GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Huawei lansirao FreeBuds 4 – prve bežične slušalice s adaptivnim poništavanjem buke

Huawei lansirao FreeBuds 4 – prve bežične slušalice s adaptivnim poništavanjem buke
SLUŠALICE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.06.2021 / 11:30
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Huawei je lansirao najnovije True Wireless Stereo (TWS) Bluetooth slušalice, HUAWEI FreeBuds 4. Ovaj novi član Huaweijeve serije TWS slušalica odlikuje se prvim adaptivnim aktivnim poništavanjem buke na svijetu (eng. Adaptive Ear Matching - AEM).

Uz korisnicima omiljenu tehnologiju aktivnog poništavanja buke, open-fit dizajn, laganu udobnost, zvuk visoke rezolucije i inteligentno audio povezivanje, HUAWEI FreeBuds 4 slušalice ne donose samo izuzetnu kvalitetu zvuka, već iskustvo slušanja uz aktivno poništavanje buke podižu na potpuno novu razinu.

Novo mjerilo udobnosti i neometanog audio iskustva

Tijekom 2019. godine Huawei je predstavio prve slušalice open-fit dizajna s opcijom aktivnog poništavanja buke na svijetu, HUAWEI FreeBuds 3, omogućujući korisnicima uživanje i u udobnosti open-fita i u sveobuhvatnoj ANC kvaliteti zvuka. Nakon gotovo dvije godine kontinuiranih ulaganja u istraživanje i razvoj te akumuliranja tehničke ekspertize, predstavljene su HUAWEI FreeBuds 4 slušalice, opremljene novom, unaprijeđenom Open-fit tehnologijom aktivnog poništavanja buke koja je ovu funkciju podigla na novu razinu te ju je poboljšala I na razini hardvera i na razini softvera.

HUAWEI FreeBuds 4 slušalice donose Adaptive Ear Matching (AEM) tehnologiju koja je po prvi put upotrebljena za slušalice open-fit dizajna. Automatskim prepoznavanjem oblika uha korisnika te načina nošenja, HUAWEI FreeBuds 4 mogu inteligentno odrediti optimalne postavke poništavanja buke za svakog korisnika, omogućujući im doslijednu kvalitetu zvuka visoke rezolucije, neovisno o situaciji u kojoj ih nose.
Nove HUAWEI FreeBuds 4 slušalice imaju i tehnologiju poništavanja buke s dva mikrofona koja donosi poboljšane performanse smanjenja buke. Riječ je o prvim slušalicama open-fit dizajna koje koriste tehnologiju poništavanja buke, što omogućava da mikrofoni znatno preciznije detektiraju ambijentalnu buku, postižući vodeće razine u industriji.

Frekvencijski odgovor do 40kHz za sveobuhvatnije slušanje

The HUAWEI FreeBuds 4 slušalice koriste kompozitnu dijafragmu od tekućeg kristala (eng. Liquid Crystal Polymer - LCP), koja podržava frekvencijski opseg do 40kHz, donoseći zvuk visoke rezolucije i kvalitete. Bez značajnijeg gubitka kvalitete, visoki tonovi zvuče bogatije i punije.
Osim toga, HUAWEI FreeBuds 4 slušalice opremljene su dinamičkim driverom od 14.3mm koji stvara snažnije i impresivnije baseve. Kada je riječ o performansama basa, HUAWEI FreeBuds 4 usvajaju novi sustav koji poboljšava bas te kanale koji ga emitiraju i matičnu ploču kako bi formirale neovisno zapečaćenu zvučnu šupljinu. U usporedbi s FreeBuds 3 slušalicama, HUAWEI FreeBuds 4 dramatično poboljšavaju hermetičnost i zvučni pritisak, a volumen kanala koji emitira bas povećan je za 15%, što pojačava rezonantni efekt iz zraka i dijafragme.
Kada je isključeno aktivno poništavanje buke, HUAWEI FreeBuds 4 nude 4 sata kontinuirane reprodukcije glazbe, a zajedno s kućištem za punjenje, čak 22 sata. Ako je opcija aktivnog poništavanja buke uključena, ove slušalice donose 2,5 sata neprekidnog slušanja glazbe. Osim toga, tehnologija brzog punjenja koja je vodeća u industriji, omogućava 2,5 sata uživanja u zvuku nakon samo 15-minutnog punjenja, tako da korisnici ne moraju brinuti o razini baterije kada su van kuće ili u žurbi.

“Prozračna” građa: Ultimativna udobnost nošenja uz profinjen, lagani dizajn

Udobnost nošenja ključna je za postizanje optimalnog korisničkog iskustva. U usporedbi sa svojim prethodnikom, slušalicama HUAWEI FreeBuds 3, HUAWEI FreeBuds 4 unaprijeđene su s 13 dodataka za optimizaciju koji smanjuju njihovu veličinu i čine ih lakšima. Težina svake slušalice iznosi samo 4.1g. HUAWEI FreeBuds 4 donose i tri poboljšanja po pitanju zaobljenosti, za bolje prianjanje u uhu. Niz optimizacija ne omogućuje samo ugodnije iskustvo nošenja i povećanu krutost, već donosi i bolje performanse aktivnog poništavanja buke.

Kućište za punjenje slušalica HUAWEI FreeBuds 4 dugo je samo 21.2mm i teži samo 38g, što je 6.3% manje i 20.8% lakše od prethodnog modela. Ono ima simetrično okrugli dizajn i profinjenu izradu, donoseći jednostavan i sofisticiran osjećaj. HUAWEI FreeBuds 4 dolaze u različitim bojama, uključujući nijanse Ceramic White i Silver Frost.

Pametno audio povezivanje

Koristeći Huaweijev ekosustav uređaja te akumuliranu ekspertizu u bežičnom povezivanju, HUAWEI FreeBuds 4 donose različite funkcije za povezivanje, uključujući blizinsko uparivanje, uparivanje putem dijeljenja informacija s Clouda, dvostruko povezivanje i Centar za audio povezivanje. Slušalice se mogu povezati s bilo kojim uređajima temeljenima na EMUI platformi, od Huawei pametnih telefona preko tableta i Huawei računala, pružajući korisnicima doista besprijekorno iskustvo audio povezivanja te ih uvodeći u eru međusobnog povezivanja.
HUAWEI FreeBuds 4 podržava dvostruku vezu s uređajima. Bilo da je riječ o Huawei pametnom telefonu, tabletu, računalu, pametnom satu, pametnom displeju ili bilo kojem drugom pametnom uređaju koji radi na Android, iOS ili Windows operativnom sustavu, istodobno se s HUAWEI FreeBuds 4 slušalicama mogu povezati bilo koja dva uređaja. Tako korisnici mogu uživati u svojoj omiljenoj glazbi ili programu, bez propuštanja poziva. U slučaju dolaznog poziva, glazba ili program će se zaustaviti i prebaciti na poziv.

Centar za audio povezanost unutar HUAWEI AI Life aplikacije donosi pregled deset nedavno povezivanih uređaja, gdje korisnici mogu fleksibilno povezivati uređaje jednim dodirom.

Kao važan uređaj u Huawei AI Life strategiji, HUAWEI FreeBuds 4 dolaze sa sveobuhvatnim poboljšanjima u odnosu na svog prethodnika kada je riječ o smanjivanju buke, iskustvu nošenja, kvaliteti zvuka i povezivanju. Uz pomoć AI Life aplikacije, korisnik može napraviti fit test i odabrati čepiće koji najbolje pristaju njegovom uhu, može se vidjeti točan postotak baterije, mogu se koristiti geste za navigaciju. Huawei će u budućnosti nastaviti kontinuirano raditi na dostignućima u neometanom povezivanju i inteligentnom audio iskustvu, donoseći još uzbudljivije audio proizvode korisnicima diljem svijeta.

Osim novih slušalica, HUAWEI je nedavno lansirao prvi pametni sat koji radi na HarmonyOS-u. HUAWEI WATCH 3 serija savršeno se povezuje s Huawei pametnim telefonima i služi kao multifunkcionalni putnički pomoćnik, koji vas informira o bitnim informacijama tijekom vožnje javnim prijevozom. Serija HUAWEI WATCH 3 ujedno je i profesionalni voditelj fitnessa i zdravlja koji podržava do 100 načina vježbanja, podržava otkrivanje tjelesne temperature, informativno obavještava korisnika o razini glukoze u krvi, otkriva pad i ima SOS funkcije, tako da uz sve ostalo pomoću njega možete pratiti i upravljati svojim zdravljem u stvarnom vremenu. Možete ga koristiti i da vas podsjeti na sitnice koje je lako zaboraviti, poput vremena kada treba piti vodu i uzimati lijekove. Serija HUAWEI WATCH 3 također ima izuzetno dugo trajanje baterije koja traje 5 dana u pametnom načinu rada i 21 dan u režimu ultra dugog trajanja baterije za HUAWEI WATCH 3 Pro, dok HUAWEI WATCH 3 ima vijek trajanja baterije 3 dana u pametnom načinu rada i 14 dana u režimu izuzetno dugog trajanja baterije.

Tagovi: Huawei, Huawei FreeBuds 4, Adaptive Ear Matching, bežične slušalice s
PROČITAJ I OVO
Apple u Kini na zahtjev vlasti uklonio WhatsApp i Threads iz AppStorea
POTEZI
Apple u Kini na zahtjev vlasti uklonio WhatsApp i Threads iz AppStorea
PEKING - Američki tehnološki div Apple uklonio je Metine aplikacije WhatsApp i Threads iz svog App Storea u Kini.
Regija CEE postaje europska Silicijska dolina
POTENCIJALI
Regija CEE postaje europska Silicijska dolina
ZAGREB - PwC i CEE Digital Coalition vjeruju da zemlje u regiji srednje i istočne Europe (CEE) imaju potencijal ojačati i razviti svoje ICT sektore i stvoriti Silicijsku dolinu EU-a, stoji u novom izvješću.
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
SJAJNE BROJKE
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
LOS ANGELES - Netflix je večeras objavio poslovne rezultate koji su nadmašili očekivanja analitičara.
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
RAST
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
HELSINKI - Finski proizvođač telekomunikacijske opreme Nokia u prvom je ovogodišnjem kvartalu zahvaljujući mjerama štednje zabilježio rast neto dobiti od 52 posto na 438 milijuna eura.
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
INTERES
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
NEW YORK - Uzbuđenje oko nadolazećeg prepolovljenja bitcoina ("halving") dovelo je do kontinuiranog porasta pretraživanja tog pojma na Googleu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE