GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Huaweijev Harmony već ima 90 milijuna korisnika

Huaweijev Harmony već ima 90 milijuna korisnika
BRZ NAPREDAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.09.2021 / 09:17
Autor: SEEbiz / VIDI
ZAGREB - Nakon što je izdao svoj operativni sustav za mobilne telefone HarmonyOS 2.0, Huawei si je zacrtao ambiciozni plan da do kraja ove godine prikupi više od 300 milijuna korisnika.

Prema najnovijim informacijama, operativni sustav se nalazi na više od 90 milijuna uređaja pa je teško vjerovati da bi do kraja 2021. mogao doseći brojku od 300 milijuna, no i bez toga je jasno da su mnogi ljudi postali znatno manje sumnjičavi prema svemu što dolazi iz Kine, te su shvatili da se bez Googleovih servisa i aplikacija može preživjeti.

Uostalom, ako vam je nešto Googleovo baš jako važno, uvijek se možete poslužiti web inačicama softvera preko internetskog preglednika telefona.

U svakom slučaju, očito je da se Huawei prilično uspješno izvlači iz problema koje mu je zadao američki ban, mada se to ne može usporediti s razdobljem kada se nalazio na "centimetar" do toga da smjeni Samsung s trona najprodavanijeg proizvođača telefona na svijetu.

Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business grupe, izjavio je da se svake sekunde HarmonyOS 2.0 instalira na 8 uređaja, a osim na pametnim telefonima i tabletima očekuje se da će se naći i na brojnim IoT uređajima.

Bilo bi zanimljivo vidjeti statistike koliko se uređaji koje pokreće HarmonyOS 2.0 prodaju u Europi i posebno Hrvatskoj.

Tagovi: Huawei, Harmony, Google, Android, Richard Yu, Huawei Consumer Business Group
PROČITAJ I OVO
Samsung predvodi holističke zdravstvene inovacije uz Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro
PAMETNI SATOVI
Samsung predvodi holističke zdravstvene inovacije uz Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro
ZAGREB – Tvrtka Samsung Electronics Co., d.o.o. najavila je Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro modele pametnih satova – koji oblikuju zdrave navike s intuitivnim uvidima, naprednim značajkama i još snažnijim mogućnostima.
Padaju cijene elektronike, igračaka i odjeće
INTERNET DEFLACIJA
Padaju cijene elektronike, igračaka i odjeće
NEW YORK - Internet kupovina do pojave pandemije dugo je bila otporna na inflaciju. Online cijene počele su rasti u lipnju 2020. godine i povećanje je trajalo sve do srpnja ove godine kada su pale jedan posto u odnosu na lani.
Amazon preuzima iRobot
ŠIRENJE
Amazon preuzima iRobot
SAN FRANCISCO - Amazon će dodatno proširiti svoj asortiman proizvoda za pametni i povezani dom, preuzimanjem američke kompanije iRobot.
Facebook podržavao zlonamjerne mobilne aplikacije
PODRŠKA
Facebook podržavao zlonamjerne mobilne aplikacije
SAN FRANCISCO - Istraživači tvrtke McAfee otkrili su zlonamjerne mobilne aplikacije i agresivnu reklamnu kampanju na jednoj od najvećih svjetskih platformi društvenih medija te upozorili da bi korisnici mogli biti izloženi riziku od napada.
Koliko vam treba pratitelja da biste zaradili na Instagramu?
PRILIKE
Koliko vam treba pratitelja da biste zaradili na Instagramu?
ZAGREB - Neki influenceri i aktivni korisnici mogu zaraditi tisuće dolara za objave na Instagramu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE