GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nagrađivana aplikacija Moovit odsad dostupna hrvatskim korisnicima u Huawei AppGallery trgovini

Nagrađivana aplikacija Moovit odsad dostupna hrvatskim korisnicima u Huawei AppGallery trgovini
APLIKACIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.10.2020 / 14:26
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Huawei AppGallery od danas je bogatiji za još jednu popularnu aplikaciju. Korisnicima u Hrvatskoj sada je dostupan i Moovit, vodeći dobavljač rješenja na području mobilnosti kao usluge (MaaS) te tvorac popularne mobilne aplikacije za gradsku mobilnost.

Jednostavan vodič kroz putovanja unutar brojnih domaćih i stranih gradova omogućuje korisnicima da pronađu optimalan transport.

Moovit već koristi više od 865 milijuna ljudi u 3.200 gradova u 106 zemalja, a aplikacija kombinira podatke operatora javnog prijevoza, mikro prijevoza i prijevozničkih tijela s informacijama korisničke zajednice. Kao rezultat toga, Moovit korisnicima pruža točne informacije o najboljima rutama za putovanja u stvarnom vremenu, uključujući informacije o dolasku prijevoznog sredstva, servisne obavijesti, kao i značajke pristupačnosti, olakšavajući korištenje osobama s invaliditetom.

Tijekom pandemije Moovit je korisnicima osigurao točne, pouzdane informacije o prometu i gradskoj mobilnosti uz podršku zajednice Moovitera sa 700.000 lokalnih „urednika“ koji mapiraju i održavaju informacije o lokalnom tranzitu u gradovima.

„Kao vodeća aplikacija za gradsku mobilnost, Moovit je fantastičan dodatak AppGallery trgovini i potpuno je inkluzivan tako da svi mogu sa sigurnošću koristiti prijevoz. Čak i usred situacije koja se stalno mijenja zbog trenutnih sigurnosnih mjera, naši korisnici mogu uživati u vrhunskom pronalaženju najbolje opcije prijevoza gdje god se zatekli", istaknuo je Wang Heng, potpredsjednik za globalno partnerstvo i ekološki razvoj u Huawei CBG-u.

Huawei će Moovit besplatno ponuditi u više od 100 zemalja i na 45 jezika, uz rastući izbor aplikacija povezanih s putovanjima u AppGallery-ju. Korisnicima su dostupne i vožnje na Boltu, vodećoj europskoj prijevozničkoj tvrtki, te mogućnosti putovanja poput sustava za dijeljenje bicikala i skutera. Dodatne pogodnosti aplikacija dostupnih u AppGallery trgovini uključuju ekskluzivne bonove, promocije i besplatne poklone.

"Moovitova misija od prvog dana je pojednostavljivanje urbane mobilnosti širom svijeta. Integracija Moovitove multimodalne aplikacije za planiranje putovanja i navigaciju na Huawei pametnim telefonima pomoći će olakšati svakodnevni život milijunima korisnika. Budući da mogu učinkovito i povoljno planirati i kretati se u javnom prijevozu s informacijama u stvarnom vremenu, korisnici Huaweija mogu se povoljno i s povjerenjem kretati po gradovima", rekao je Yovav Meydad, izvršni direktor za razvoj i marketing Moovita.

Da bi preuzeli aplikaciju Moovit, korisnici mogu posjetiti AppGallery trgovinu dostupnu na bilo kojem Huawei pametnom telefonu.

Tagovi: Moovit, Huawei AppGallery, Huawei
PROČITAJ I OVO
Amazon potrošio 2,75 milijardi dolara na AI startup Anthropic
INVESTICIJE
Amazon potrošio 2,75 milijardi dolara na AI startup Anthropic
SEATTLE - Amazon je objavio da će potrošiti dodatnih 2,75 milijardi dolara podupirući Anthropic, startup sa sjedištem u San Franciscu koji se smatra predvodnikom u generativnoj umjetnoj inteligenciji. Njegov temeljni model i chatbot Claude natječu se s OpenAI-jem i ChatGPT-om.
Sigurnosni proizvod ReversingLabsa u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem
NAGRADE
Sigurnosni proizvod ReversingLabsa u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem
ZAGREB – Spectra Assure, sigurnosni proizvod IT kompanije ReversingLabs koji pogoni umjetna inteligencija, prošlog je tjedna u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem u kategoriji sigurnosti lanca nabave softvera.
Rezultati podigli dionice Microna do rekorda
SKOK
Rezultati podigli dionice Microna do rekorda
ANALIZA - Američki proizvođač memorijskih čipova, Micron Technology, dosegao je rekord svih vremena prošlog tjedna, nakon objave kvartalnih rezultata i objave iznenađujuće visokih očekivanih prihoda temeljenih na procvatu umjetne inteligencije (AI).
Huawei i dalje vodeći po broju prijavljenih patenata u Europi
NA VRHU
Huawei i dalje vodeći po broju prijavljenih patenata u Europi
ZAGREB – Huawei je u 2023. godini podnio zahtjev za čak 5071 patent i tako zadržao svoju poziciju najvećeg podnositelja prijava. Slijede ga Samsung, LG, Qualcomm i Ericsson.
EU otvorila istragu protiv Applea, Alphabeta i Mete
ISTRAGA
EU otvorila istragu protiv Applea, Alphabeta i Mete
BRUXELLES - Europska unija u ponedjeljak je otvorila istragu protiv Applea, Alphabeta i Mete, u svojoj prvoj istrazi prema novom novom tehnološkom zakonodavstvu Zakona o digitalnim tržištima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE