GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Otovreni poziv za uključivanje u projekt CEKOM

Otovreni poziv za uključivanje u projekt CEKOM
PROJEKTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.12.2020 / 19:05
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Tvrtka InfoDom otvorila je poziv za zainteresirane OPG-ove da se prijave za dobivanje besplatnih licenci koje će im pomoći u digitalnoj transformaciji poslovanja uz povećanje kvalitete proizvoda i procesa.

Poziv je dio CEKOM projekta koji je financiran iz Operativnog programa konkurentnost i kohezija 2014-2020 a usmjerava dionike u poljoprivrednom i prehrambenom sektoru u širenju znanja te primjeni novih tehnologija u gospodarstvu ili u poduzeću.

Centar kompetencija za digitalnu transformaciju prehrambene industrije na ruralnim područjima (CEKOM) je istraživačko-praktični razvojno-znanstveni program kroz koji će se predstaviti i propagirati novi način razmišljanja i usmjeravanja poduzeća u samokontrolu i jačanje učinaka, ali i snažno usmjerenje prema povećanju učinkovitosti i povećanju kvalitete proizvoda i procesa. Time je značaj projekta dalekosežan, kao i njegov utjecaj na gospodarstvo u cjelini. Projektu CEKOM podršku će pružati Zavod za informatičku djelatnost Hrvatske i Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu kao partneri, dok će Inovacijski centar Nikola Tesla biti suradnik u projektu.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u projektu mogu se prijaviti na e-mail cekom@infodom.hr. Sudjelovanje u projektu je besplatno, a broj OPG-ova i poduzeća koji će biti uključeni u projekt ograničen je na 20, suglasno prijavi EU projekta..

U prijavi je potrebno navesti:

1. Ime i prezime

2. Naziv OPG-a

3. Djelatnost kojom se bavite

4. Adresu

5. Kontakt e-mail

6. Kontakt telefon

Sve potrebne informacije vezano za ovaj javni poziv moguće je dobiti slanjem upita na e-mail adresu cekom@infodom.hr.

Tagovi: projekt CEKOM, InfoDom
PROČITAJ I OVO
Microsoft želi privući gamere na Edge
STRATEŠKI
Microsoft želi privući gamere na Edge
REDMOND - Microsoftov Edge preglednik još uvijek se s mukom bori protiv Chromea i drugih internetskih preglednika, pa je ekipa iz Redmonda odlučila privući jednu veliku vojsku potencijalnih korisnika, gamera, koji bi Edgeu trebali značajno boostati popularnost.
Ruski hakeri napali Litvu
HAKERSKI NAPAD
Ruski hakeri napali Litvu
VILNIUS - Litavske državne i privatne institucije našle su se pod kibernetičkim DDoS (Distributed Denial of Service) napadom u ponedjeljak, rekao je litavski nacionalni centar za kibernetičku sigurnost, a odgovornost za napad preuzela je ruska hakerska skupina Killnet.
Što je VPN i u čemu su njegove prednosti?
USLUGE
Što je VPN i u čemu su njegove prednosti?
ANALIZA - VPN u posljednje vrijeme postaje sve atraktivnija usluga kad se govori o kvalitetnijem spajanju na internet.
Četiri hrvatska projekta inovacija u zdravstvu dobit će potporu EU
INOVACIJE
Četiri hrvatska projekta inovacija u zdravstvu dobit će potporu EU
ZAGREB - Čak četiri projekta inovacija u zdravstvu iz Hrvatske našla su se među 20 odabranih koje će ove godine financirati Europski institut za inovacije i tehnologiju u segmentu zdravlja za srednju, istočnu i južnu Europu (EIT Health RIS), piše u nedjelju Večernji list.
Lučić: Telekom će uložiti 25 miliona evra u startupe
STRATEŠKI
Lučić: Telekom će uložiti 25 miliona evra u startupe
BEOGRAD - Telekom Srbija je prva kompanija koja je osnovala alternativni fond za finansiranje startupa, izjavio je danas generalni direktor Telekoma Vladimir Lučić.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE