GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Igor Grdić novi Country Manager za srednjoistočnu Europu

Igor Grdić novi Country Manager za srednjoistočnu Europu
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.06.2021 / 16:38
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Vertiv, globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i rješenja za kontinuitet poslovanja, imenovao je Igora Grdića novim Country Managerom za srednjoistočnu Europu (CEE), uključujući Poljsku te države Baltika.

Svrha udruživanja ovih područja pod njegovim vodstvom je osigurati dosljednost u načinu na koji Vertiv podržava svoje kupce, pozicionira organizaciju i postiže rast, osiguravajući sinergiju i usklađenost između lokalnih prodajnih timova.

Igor Grdić ima više od 12 godina iskustva u upravljanju prodajnim timovima u velikim organizacijama. Prije nego što se zaposlio u tvrtki Vertiv u 2015., godini, radio je za Siemens, a zatim za Nokiju, pokrivajući uloge s većom razinom odgovornosti - od vodećeg product menadžera do regionalnog direktora prodaje. U tvrtki Vertiv je u posljednjih šest godina odgovoran za razvoj poslovanja na području srednjoistočne Europe, gdje je uspješno osigurao stabilan rast kompanije.

„Srednjoistočna Europa, uključujući Poljsku i regiju Baltika, strateški je fokus naše tvrtke. Vidimo povećane poslovne mogućnosti, kako u globalnim angažmanima, tako i u regionalnim partnerstvima, a snažno vodstvo i podrška rezultirat će velikim razvojem ljudskih potencijala i poboljšanim iskustvom kupaca. Igor je već pokazao svoju sposobnost postizanja ova dva vrlo važna poslovna cilja, tako da je prirodno proširiti njegove odgovornosti kako bismo osigurali razvoj na području Poljske i Baltika“, izjavio je Karsten Winther, voditelj prodaje u EMEA regiji, Vertiv.

„CEE regija postaje sve zanimljivija za investitore koji ulažu u podatkovne centre. Promatramo dinamičan razvoj Poljske kao jedno od novih tržišta, s novim investicijama globalnih igrača u cloud tehnologije. Cilj je postići značajan rast u ovoj regiji, kreirati učinkovitije poslovne procese i automatizirati ih, a također i proširiti naš tim, distribucijski kanal te podršku projektnih partnera“, rekao je Igor Grdić.

Kao dio razvoja organizacije u Poljskoj, Vertiv je proširio svoj prodajni ured preselivši sjedište u Varšavi u kompleks pod nazivom „The Park“, gdje je otvorio nova radna mjesta za potporu lokalnom poslovnom rastu.

Tagovi: Igor Grdić, Vertiv, Karsten Winther
PROČITAJ I OVO
Netflix sutra objavljuje završetak La Case de Papel
HITOVI
Netflix sutra objavljuje završetak La Case de Papel
MADRID - Netflix u petak objavljuje posljednjih pet epizoda španjolske serije 'La Case de Papel' ('Money Heist'), velikog međunarodnog hita koji nije otvorio, nego raznio vrata drugim produkcijama na neengleskom jeziku na streaming servisima.
Square mijenja ime u Block
REBRANDING
Square mijenja ime u Block
NEW YORK - Platni div Square promijenit će svoje korporativno ime u Block, službeno od 10. prosinca.
Facebook ponovo maknuo mreže za dezinformiranje o covidu
POTEZI
Facebook ponovo maknuo mreže za dezinformiranje o covidu

SAN FRANCISCO - Meta, Facebookova matična kuća, priopćila je u srijedu da je maknula zlonamjerne mreže koje su se koristile raspravama o cjepivu kako bi uznemiravale stručnjake i unosile podjelu u društvo, što potvrđuje da dezinformiranje u vezi s pandemijom ne popušta.

Fond Feelsgood ulaže 1,3 milijuna eura u domaći startup BE-ON za pomoć blokiranima
INVESTICIJE
Fond Feelsgood ulaže 1,3 milijuna eura u domaći startup BE-ON za pomoć blokiranima
ZAGREB - Hrvatski fond rizičnog kapitala za investiranje s društvenim učinkom Feelsgood sklopio je ugovor o ulaganju 1,3 milijuna eura u domaći startup BE-ON specijaliziran za financijsko savjetovanje građana u financijskim poteškoćama i pomoć blokiranima, izvijestili su u srijedu iz tog fonda.
Infinum širi poslovanje na Makedoniju i preuzima tvrtku 3P Development
ŠIRENJE
Infinum širi poslovanje na Makedoniju i preuzima tvrtku 3P Development
ZAGREB - Domaća IT tvrtka Infinum potpisala je ugovor o preuzimanju makedonske tvrtke 3P Development koja se bavi razvojem mobilnih i web aplikacija te u iduće tri godine planira ulagati i povećati broj zaposlenih u toj tvrtki sa sadašnjih 30 na oko 100, izvijestili su u srijedu iz Infinuma, ne navodeći iznos te transakcije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE