GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Huawei predstavio MateView, prvi samostalni monitor za bežično povezivanje s drugim uređajima

Huawei predstavio MateView, prvi samostalni monitor za bežično povezivanje s drugim uređajima
NOVITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.08.2021 / 10:21
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Huawei je predstavio MateView monitor, prvi samostalni monitor ove kompanije s mogućnošću bežičnog povezivanja.

Noseći nadimak “Mate”, posve novi monitor utjelovljuje Huaweijev duh inovativnosti kojim se kompanija probija na novo tržište uređaja, donoseći jednaku strast za pomicanjem granica kao što je to bio slučaj s pametnim telefonima. MateView je prekrasno minimalistički dizajniran bežični monitor u boji sa širokim spektrom pametnih funkcija koje redefiniraju novu generaciju pametnih monitora.
Preporučena maloprodajna cijena MateView monitora je 5.199,00 HRK, a dostupan je u prodaji kod Huawei prodajnih partnera.

MateView je suvremen monitor dijagonale 28,2 inča i omjera stranica 3:2 koji podržava izvornu rezoluciju od 3840 × 2560 piksela, donoseći premium iskustvo gledanja u kojem je i najmanji detalj vjerno prenesen na zaslonu. Svaki je monitor i profesionalno kalibriran u tvornici kako bi precizno prikazao širinu raspona i svaku nijansu boja, podržavajući 98% DCI-P3 i 100% sRGB palete boja. HUAWEI MateView certificiran je VESA DisplayHDR™ 400 standardom, što znači da korisnici neće imati problema pri uočavanju detalja skrivenih u tamnijim područjima na prikazanoj slici.

Osim toga, poput većine uređaja iz Huawei obitelji, tako MateView ima certifikate TÜV Rheinland o niskom plavom svjetlu i smanjenom treperenju, potvrđujući svoju sposobnost učinkovitog filtriranja štetnih emisija svjetlosti i ublažavanja potencijalnog umora očiju uzrokovanog treperenjem zaslona.

Koristeći Huaweijevo znanje i iskustvo s područja telekomunikacija, ovaj monitor uz već poznato kabelsko povezivanje, korisnicima omogućuje i bežično povezivanje s telefonom, laptopom ili tabletom, oslobađajući stolove suvišnih elemenata. MateView također korisnicima omogućava Huawei Share tehnologiju i bežično pokretanje Desktop načina rada. Tako korisnici mogu u potpunosti iskoristiti maksimalni potencijal svojih pametnih telefona i uživati u ultimativnom iskustvu produktivnosti na velikom zaslonu.

Na stražnjoj strani monitora, korisnici imaju pristup raznovrsnom rasponu portova za sve uredske namjene, uključujući dva USB-C porta (od čega je jedan namijenjen za napajanje), dva USB-A porta, jedan HDMI priključak, jedan Mini DisplayPort i jedan 3.5mm audio priključak. Miševi i tipkovnice spojeni na MateView mogu se koristiti kao ulazna i navigacijska periferna oprema za povezane uređaje. Na taj način pojednostavljeno je prebacivanje s više uređaja, bez potrebe za ponovnim priključivanjem svih perifernih uređaja - sve što je potrebno učiniti jest priključiti novi uređaj u MateView putem USB-C priključka.

Inspiriran kompozicijama poznatog slikara Wassilyja Kandinskog i konceptom futurizma, MateView napušta tradicionalne dimenzije kućišta standardnih monitora te donosi geometrijski dizajn i uvodi inovativnu magnetsku stražnju ploču za minimalistički izgled prepun suptilnih detalja. S prednje strane, MateView nudi 94% odnosa zaslona i kućišta uređaja kako bi korisnicima omogućio potpuno iskustvo gledanja.
Osim toga, ovaj monitor ima postolje koje je podesivo po visini što korisnicima omogućuje da elegantno i lako, jednim prstom, prilagode visinu i nagib prema svojim željama. Ovaj primjer preciznog inženjeringa rezultira monitorom koji se skladno i lijepo uklapa u bilo koji prostor.

Za razliku od tradicionalnih monitora koji dolaze s klasičnim izbornikom postavki na zaslonu (OSD), MateView uvodi praktičan HUAWEI Smart Bar koji nudi user-friendly sučelje na dodir kojim korisnici jednostavno podešavaju željene postavke zaslona, poput ulaznog izvora i glasnoće.

Dva snažna zvučnika s glasnoćom na prednjoj strani ugrađena su u postolje, isporučujući spektakularne zvukove koji anuliraju gubitak kvalitete zvuka uzrokovanog refleksijom. Uz zvučnik, u postolje su također integrirana dva mikrofona koja podržavaju ugrađene algoritme za smanjenje šuma i hvatanje zvuka iz izvora udaljenih do četiri metra. Zahvaljujući MateView monitoru, korisnici će biti sigurni da će ih se uvijek čuti tijekom poziva - bez obzira na okruženje u kojem obavljaju razgovor.

Tagovi: Huawei MateView, Huawei
PROČITAJ I OVO
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
SJAJNE BROJKE
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
LOS ANGELES - Netflix je večeras objavio poslovne rezultate koji su nadmašili očekivanja analitičara.
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
RAST
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
HELSINKI - Finski proizvođač telekomunikacijske opreme Nokia u prvom je ovogodišnjem kvartalu zahvaljujući mjerama štednje zabilježio rast neto dobiti od 52 posto na 438 milijuna eura.
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
INTERES
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
NEW YORK - Uzbuđenje oko nadolazećeg prepolovljenja bitcoina ("halving") dovelo je do kontinuiranog porasta pretraživanja tog pojma na Googleu.
TSMC nadmašio očekivanja prihoda i dobiti u prvom kvartalu
BOLJE OD OČEKIVANJA
TSMC nadmašio očekivanja prihoda i dobiti u prvom kvartalu
TAIPEI - Taiwan Semiconductor Manufacturing Company u četvrtak je nadmašio očekivanja prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, zahvaljujući stalnoj snažnoj potražnji za naprednim čipovima, posebno onima koji se koriste u aplikacijama umjetne inteligencije.
ASML: Dobit iznad očekivanja, prodaja podbacila
REZULTATI
ASML: Dobit iznad očekivanja, prodaja podbacila
AMSTERDAM - ASML je u ponedjeljak priopćio da je dobit u prvom tromjesečju nadmašila očekivanja, dok je prodaja iznevjerila predviđanja, a kompanija ostaje pri svojim izgledima za cijelu godinu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE