GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Huawei AppGallery surađuje s globalnim partnerima na jačanju ekosustava i proširivanju mogućnosti

Huawei AppGallery surađuje s globalnim partnerima na jačanju ekosustava i proširivanju mogućnosti
SURADNJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.09.2020 / 15:42
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Tijekom prošlotjedne Developers konferencije (HDC), Huaweijevi predstavnici podijelili su važne informacije o platformi za distribuciju aplikacija AppGallery.

Tijekom keynote predavanja, Wang Yanmin, predsjednik Huaweija za globalna partnerstva i razvoj ekosustava, istaknuo je postignuća koja je AppGallery ostvario u prva tri kvartala 2020. godine, naglašavajući podršku koju Huawei pruža svojim globalnim partnerima kroz priče o uspješnim suradnjama.

“Unatoč sve većim izazovima, AppGallery i Huawei Mobile Services (HMS) ekosustav nastavili su pokazivati napredak ove godine, a sve zahvaljujući našim globalnim partnerima. Uz njihovu snažnu podršku i povjerenje, nastavit ćemo ulagati u ekosustav dok gradimo jednu od tri najbolje platforme za distribuciju aplikacija na svijetu. Uvjereni smo da ćemo kroz blisku suradnju s našim partnerima, pomoći njihovom rastu i postizanju poslovnih ciljeva, posebno za lokalno popularne aplikacije koja se žele proširiti na globalna tržišta “, istaknuo je Wang Yanmin.

AppGallery i HMS ekosustav nastavljaju rasti kroz 2020. godinu

AppGallery je sada posvećen raznovrsnim potrebama 490 milijuna mjesečno aktivnih korisnika (MAU) u preko 170 zemalja i regija. U prvoj polovici 2020. godine broj preuzimanja aplikacija dosegao je 261 milijardu, što naglašava rast popularnosti ovog tržišta aplikacija među korisnicima. Trenutno se 1,8 milijuna programera globalno pridružilo Huawei Mobile Services ekosustavu, a više od 96.000 aplikacija širom svijeta integrirano je s HMS Core-om, nudeći korisnicima još bolja iskustva.

Zadovoljavanje korisničkim potreba kroz razne lokalne aplikacije

Prioritet za AppGallery trgovinu je zadovoljiti različite potrebe korisnika u brojnim regijama i pružiti im relevantne i kvalitetne usluge kroz aplikacije. Kombinacija globalne i lokalne strategije AppGallery trgovine je inovativan pristup uvrštavanju aplikacija koje potrošačima pružaju poboljšani doživljaj, uz fokus na popularne lokalne aplikacije.

Neke globalno popularne aplikacije i usluge uvijek će biti preferirani izbor za potrošače širom svijeta. Huaweijev ekosustav nastavlja rasti uz podršku utjecajnih globalnih partnera kao što su Bolt, Deezer, Foodpanda, TomTom Go Navigation, LINE, Qwant i Telegram koji su se pridružili AppGalleryu kako bi korisnicima učinili život ugodnijim.

Lokalni developeri brzo shvaćaju prednosti uvrštavanja aplikacija u AppGallery trgovinu jer potrošači također često preferiraju vlastite lokalne aplikacije i usluge. Na Bliskom Istoku i Africi, omiljena lokalna aplikacija za razmjenu poruka Imo i poznata lokalna platforma za internetsku kupnju Noon Shopping, dostupni su na AppGallery trgovini. U Europi su se BBVA, jedna od najvećih financijskih institucija na svijetu, i Allegro, popularna aplikacija za internetsku kupnju, također pojavili na AppGallery platformi. U Latinskoj Americi na AppGallery-ju su prisutni Bancolombia, jedna od najvećih banaka na tom području, i Linio, vodeća e-trgovinu. U azijsko-pacifičkoj regiji, popularna aplikacija za rezervaciju putovanja Agoda i Lazada, jedno od najboljih web mjesta za e-trgovinu, također su izlistane u AppGallery trgovini.

Developeri kao ključ Huaweijevih inovacija

Partneri se pridružuju AppGalleryu kako bi koristili Huaweijevu inovativnu tehnologiju i HMS Core, omogućavajući tradicionalnim sektorima brzu digitalnu transformaciju. Huaweijev potpuno otvoreni HMS Core pomaže ubrzati inovacije aplikacija i podići razinu korisničkog iskustva. Pomoću ovih mogućnosti i usluga korisnici će moći uživati u različitom iskustvu, što će otvoriti više poslovnih prilika i za programere.

Sberbank, najveća banka u Rusiji s više od 67 milijuna aktivnih klijenata na lokalnom nivou, udružila se s AppGallery trgovinom kako bi pokrenuli vlastito beskontaktno NFC plaćanje uz podršku HMS-a. U roku od 11 dana, preko 21 milijuna korisnika preuzelo je aplikaciju s 3,2 milijuna instalacija.

Dodatno, Grabjobs, vodeća platforma za zapošljavanje u Aziji, integrirana je s Caas Kit mogućnostima koje im omogućavaju provođenje zapošljavanja i razgovora kroz aplikaciju. U međuvremenu, plaćanje 3D prepoznavanjem lica putem PayBy-a uz sigurno je uz podršku Safety Kit mogućnosti. Sweet Selfie je također uspio dodati super noćni način rada i anti-shaking na svoj popis mogućnosti nakon integracije s Camera Kit značajkama.

Partneri postižu poslovni uspjeh uz podršku AppGallery trgovine

AppGallery pruža operativnu podršku punog spektra za programere širom svijeta i pomaže im u otvaranju novih mogućnosti, poput rada u različitim regijama, kao i na globalnoj razini. Tom Tom, jedna od vodećih svjetskih navigacijskih kompanija, ima obje popularne navigacijske aplikacije TomTom Go Navigation i TomTom AmiGO u AppGallery trgovini. Zajedničkim marketinškim naporima s Huaweijem, TomTom AmiGO zabilježio je rast preuzimanja od 22 puta. Bolt je zabilježio porast od 136 puta u preuzimanjima iz Europe i Afrike od prvog do trinaestog tjedna. Kumu, TV aplikacija za prijenos uživo s Filipina, u suradnji s AppGallery trgovinom pokrenula je kampanju za Majčin dan. U prvih 15 dana zabilježen je porast od 220 % Kumu premium korisnika, a prihod im je porastao više od 40 puta.

Huawei također pruža opsežnu podršku programerima u istraživanju poslovnih mogućnosti u Kini i na drugim svjetskim tržištima, pružajući relevantne usluge savjetovanja, lokalizacije i integracije, marketinga i usluga provođenja kampanje, a od prošle godine pomogli su preko 700 partnera pri ulasku na kinesko tržište.

Huawei se obvezuje na blisku suradnju s developerima i partnerima

U budućnosti će Huawei nastaviti širiti usluge za programere. Kompanija gradi tri globalna laboratorija za suradnju unutar ekosustava u Rusiji, Poljskoj i Njemačkoj koji će služiti globalnim programerima i pružiti im usluge testiranja i certificiranja. Pet globalnih servisnih centara za programere također će biti uspostavljeno u Rumunjskoj, Maleziji, Egiptu, Meksiku i Rusiji, pružajući lokalne usluge i platforme koje će developerima pomoći da rastu i inoviraju.

Huawei i dalje poziva globalne programere da se pridruže HMS ekosustavu, vjerujući da bliskom suradnjom mogu globalnim potrošačima donijeti bolje, pametnije iskustvo s aplikacijama.

Tagovi: Huawei AppGallery, Noon Shopping, Huawei, Huawei Mobile Services, Wang Yanmin
PROČITAJ I OVO
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
SJAJNE BROJKE
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
LOS ANGELES - Netflix je večeras objavio poslovne rezultate koji su nadmašili očekivanja analitičara.
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
RAST
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
HELSINKI - Finski proizvođač telekomunikacijske opreme Nokia u prvom je ovogodišnjem kvartalu zahvaljujući mjerama štednje zabilježio rast neto dobiti od 52 posto na 438 milijuna eura.
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
INTERES
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
NEW YORK - Uzbuđenje oko nadolazećeg prepolovljenja bitcoina ("halving") dovelo je do kontinuiranog porasta pretraživanja tog pojma na Googleu.
TSMC nadmašio očekivanja prihoda i dobiti u prvom kvartalu
BOLJE OD OČEKIVANJA
TSMC nadmašio očekivanja prihoda i dobiti u prvom kvartalu
TAIPEI - Taiwan Semiconductor Manufacturing Company u četvrtak je nadmašio očekivanja prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, zahvaljujući stalnoj snažnoj potražnji za naprednim čipovima, posebno onima koji se koriste u aplikacijama umjetne inteligencije.
ASML: Dobit iznad očekivanja, prodaja podbacila
REZULTATI
ASML: Dobit iznad očekivanja, prodaja podbacila
AMSTERDAM - ASML je u ponedjeljak priopćio da je dobit u prvom tromjesečju nadmašila očekivanja, dok je prodaja iznevjerila predviđanja, a kompanija ostaje pri svojim izgledima za cijelu godinu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE