću.
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
SJAJNE BROJKE
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
LOS ANGELES - Netflix je večeras objavio poslovne rezultate koji su nadmašili očekivanja analitičara.
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
RAST
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
HELSINKI - Finski proizvođač telekomunikacijske opreme Nokia u prvom je ovogodišnjem kvartalu zahvaljujući mjerama štednje zabilježio rast neto dobiti od 52 posto na 438 milijuna eura.
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
INTERES
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
NEW YORK - Uzbuđenje oko nadolazećeg prepolovljenja bitcoina ("halving") dovelo je do kontinuiranog porasta pretraživanja tog pojma na Googleu.
TSMC nadmašio očekivanja prihoda i dobiti u prvom kvartalu
BOLJE OD OČEKIVANJA
TSMC nadmašio očekivanja prihoda i dobiti u prvom kvartalu
TAIPEI - Taiwan Semiconductor Manufacturing Company u četvrtak je nadmašio očekivanja prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, zahvaljujući stalnoj snažnoj potražnji za naprednim čipovima, posebno onima koji se koriste u aplikacijama umjetne inteligencije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE