GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

M SAN Grupa postaje distributer ImmuniWeba za Hrvatsku i regiju

M SAN Grupa postaje distributer ImmuniWeba za Hrvatsku i regiju
DISTRIBUCIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.02.2021 / 12:04
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nova zvijezda u distribuciji M SAN Grupe d.d. je ImmuniWeb, najbolji svjetski sustav za provjeru sigurnosti vaših web stranica kao i računalne mreže vaše tvrtke.

SC Awards Europe, najprestižnija ocjene za cyber-security sektor u Europi, ocijenio je ImmuniWeb još 2018. godine kao najbolji sigurnosni softver:

„ImmuniWeb je nadmašio IBM Watson u kategoriji informatičke sigurnosti i osvoji titulu „Najbolji u upotrebi strojnog učenja i AI-a“.

ImmuniWeb, www.immuniweb.com, je međunarodna tvrtka sa sjedištem u Ženevi, Švicarska. Njihovi stručnjaci djeluju na razvoju tehnologija strojnog učenja i umjetne inteligencije na područjima provjere sigurnosti računalnih aplikacija, upravljanja površinama izloženih mogućim napadima te nadgledanja malicioznih aktivnosti s Dark Weba putem ImmuniWeb AI platforme rasprostranjene u više od 100 zemalja. Posebnost ImmuniWeb penetracijskih testova je da završna, najkompleksnija testiranja provode ljudi, visokoobrazovani stručnjaci koji time provjeravaju rezultate rada AI sustava, eliminiraju njegove potencijalne greške i omogućavaju prepoznavanje rizika koje umjetna inteligencija ne prepoznaje.

Osnivač ImmuniWeba, Ilia Kolochenko, dolazi iz tvrtke High-Tech Bridge, vodeće europske tvrtke na području web sigurnosti, specijalizirane za penetracijske testove i digitalnu forenziku.

M SAN Grupa d.d. www.msan.hr i ImmuniWeb započeli su poslovnu suradnju na distribuciju ImmuniWeb sigurnosnih rješenja za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Sjevernu Makedoniju, Albaniju, Kosovo* i Crnu Goru, kroz široku mrežu sistem integracijskih partnera M SAN Grupe.

Tagovi: M SAN Grupa, ImmuniWeb, Ilia Kolochenko, High-Tech Bridge
PROČITAJ I OVO
WhatsApp planira veliku promjenu
PROMJENE
WhatsApp planira veliku promjenu
ZAGREB - Facebookova platforma za dopisivanje već neko vrijeme stoji neokaljena ostatkom njihovog ekosustava, no to bi se uskoro moglo promijeniti uvođenjem nečega što se najlakše može opisati kao poslovni imenik.
Ikea lansira niz proizvoda za gamere
NOVI ISKORAK
Ikea lansira niz proizvoda za gamere
ZAGREB - Od listopada ove godine, Ikea će svoju ponudu proširiti na ciljanu grupu korisnika, gamere, za koje će u ponudi imati više od 30 novih proizvoda.
Preminuo Clive Sinclair
IN MEMORIAM
Preminuo Clive Sinclair
ZAGREB - Umro je sir Clive Marles Sinclair, tvorac čitave linije 8-bitnih računala koja su redefinirala računalstvo u 80-tima i iz domene znanstvenika i profesionalaca približile ga kućnim korisnicima ponajprije u Velikoj Britaniji, ali i Europi i čitavom svijetu.
HAKOM: Porast prihoda i ulaganja na tržištu elektroničkih komunikacija
RAST
HAKOM: Porast prihoda i ulaganja na tržištu elektroničkih komunikacija
ZAGREB - Na tržištu elektroničkih komunikacija u prvoj polovici 2021. ukupni prihodi porasli su pet posto u odnosu na isto razdoblje 2020., dok su ulaganja operatora povećana za četiri posto, posebice u svjetlovodnu (optičku) mrežnu infrastrukturu, za 121 posto, podaci su Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM).
Vlada odobrila potpisivanje Memoranduma o suglasnosti s Amazonom
ZELENO SVJETLO
Vlada odobrila potpisivanje Memoranduma o suglasnosti s Amazonom
ZAGREB - Vlada je u četvrtak odobrila potpisivanje Memorandum o suglasnosti Vlade i Amazona, kojim želi potaknuti digitalnu transformaciju, inovativnost i gospodarski razvoj.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE