GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Korisničko iskustvo: U 2020. godini Huaweijeva 5G mreža bila je najbolja

Korisničko iskustvo: U 2020. godini Huaweijeva 5G mreža bila je najbolja
5G
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.04.2021 / 11:22
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Usprkos pandemiji, Huawei je prošle godine poboljšao kvalitetu mreže na više od 120.000 lokacija i osigurao izvanredno iskustvo povezivanja, a prema 5G testovima provedenih od strane brojnih organizacija u većim gradovima diljem svijeta, Huaweijeva 5G mreža redovito je bila ocijenjena kao najbolja što se tiče iskustva korisnika, naglašeno je na okruglom stolu na kojem je prisustvovalo 50 novinara, analitičara te stručnjaka iz 15 zemalja Huaweijeve CEE i Nordics regije, u koju spada i Hrvatska.

Huawei je u 2020. godini nastavio pružati sigurnu uslugu za 132 mreže u 28 država diljem svijeta, čime je podržana stabilnost komunikaciji, online učenju te online kupovini za ljude diljem svijeta.

Iz Huaweija su istaknuli da je Huawei u CEE i Nordics regiji i prošle godine nastavio s trendom rasta poslovanja koji traje posljednjih 8 godina.

Istaknuto je da su Huaweijeva enterprise, Cloud i rješenja iz segmenta umjetne inteligencije pomogli malim i srednjim poduzećima u srednjoj i istočnoj Europi, kao i skandinavskoj regiji, pokrenuti digitalnu transformaciju. Do kraja 2020. godine, kompanija je sa 1.800 partnera iz 20 industrija diljem regije stvorila digitalni ekosustav temeljen na uzajamnom uspjehu i zajedničkom stvaranju. Huawei je pokrenuo i oko 200 digitalnih rješenja u cloudu u preko 18 kategorija kako bi izgradio inteligentna industrijska rješenja dostupna širem krugu korisnika.

S predstavljanjem HarmonyOS-a te ekosustava Huaweijevih mobilnih sustava, a kroz implementaciju Seamless AI Life strategiju („1+8+N“), poboljšano je pametno korisničko iskustvo na svim uređajima s posebnim fokusom na pametni ured, zdravlje i fitness, lakša putovanja te zabavu. U prošloj je godini Huawei potvrdio i svoju lidersku poziciju na tržištu pametnih satova u CEE te skandinavskoj regiji.

„U središtu našeg poslovanja jest zadovoljstvo potrošača, ali također naporno radimo te znatno doprinosimo boljoj i održivoj Europi za što preuzimamo i svoj dio odgovornosti“, rekao je Radoslaw Kedzia, potpredsjednik Huaweija za srednju i istočnu Europu.

Također, jedan od prioriteta kompanije je kibernetička sigurnost i zaštita privatnosti. Uz potporu vlastitih projekata iz segmenta društveno odgovornog poslovanja, uključujući Seeds for the Future, 1000 Dreams i Empowering Women, Huawei će nastaviti raditi na tome da ostane jedan od najboljih poslodavaca u Europi uz veliku predanost zajednicama u kojima djeluje.

Tagovi: Huawei, 5G mreža, 5G tehnologija, Radoslaw Kedzia
PROČITAJ I OVO
Kinezi žele suzbiti gejming
GEJIMING
Kinezi žele suzbiti gejming
PEKING - Dionice Tencenta i NetEasea potonule su nakon što jsu kineski državni mediji online gejming nazvali opijumom.
Googleovi servisi više neće raditi na starom Androidu
SERVISI
Googleovi servisi više neće raditi na starom Androidu
SAN FRANCISCO - Ako kojim slučajem posjedujete telefon s Androidom starijim od inačice 2.3.7, uskoro ćete (ako već niste) od Googlea dobiti email obavijest da se morate ažurirati na verziju Androida 3.0 ili noviju, jer vam u protivnom neće biti omogućeno spajanje u mnoge njegove servise, uključujući Gmail, YouTube, Play Store i Google Drive.
Prvi dvonožni robot pretrčao pet kilometara za 53 minute (VIDEO)
ROBOTI
Prvi dvonožni robot pretrčao pet kilometara za 53 minute (VIDEO)
Prvi dvonožni robot pretrčao pet kilometara za 53 minute (VIDEO)
NEW YORK - Znanstvenici Sveučilišta Oregon State (OSU) održali su nesvakidašnje testiranje svoje dvonožne robotice pod nazivom Cassie, natjeravši je da otrči 5 km s jednim punjenjem baterija na cesti unutar kampusa.
Evo zašto je korisna aplikacija Moovit
APLIKACIJE
Evo zašto je korisna aplikacija Moovit
ZAGREB - Moovit je odlična aplikacija koja pomaže kretati se pješice, biciklom ili javnim prijevozom…
Rezultati tehnoloških divova: Apple i Amazon najavili sive oblake
REZULTATI
Rezultati tehnoloških divova: Apple i Amazon najavili sive oblake
NEW YORK - Tehnološki divovi kao da su se natjecali tko će prijaviti zapanjujuće brojke.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE