GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kako maksimalno iskoristiti Galaxy Z Fold2 za posao i zabavu

Kako maksimalno iskoristiti Galaxy Z Fold2 za posao i zabavu
TELEFONI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.02.2021 / 16:07
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Samsung je oduvijek bio poznat po svojim inovativnim rješenjima preklopnih pametnih telefona, gdje je Galaxy Z Fold2 svakako nastavio tradiciju koju je postavio prvi Galaxy Fold.

Kombinirajući odličan dvostrani savitljivi zaslon te svestrani sustav kamera, Galaxy Z Fold2 pruža vam sve što vam je potrebno za maksimalnu produktivnost i zabavu tijekom užurbane svakodnevice. Sve to pokreće glavna karakteristika ovog nevjerojatnog pametnog telefona – unaprijeđeni Flex mode način rada.

Sveobuhvatno iskustvo na dva zaslona

Ako tražite digitalnog asistenta s kojim se svakodnevni zadatci lako obavljaju u hodu, Galaxy Z Fold2 je pametni telefon za vas. Galaxy Z Fold2 dolazi s većim prednjim ekranom od 6.2 inča koji vam pruža intuitivan pristup obavijestima, kao i lako čitanje poruka ili virtualnog sadržaja. Kada rasklopite pametni telefon, Galaxy Z Fold2 automatski se prebacuje na Flex mode način rada koji sve otvorene aplikacije na prednjem zaslonu premješta na unutarnji glavni zaslon.

Pametni telefon koji omogućava slobodne ruke

Bez obzira sudjelujete li na virtualnom poslovnom sastanku ili jednostavno pratite video recept tijekom kuhanja, Galaxy Z Fold2 možete jednostavno koristiti bez prevelike muke pomoću posebno dizajniranog Hideaway Hinge zgloba. Ovo rješenje pruža veći osjećaj multitaskinga jer omogućava otvaranje prednjeg i glavnog zaslona pod različitim kutovima kako bi se sadržaj mogao lako gledati iz svakog dijela prostorije, bez obzira što trenutno radite i gdje se nalazite.

Dodatno, koristeći Flex mode način rada, uređaj može dva sadržaja istovremeno prikazivati na svojim zaslonima. Na primjer, na gornjoj polovici zaslona moguće je reproducirati video, a na donjoj prikazivati opcije za njegovo upravljanje.

Sve ove napredne mogućnosti savršeno zaokružuje izvrsni 7,6-inčni Infinity-O glavni zaslon s brzinom osvježavanja od 120 Hz za vrhunsko vizualno iskustvo, kao i zvučnici visoke kvalitete za pravu uživanciju u omiljenim sadržajima.

Fleksibilni osjećaj snimanja

Zahvaljujući upravo Flex načinu rada, svoju Galaxy Z Fold2 kameru možete upotrijebiti na više načina. Zvuči nevjerojatno, ali selfie je moguće snimiti i prednjom i stražnjom kamerom. Nadalje, Flex mode dodatno je upotpunjen i s Capture View opcijom s kojom možete pregledati do čak pet prethodnih snimaka u donjem dijelu glavnog zaslona dok se prikaz trenutne snimke prikazuje u gornjem dijelu. Isto tako, i vi kao snimatelj i osoba koju snimate možete u isto vrijeme gledati trenutni videozapis koristeći Dual Preview mogućnost, gdje je Galaxy Z Fold2 moguće preklopiti na način da iz prve ruke imate uvid u situaciju na prednjem zaslonu, dok druga osoba gleda rezultate na glavnom zaslonu. Uz ovakvu suradnju, svaki videozapis sigurno će ispasti na najbolji mogući način.

Za kraj, tu je i Auto Frame opcija za snimanje u pokretu, gdje mogućnosti umjetne inteligencije postavljaju osobu koju snimate u fokus kadra, bez obzira gdje se kretao te stvara li videozapis samostalno ili uz pomoć prijatelja.

Galaxy Z Fold2 je pametni telefon iznimnog dizajna i beskrajnih mogućnosti kako bi svakodnevne aktivnosti postale zabavnije i jednostavnije. Više informacija o Galaxy Z Fold2 možete pronaći na poveznici.

Tagovi: Samsung Galaxy Z Fold2, Samsung Electronics, Samsung
PROČITAJ I OVO
Nizozemska vlada investira 2,5 milijarde eura kako bi zadržala ASML
POTEZI
Nizozemska vlada investira 2,5 milijarde eura kako bi zadržala ASML
EINDHOVEN - Nizozemska vlada objavila je u četvrtak da planira uložiti 2,5 milijarde eura u regiju Eindhoven u sklopu plana koji bi trebao odvratiti proizvođača opreme za proizvodnju čipova ASML od selidbe u inozemstvo.
Amazon potrošio 2,75 milijardi dolara na AI startup Anthropic
INVESTICIJE
Amazon potrošio 2,75 milijardi dolara na AI startup Anthropic
SEATTLE - Amazon je objavio da će potrošiti dodatnih 2,75 milijardi dolara podupirući Anthropic, startup sa sjedištem u San Franciscu koji se smatra predvodnikom u generativnoj umjetnoj inteligenciji. Njegov temeljni model i chatbot Claude natječu se s OpenAI-jem i ChatGPT-om.
Sigurnosni proizvod ReversingLabsa u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem
NAGRADE
Sigurnosni proizvod ReversingLabsa u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem
ZAGREB – Spectra Assure, sigurnosni proizvod IT kompanije ReversingLabs koji pogoni umjetna inteligencija, prošlog je tjedna u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem u kategoriji sigurnosti lanca nabave softvera.
Rezultati podigli dionice Microna do rekorda
SKOK
Rezultati podigli dionice Microna do rekorda
ANALIZA - Američki proizvođač memorijskih čipova, Micron Technology, dosegao je rekord svih vremena prošlog tjedna, nakon objave kvartalnih rezultata i objave iznenađujuće visokih očekivanih prihoda temeljenih na procvatu umjetne inteligencije (AI).
Huawei i dalje vodeći po broju prijavljenih patenata u Europi
NA VRHU
Huawei i dalje vodeći po broju prijavljenih patenata u Europi
ZAGREB – Huawei je u 2023. godini podnio zahtjev za čak 5071 patent i tako zadržao svoju poziciju najvećeg podnositelja prijava. Slijede ga Samsung, LG, Qualcomm i Ericsson.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE