GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Payoneer sklopio sporazum s eBayom

Payoneer sklopio sporazum s eBayom
SPORAZUM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.05.2021 / 13:35
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Payoneer, globalna platforma za plaćanja i elektronsku trgovinu koja potiče rast milijuna digitalnih biznisa širom svijeta, objavio je pokretanje suradnje sa eBayom kako bi prodavačima u odabranim zemljama omogućio da budu plaćeni za ono što prodaju na eBay platformi.

eBay se udružio sa Payoneerom u okviru svoje misije modernizacije platforme, pojednostavljenja njenog funkcioniranja i lakše naplate za prodavače diljem svijeta. Uz pomoć Payoneera, prodavači na eBayu će imati brži pristup sredstvima, veću fleksibilnost u upravljanju naplatama u različitim valutama i bolji pristup potencijalnim kupcima preko različitih međunarodnih eBay sajtova.

Payoneer će od travnja 2021. godine upravljati naplatama eBay prodavača iz Kine, dok će eBay proširiti upravljanje plaćanjima diljem svijeta. eBay i Payoneer namjeravaju ovu uslugu uvesti i u druge zemlje tijekom ove godine.

Payoneer je sklopio ovaj sporazum nakon najave da će postati postati javno dioničarsko društvo kasnije ove godine zahvaljujući poslovnom angažmanu sa jednom kompanijom za preuzimanja u posebne svrhe. Val digitalizacije koji se ubrzao tijekom pandemije je dodatno istaknuo važnost nesmetane globalne trgovine, s obzirom da sve više kupaca i prodavača trguje na međunarodnom nivou. Payoneer je tijekom 2020. godine obradio platne transakcije u vrijednosti od 44,4 milijarde dolara, što je 53% više nego 2019.

„Čast nam je što smo postali partner eBaya, istinskog pionira i giganta u svijetu elektronske trgovine”, izjavio je Scott Galit, generalni direktor Payoneera. „Mi i naši klijenti u potpunosti podržavamo njegov cilj stvaranja pojednostavljene, moderne platforme za lakšu prekograničnu trgovinu. Naša misija kao kompanije koja potiče trgovinu je suradnja sa prodavačima na svakoj platformi gdje obavljaju transakcije. Radujemo se zajedničkom radu sa eBayom na pružanju najboljeg mogućeg iskustva za prodavače širom svijeta.”

„Upravljanje plaćanjima na našoj platformi je ključna komponenta unapređenja eBay iskustva za naše klijente”, dodala je Alyssa Cutright, potredsjednica za globalna plaćanja u eBayu. „Drago nam je što ćemo biti partner Payoneeru u vrijeme ovakvog rasta obje naše kompanije. Zajedno ćemo iskoristiti veliki zamah koji je elektronska trgovina doživjela tijekom prethodne godine i pomagati prodavačima da vrše međunarodne transakcije sa kupcima na fleksibilan i siguran način, preko jednostavne, moderne platforme.”

Nikola Mehandžić, Business Development Director Payoneera u Srbiji rekao je da kompanija ulaže velike napore da pomogne razvoj međunarodnih biznisa, te da je partnerstvo sa eBayom jasan dokaz toga. „Ovo strateško partnerstvo omogućit će ljudima širom svijeta lakše trgovanje i obavljanja transakcija. E-commerce zajednica u balkanskoj regiji već je značajna, s tisućama lokalnih poduzeća koja prodaju na međunarodnom tržištu. Kako se digitalizacija trgovine ubrzava kao rezultat COVID-a, vjerujemo da ćemo i u sljedećoj godini obilježiti eksplozivan rast iz ove regije. Zahvaljujući ovoj novoj suradnji, e-commerce prodavci koji koriste eBay imat će brz pristup svojim sredstvima u više valuta, što će im omogućiti da razvijaju svoje poslovanje i iskoriste globalnu priliku.“ – zaključio je Mehandžić.

Tagovi: Payoneer, eBay, Nikola Mehandžić,
PROČITAJ I OVO
Vlada priprema zakon koji će regulirati online platforme poput Netflixa i Spotifyja
REGULATIVA
Vlada priprema zakon koji će regulirati online platforme poput Netflixa i Spotifyja
ZAGREB - Uvjete pružanja naplatnih online usluga, od Netflixa preko Spotifya pa sve do cloud usluga i softvera, ubuduće će u Hrvatskoj regulirati zakon specifičnog imena.
Uber kupuje ostatak start-upa Cornershop za dostavu namirnica
AKVIZICIJE
Uber kupuje ostatak start-upa Cornershop za dostavu namirnica
SAN FRANCISCO - Uber je prije otprilike dvije godine kupio većinski udio u Cornershopu, početnom poduzeću za dostavu namirnica, a sada će kupiti preostalih 47 posto.
Njemački regulator pokrenuo istragu protiv Applea
ISTRAGA
Njemački regulator pokrenuo istragu protiv Applea
BERLIN - Njemački regulator za zaštitu tržišnog natjecanja (FCO) objavio je u ponedjeljak da je pokrenuo istragu kako bi utvrdio zloupotrebljava li američki tehnološki div Apple dominantnu poziciju na tržištu.
Ženi iz Buffala Amazon dostavio stotine paketa koje nikada nije naručila
BIZARNO
Ženi iz Buffala Amazon dostavio stotine paketa koje nikada nije naručila

BUFFALO - Već nekoliko dana traje borba jedne obitelji iz grada Buffalo u saveznoj državi New York, na čija vrata dolaze istovjetni paketi silikonskih umetaka za maske za lice, iz nepoznatog izvora

Turska šalje misiju na Mjesec
PODUHVAT
Turska šalje misiju na Mjesec
ANKARA - Turska namjerava poslati rover na Mjesec do kraja ovog desetljeća, a jednu raketu poslati na Zemljin satelit - već 2023. godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE