GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Huawei i službeno prvi izbor IT profesionalaca u svijetu

Huawei i službeno prvi izbor IT profesionalaca u svijetu
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.05.2021 / 20:02
Autor: SEEbiz
PEKING - Huawei je prvi izbor korisnika, IT profesionalaca i donositelja odluka u tehnologiji za 2021. godinu, rekla je poznata platforma za ocjenu tehnoloških inovacija Gartner, koja uključuje više od 350.000 provjerenih recenzija na preko 355 tržišta.

Huawei je dobio visoku ocjenu, čak 4,8 od mogućih pet zvjezdica na temelju 191. recenzije kupaca na spomenutoj platformi. Ovaj je naslov osvojio zahvaljujući žičanom i WIFI LAN sustavu koji služi korporacijama, vladinim agencijama, sveučilištima i drugim velikim organizacijama. Prepoznat je kao prvi među telekomunikacijskim brandovima u Europi, Aziji, Africi i na Bliskom Istoku.

Predsjednik Huawei Campus Network Domain, Li Xing, istaknuo je da je Huawei ponosan što je dobio brojne ocjene kupaca i visoke ocjene za svoje razvijene performanse postavljene širom svijeta.

"Izuzetno smo ponosni na dragocjeno priznanje Gartnerove platforme za najbolju žičnu i bežičnu LAN infrastrukturu za 2021. godinu.

"Naš jedini cilj je pružiti najbolja rješenja u klasi i proizvode koji udovoljavaju zahtjevima kupaca i dobivaju njihovo priznanje, a sada smo u tome i uspjeli", istaknuo je Xing.

Gartner je platforma za procjenu i pregled IT softvera i usluga koje su napisali i pročitali IT stručnjaci i donositelji tehnoloških odluka. Cilj je pomoći IT čelnicima da donesu ispravne odluke o kupnji, ali i proizvođačima tehnologija da poboljšaju proizvode pružajući objektivne, nepristrane povratne informacije kupaca. Gartner uključuje više od 350 000 recenzija koje se posebno pregledaju prije nego što se objave, radi veće vjerodostojnosti i vjerodostojnosti.

Od 31. ožujka ove godine kupci iz različitih sektora poput financija, državnih institucija, prijevoznika i proizvodnje imali su priliku procijeniti Huaweijeva rješenja poput CloudCampus Solution ili niza drugih proizvoda na Gartnerovoj platformi - prekidači CloudEngine S, AirEngine Wi -Fi 6 AP-ova, iMaster NCE-CampusInsight i iMaster NCE mreže. Najvažniji kriteriji bili su funkcionalnost proizvoda, implementacija, upravljanje i održavanje mreža kao i korisnička podrška. Impresivni dojmovi dobiveni ovom procjenom pokazali su da je Huawei marka koja je globalno prepoznata kao glavni lider u telekomunikacijama. Zadovoljni korisnici imaju samo riječi hvale za ono što im je Huawei omogućio.

"Huawei i moja organizacija dugoročni su strateški partneri. U ovoj se ponudi Huawei izdvaja od proizvođača i pobjeđuje u projektu izgradnje mreže naše središnje zgrade. Iskustvo rada s njima je izvrsno ", istaknuo je jedan od recenzenata i direktor IT-a u jednoj komunikacijskoj industriji.

Dugoročno povjerenje kupaca proizlazi iz kontinuiranih Huaweijevih inovacija i vodstva u mrežnoj domeni, a iz ove tvrtke najavljuju još naprednije inovacije u narednom razdoblju.

Tagovi: Huawei, CloudCampus Solution, Huawei Campus Network Domain, Li Xing
PROČITAJ I OVO
Kinezi žele suzbiti gejming
GEJIMING
Kinezi žele suzbiti gejming
PEKING - Dionice Tencenta i NetEasea potonule su nakon što jsu kineski državni mediji online gejming nazvali opijumom.
Googleovi servisi više neće raditi na starom Androidu
SERVISI
Googleovi servisi više neće raditi na starom Androidu
SAN FRANCISCO - Ako kojim slučajem posjedujete telefon s Androidom starijim od inačice 2.3.7, uskoro ćete (ako već niste) od Googlea dobiti email obavijest da se morate ažurirati na verziju Androida 3.0 ili noviju, jer vam u protivnom neće biti omogućeno spajanje u mnoge njegove servise, uključujući Gmail, YouTube, Play Store i Google Drive.
Prvi dvonožni robot pretrčao pet kilometara za 53 minute (VIDEO)
ROBOTI
Prvi dvonožni robot pretrčao pet kilometara za 53 minute (VIDEO)
Prvi dvonožni robot pretrčao pet kilometara za 53 minute (VIDEO)
NEW YORK - Znanstvenici Sveučilišta Oregon State (OSU) održali su nesvakidašnje testiranje svoje dvonožne robotice pod nazivom Cassie, natjeravši je da otrči 5 km s jednim punjenjem baterija na cesti unutar kampusa.
Evo zašto je korisna aplikacija Moovit
APLIKACIJE
Evo zašto je korisna aplikacija Moovit
ZAGREB - Moovit je odlična aplikacija koja pomaže kretati se pješice, biciklom ili javnim prijevozom…
Rezultati tehnoloških divova: Apple i Amazon najavili sive oblake
REZULTATI
Rezultati tehnoloških divova: Apple i Amazon najavili sive oblake
NEW YORK - Tehnološki divovi kao da su se natjecali tko će prijaviti zapanjujuće brojke.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE