GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Na šestom HrUSKo Forumu očekuje se više od 150 SAP korisnika

Na šestom HrUSKo Forumu očekuje se više od 150 SAP korisnika
NAJAVE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.11.2018 / 13:03
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Hrvatska udruga SAP korisnika, HrUSKo, u Zagrebu će 22. studenog ove godine organizirati šesti HrUSKo Forum, predviđajući okupljanje više od 150 sudionika. 

Forum predstavlja jedinstveno mjesto okupljanja korisnika SAP-a koji imaju priliku razmijeniti iskustva u korištenju implementiranih SAP-ovih rješenja te doznati novitete u svjetskim trendovima. Svake godine Forumu se pridruži i motivacijski govornik te će ove godine predavanje održati Korade Korlević.

Šesti Forum udruge SAP korisnika HrUSKo donosi brojne novitete. Nakon pet godina susret će se održati na novoj lokaciji uključujući i izbornu skupštinu Udruge. Kao novu lokaciju udruga je odabrala kongresnu dvoranu restauranta Lido na zagrebačkom Jarunu. Osim lokacije, noviteti koje udruga donosi su prezentacije samih korisnika te referentne studije slučaja SAP-ovih partnera čime će se objediniti iskustva svih sudionika implementacijskog procesa. Teme koje će obraditi predstavnici SAP-a su: „SAP Real Estate Management rješenje kao potpora IFRS 16 regulativi" te „Kako ostvariti transparentnost i dodatne uštede u sklopu nabavnog procesa pomoću SAP ARIBA rješenja." Verso Altima grupa, kao zlatni partner ovogodišnjeg Foruma predstavit će korisničko iskustvo iz javnog sektora i Telco industrije sa posljednjih referentnih projekata, a koje trenutno u suradnji sa SAP-om predstavljaju na kongresu Smart Cities u Barceloni. Svoje iskustvo u radu sa SAP rješenjima predstavit će Toni Ganjto koji će održati predavanje na temu: „Turistička iluzija - pogled s druge strane putovanja."

Na HrUSKo Forumu svake godine svoje gostovanje potvrdi i motivacijski govornik, te će na šestom izdanju susreta SAP korisnika predavanje održati Korado Korlević. Korlević je jedan od vodećih hrvatskih astronoma i pokretača Zvjezdarnice Višnjan te mnogih edukacijskih projekata u Hrvatskoj u tom području. Otkrio je više od 1400 malih planeta (asteroida), a sudjelovao je i otkrivanju dvaju kometa. Od 1993. godine radi kao voditelj edukacijskih i znanstvenih aktivnosti pri Zvjezdarnici Višnjan. Kako se trenutačno bavi astronomskom edukacijom, promicanjem astronomije i znanosti znanstveno-popularnim predavanjima, razvojem metoda kreativnog mišljenja i njihovom primjenom u edukaciji te projektima zaštite prirode i baštine, Skupština HrUSKo udruge odlučila ga je pozvati kao gosta predavača.

„Veselimo se promjeni lokacije i mogućnosti da nam se pridruži veći broj sudionika Foruma. Kako je interes za sudjelovanjem u radu naše udruge, kao i u organizaciji samog Foruma veći svake godine, naša obveza pružanja kvalitetnih predavanja i tema je veća. Predavanja koja će ove godine održati i naši korisnici i naši partneri odličan je početak otvaranja konkretnog dijaloga. Svjedočimo digitalnoj transformaciji, IoT, pametnim gradovima i ponosni smo što su upravo naši partneri nositelji prvih korisničkih iskustava iz tih područja." Izjavila je Danijela Kalmeta, predsjednica udruge SAP korisnika, HrUSKo.

Šesti HrUSKo Forum podržat će SAP kao dijamantni partner, Verso Altima grupa kao zlatni, mStart srebrni i Atos kao brončani partner. Po prvi puta Forum će imati svoju mobilnu aplikaciju dostupnu za android i ios verzije, a koju je izradila tvrtka mStart.

Tagovi: HrUSKo Forum, Danijela Kalmeta, kompanija SAP, Korado Korlević, Zvjezdarnica Višnjan
PROČITAJ I OVO
PlanRadar prikupio 69 milijuna dolara investicija za digitalizaciju građevinske industrije i sektora nekretnina
FINANCIRANJE
PlanRadar prikupio 69 milijuna dolara investicija za digitalizaciju građevinske industrije i sektora nekretnina
ZAGREB - PlanRadar, vodeća europska platforma za digitalnu dokumentaciju i komunikaciju u građevinskoj industriji te tržištu nekretnina, objavio je da je zaključio novu rundu investicija u iznosu od 69 milijuna dolara koju zajedno vode tvrtke Insight Partners i Quadrille Capital.
Intel ulaže 20 milijardi dolara u dvije tvornice čipova u Ohiju
INVESTICIJE
Intel ulaže 20 milijardi dolara u dvije tvornice čipova u Ohiju
SAN FRANCISCO – Američki tehnološki div Intel objavio je u petak da će uložiti 20 milijardi dolara u dvije nove tvornice u Ohiju gdje će se proizvoditi sofisticirani čipovi.
Netflix očekuje znatno manje novih pretplatnika na početku 2022.
PRETPLATNICI
Netflix očekuje znatno manje novih pretplatnika na početku 2022.
LOS ANGELES - Streaming usluga Netflix izvijestila je o snažnom rastu prihoda u 2021. godini, ali i o znatno manje novih pretplatnika nego u prvoj godini pandemije, predviđajući nastavak tog trenda i u prva tri ovogodišnja mjeseca.
Novi globalni uspjeh hrvatskog planinarskog brenda - HIGHLANDER od ove godine i u SAD-u
USPJESI
Novi globalni uspjeh hrvatskog planinarskog brenda - HIGHLANDER od ove godine i u SAD-u
ZAGREB - Planinarenje je posljednjih nekoliko godina sve popularnija aktivnost koju više ne prakticiraju isključivo profesionalci, već i brojni rekreativci, željni prijeko potrebnog odmaka od svakodnevice i užurbane gradske vreve.
Kazaljka sata Sudnjeg dana ostaje na 100 sekundi do ponoći
BEZ PROMJENA
Kazaljka sata Sudnjeg dana ostaje na 100 sekundi do ponoći
CHICAGO - S obzirom na pandemiju covida-19 i činjenicu da Sjedinjene Države i Rusija razmjenjuju prijetnje preko Ukrajine, objava od četvrtka da se kazaljke na Satu Sudnjeg dana neće pomicati ove godine mogla bi se smatrati znakom nade.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE