GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Igor Grdić novi Country Manager za srednjoistočnu Europu

Igor Grdić novi Country Manager za srednjoistočnu Europu
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.06.2021 / 16:38
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Vertiv, globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i rješenja za kontinuitet poslovanja, imenovao je Igora Grdića novim Country Managerom za srednjoistočnu Europu (CEE), uključujući Poljsku te države Baltika.

Svrha udruživanja ovih područja pod njegovim vodstvom je osigurati dosljednost u načinu na koji Vertiv podržava svoje kupce, pozicionira organizaciju i postiže rast, osiguravajući sinergiju i usklađenost između lokalnih prodajnih timova.

Igor Grdić ima više od 12 godina iskustva u upravljanju prodajnim timovima u velikim organizacijama. Prije nego što se zaposlio u tvrtki Vertiv u 2015., godini, radio je za Siemens, a zatim za Nokiju, pokrivajući uloge s većom razinom odgovornosti - od vodećeg product menadžera do regionalnog direktora prodaje. U tvrtki Vertiv je u posljednjih šest godina odgovoran za razvoj poslovanja na području srednjoistočne Europe, gdje je uspješno osigurao stabilan rast kompanije.

„Srednjoistočna Europa, uključujući Poljsku i regiju Baltika, strateški je fokus naše tvrtke. Vidimo povećane poslovne mogućnosti, kako u globalnim angažmanima, tako i u regionalnim partnerstvima, a snažno vodstvo i podrška rezultirat će velikim razvojem ljudskih potencijala i poboljšanim iskustvom kupaca. Igor je već pokazao svoju sposobnost postizanja ova dva vrlo važna poslovna cilja, tako da je prirodno proširiti njegove odgovornosti kako bismo osigurali razvoj na području Poljske i Baltika“, izjavio je Karsten Winther, voditelj prodaje u EMEA regiji, Vertiv.

„CEE regija postaje sve zanimljivija za investitore koji ulažu u podatkovne centre. Promatramo dinamičan razvoj Poljske kao jedno od novih tržišta, s novim investicijama globalnih igrača u cloud tehnologije. Cilj je postići značajan rast u ovoj regiji, kreirati učinkovitije poslovne procese i automatizirati ih, a također i proširiti naš tim, distribucijski kanal te podršku projektnih partnera“, rekao je Igor Grdić.

Kao dio razvoja organizacije u Poljskoj, Vertiv je proširio svoj prodajni ured preselivši sjedište u Varšavi u kompleks pod nazivom „The Park“, gdje je otvorio nova radna mjesta za potporu lokalnom poslovnom rastu.

Tagovi: Igor Grdić, Vertiv, Karsten Winther
PROČITAJ I OVO
Samsung će dobiti potporu od 6,4 milijardi dolara za svoju tvornicu čipova u SAD-u
ENORMNO
Samsung će dobiti potporu od 6,4 milijardi dolara za svoju tvornicu čipova u SAD-u
WASHINGTON - Američka vlada objavila je danas da će južnokorejskom tehnološkom divu Samsungu odobriti 6,4 milijarde dolara (šest milijardi eura) za proširenje svoje tvornice čipova u Teksasu.
Apple će dopustiti emulatore za retro igre
POTEZI
Apple će dopustiti emulatore za retro igre
SAN FRANCISCO - Američki tehnološki div Apple odlučio je omogućiti emulatore za igranje videoigara na svom App Storeu.
Samsung Next se povlači iz izraelske tehnološke industrije
POVLAČENJE
Samsung Next se povlači iz izraelske tehnološke industrije
SEUL - Još jedna pobjeda propalestinskog pokreta Boycott, Divestment and Sanctions (BDS) zabilježena je nakon što je Samsung Next, inovacijski sektor korejskog tehnološkog diva Samsunga, najavio gašenje svojih operacija u Tel Avivu.
Njemačkoj bi do 2040. moglo nedostajati čak 660.000 IT stručnjaka
MANJAK
Njemačkoj bi do 2040. moglo nedostajati čak 660.000 IT stručnjaka
BERLIN - Manjak informatičkih stručnjaka u njemačkom gospodarstvu sljedećih će se godina znatno povećati ako se ne poduzmu protumjere, pokazalo je dugogodišnje istraživanje digitalne udruge Bitkom.
Jack Ma se oglasio, dionice Alibabe uzletjele
UZLET
Jack Ma se oglasio, dionice Alibabe uzletjele
PEKING - Osnivač Alibabe Jack Ma u srijedu je pohvalio reorganizaciju i promjenu tvrtke tijekom burne prošle godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE