GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Huawei i službeno prvi izbor IT profesionalaca u svijetu

Huawei i službeno prvi izbor IT profesionalaca u svijetu
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.05.2021 / 20:02
Autor: SEEbiz
PEKING - Huawei je prvi izbor korisnika, IT profesionalaca i donositelja odluka u tehnologiji za 2021. godinu, rekla je poznata platforma za ocjenu tehnoloških inovacija Gartner, koja uključuje više od 350.000 provjerenih recenzija na preko 355 tržišta.

Huawei je dobio visoku ocjenu, čak 4,8 od mogućih pet zvjezdica na temelju 191. recenzije kupaca na spomenutoj platformi. Ovaj je naslov osvojio zahvaljujući žičanom i WIFI LAN sustavu koji služi korporacijama, vladinim agencijama, sveučilištima i drugim velikim organizacijama. Prepoznat je kao prvi među telekomunikacijskim brandovima u Europi, Aziji, Africi i na Bliskom Istoku.

Predsjednik Huawei Campus Network Domain, Li Xing, istaknuo je da je Huawei ponosan što je dobio brojne ocjene kupaca i visoke ocjene za svoje razvijene performanse postavljene širom svijeta.

"Izuzetno smo ponosni na dragocjeno priznanje Gartnerove platforme za najbolju žičnu i bežičnu LAN infrastrukturu za 2021. godinu.

"Naš jedini cilj je pružiti najbolja rješenja u klasi i proizvode koji udovoljavaju zahtjevima kupaca i dobivaju njihovo priznanje, a sada smo u tome i uspjeli", istaknuo je Xing.

Gartner je platforma za procjenu i pregled IT softvera i usluga koje su napisali i pročitali IT stručnjaci i donositelji tehnoloških odluka. Cilj je pomoći IT čelnicima da donesu ispravne odluke o kupnji, ali i proizvođačima tehnologija da poboljšaju proizvode pružajući objektivne, nepristrane povratne informacije kupaca. Gartner uključuje više od 350 000 recenzija koje se posebno pregledaju prije nego što se objave, radi veće vjerodostojnosti i vjerodostojnosti.

Od 31. ožujka ove godine kupci iz različitih sektora poput financija, državnih institucija, prijevoznika i proizvodnje imali su priliku procijeniti Huaweijeva rješenja poput CloudCampus Solution ili niza drugih proizvoda na Gartnerovoj platformi - prekidači CloudEngine S, AirEngine Wi -Fi 6 AP-ova, iMaster NCE-CampusInsight i iMaster NCE mreže. Najvažniji kriteriji bili su funkcionalnost proizvoda, implementacija, upravljanje i održavanje mreža kao i korisnička podrška. Impresivni dojmovi dobiveni ovom procjenom pokazali su da je Huawei marka koja je globalno prepoznata kao glavni lider u telekomunikacijama. Zadovoljni korisnici imaju samo riječi hvale za ono što im je Huawei omogućio.

"Huawei i moja organizacija dugoročni su strateški partneri. U ovoj se ponudi Huawei izdvaja od proizvođača i pobjeđuje u projektu izgradnje mreže naše središnje zgrade. Iskustvo rada s njima je izvrsno ", istaknuo je jedan od recenzenata i direktor IT-a u jednoj komunikacijskoj industriji.

Dugoročno povjerenje kupaca proizlazi iz kontinuiranih Huaweijevih inovacija i vodstva u mrežnoj domeni, a iz ove tvrtke najavljuju još naprednije inovacije u narednom razdoblju.

Tagovi: Huawei, CloudCampus Solution, Huawei Campus Network Domain, Li Xing
PROČITAJ I OVO
Apple u Kini na zahtjev vlasti uklonio WhatsApp i Threads iz AppStorea
POTEZI
Apple u Kini na zahtjev vlasti uklonio WhatsApp i Threads iz AppStorea
PEKING - Američki tehnološki div Apple uklonio je Metine aplikacije WhatsApp i Threads iz svog App Storea u Kini.
Regija CEE postaje europska Silicijska dolina
POTENCIJALI
Regija CEE postaje europska Silicijska dolina
ZAGREB - PwC i CEE Digital Coalition vjeruju da zemlje u regiji srednje i istočne Europe (CEE) imaju potencijal ojačati i razviti svoje ICT sektore i stvoriti Silicijsku dolinu EU-a, stoji u novom izvješću.
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
SJAJNE BROJKE
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
LOS ANGELES - Netflix je večeras objavio poslovne rezultate koji su nadmašili očekivanja analitičara.
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
RAST
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
HELSINKI - Finski proizvođač telekomunikacijske opreme Nokia u prvom je ovogodišnjem kvartalu zahvaljujući mjerama štednje zabilježio rast neto dobiti od 52 posto na 438 milijuna eura.
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
INTERES
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
NEW YORK - Uzbuđenje oko nadolazećeg prepolovljenja bitcoina ("halving") dovelo je do kontinuiranog porasta pretraživanja tog pojma na Googleu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE