GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Predstavljen Galaxy Z Fold2 5G: Nova budućnost preklopnih pametnih telefona

Predstavljen Galaxy Z Fold2 5G: Nova budućnost preklopnih pametnih telefona
NOVITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.09.2020 / 08:45
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Tvrtka Samsung Electronics predstavila je sljedeću generaciju preklopnih telefona – Samsung Galaxy Z Fold2 5G.

Opremljen poboljšanim usavršavanjima i značajnim inovacijama, Galaxy Z Fold2 5G pruža novo preklopno iskustvo. S većim Cover Screenom i masivnim glavnim zaslonom, Galaxy Z Fold2 5G kombinira čvrst dizajn i stručnu izradu s intuitivnim novim značajkama za jedinstveno mobilno iskustvo koje nudi svestranost za svakodnevni život korisnika.

„Naše putovanje prema sljedećoj generaciji mobilnih uređaja puno je originalnosti i inovacija. Lansiranjem Samsung Galaxy Z Fold2 5G pametnog telefona pomno smo slušali povratne informacije korisnika kako bismo bili sigurni da unosimo značajna poboljšanja u hardver, istovremeno razvijajući nove inovacije za poboljšanje korisničkog iskustva. Dodatno ojačani našim partnerskim partnerstvima s Googleom i Microsoftom, reorganiziramo i redefiniramo mogućnosti doživljaja mobilnih uređaja.", rekao je dr. TM Roh, predsjednik i voditelj odjela za mobilne komunikacije, Samsung Electronics.

Novi profinjeni dizajn

Galaxy Z Fold2 5G povezuje odvažni dizajn s naprednim inženjeringom, tako da se možete osjećati sigurnim koristiti ga svaki dan.
Jedinstveno iskustvo sadržaja – 6,2-inčni Infinity-O Cover Screen pruža maksimalnu iskoristivost tako da korisnici mogu provjeriti svoju e-poštu, potražiti upute ili čak gledati svoj omiljeni sadržaj bez potrebe za otvaranjem uređaja. Kada se pametni telefon otvori do izražaja dolazi masivni glavni zaslon od 7,6 inča, s minimaliziranim okvirima i bez prednje kamere, uz prilagodljivu brzinu osvježavanja od 120 Hz za glatko pomicanje i igranje. Da bi upotpunio iskustvo, Galaxy Z Fold2 5G dolazi s najboljim dinamičkim zvukom koji je do sada dostupan na Galaxy uređaju, s poboljšanim stereo efektom i jasnijim zvukom koji pružaju visoko dinamični dvostruki zvučnici.

Čvrst i profinjen dizajn

– Galaxy Z Fold2 5G redizajniran je s elegantnim, objedinjenim dizajnom koji pruža gladak, vrhunski osjećaj. Samsung ultra tanko staklo sada je na glavnom zaslonu, pružajući premium osjećaj. Dio novog dizajna je i šarka, koja se neprimjetno uklapa u tijelo pametnog telefona s CAM mehanizmom. Galaxy Z Fold2 5G također koristi tehnologiju čišćenja, koja je prvi put predstavljena na Galaxy Z Flipu, unutar razmaka između tijela i kućišta kako bi odbila prašinu i neželjene čestice. No, budući da je Galaxy Z Fold2 5G treća generacija Samsung preklopnih pametnih telefona, prostor za strukturu čistača još je manji nego na Galaxy Z Flipu. Da bi to postigao, Samsung je razvio novu inovativnu tehnologiju za čišćenje kako bi postigao istu razinu zaštite u manjem prostoru. Šarka Galaxy Z Fold2 5G sa stražnjim dijelom odlikuje se revolucionarnom tehnikom rezanja, modificiranim sastavom vlakana i podešenom gustoćom vlakana.

Ovjekovječite svaki trenutak onako kako želite

Inovativna preklopna forma i sofisticirani dizajn podižu se na novu razinu s jedinstvenim korisničkim iskustvom uz Galaxy Z Fold2 5G. Ovaj pametni telefon povezuje značajku Flex mode s App Continuity značajkom kako bi se osigurala upotrebljivost, prelazeći granicu između početnog i glavnog zaslona. Ova fleksibilnost omogućuje stvaranje ili prikaz sadržaja koji su prilagođeni korisničkim željama.

Uređaj koji je fleksibilan i produktivan kao i vi – S Flex mode načinom sada je lakše nego ikad snimati ili fotografirati sadržaj i pregledavati ga u stvarnom vremenu. S načinom pregleda snimanja ili fotografiranja korisnici sada neće morati napustiti aplikaciju Kamera. Jasno će moći pogledati fotografiju ili videozapis koji su upravo snimili ili pregledati do pet najnovijih snimaka u donjoj polovici Glavnog zaslona, dok će se pregled sljedećeg snimka prikazati na gornjoj polovici. Također, svoju će kreativnost moći odvesti i korak dalje pomoću automatskog uokvirivanja. Bez obzira na to hoće li korisnici plesati ili pokazati svoje kuharske vještine, Galaxy Z Fold2 5G može snimati videozapise bez ruku i držati predmet u fokusu, čak i kada se kreće.

Značajke koje podržavaju vašu kreativnost

– Korištenjem glavnog i glavnog zaslona istovremeno s dvostrukim pregledom, s obje strane moguće je vidjeti što je snimljeno.

Vrhunska kamera

– Kamera Galaxy Z Fold2 5G također nudi vrhunsku kvalitetu i kontrolu kamera. Uz način Pro Video, Single Take, Bright Night i Night Mode, Galaxy Z Fold2 5G korisnicima pomaže uhvatiti trenutak u zapanjujućoj kvaliteti.

Maksimizirajte svaki trenutak

Galaxy Z Fold2 5G usklađuje mobilnu produktivnost sljedeće generacije s naprednim multitasking mogućnostima zahvaljujući novim intuitivnim načinima interakcije.

Multitasking bez granica

– Korisnici sada mogu upotrijebiti napredni višeaktivni prozor za kontrolu rasporeda zaslona s više lakoće i fleksibilnosti te tako iskusiti veću produktivnost kada istovremeno mogu otvoriti više datoteka iz iste aplikacije i pregledavati ih jednu pored druge. Uz poboljšanu Multi-Window Tray značajku, mogu istovremeno otvoriti više aplikacija integrirajući App Pair i Edge Panel kako bi uživali u dodatnoj pogodnosti. Povlačenjem i ispuštanjem korisnici mogu jednostavno povući tekst, slike i dokumente iz jedne aplikacije u drugu za trenutni prijenos ili brzo snimiti zaslon u jednoj aplikaciji i bez problema ga prenijeti u drugu pomoću Split Screen Capture.

Optimizirane interakcije aplikacija

– Korisnici mogu odabrati najoptimiziranije sučelje na glavnom zaslonu koje će u potpunosti odgovarati njihovim potrebama. Brzo i jednostavno mogu prebacivati raspored između velikog zaslona ili tradicionalnog izgleda telefona u Postavkama.

Optimizirani prikaz aplikacija

– Korisnici mogu nadograditi iskustvo gledanja svojih omiljenih aplikacija, uključujući Gmail, YouTube i Spotify. Koristeći glavni zaslon s Officeovim aplikacijama u sustavu Microsoft 365 mogu oponašati doživljaj tableta. Na primjer, ako koriste Microsoft Outlook mogu iskoristiti njegov stvarni potencijal istodobno gledajući pristiglu poštu s lijeve strane s trenutnim razgovorima.

Strateška partnerstva za premium pametne telefone

Samsung ima otvoren i suradnički pristup u partnerstvu. Kroz dugogodišnje partnerstvo s Googleom, Samsung je uspostavio otvoreni ekosustav za preklopne pametne telefone. Ovim partnerstvom Samsung je potaknuo preklopnu UX inovaciju kako bi ostvario cilj stvaranja krajnjeg faktora oblika. Nadalje, pouzdano partnerstvo s Microsoftom, u kombinaciji s naprednim hardverom i velikim zaslonom Galaxy Z Fold2 5G, omogućava korisnicima da povećaju svoju produktivnost u mobilnom okruženju.

Nadovezujući se na svoje dugogodišnje nasljeđe vodstva Galaxy pametnih telefona na tržištu, Samsung ponovno pomiče granice mobilnih inovacija i inženjeringa. S Galaxy Z Fold2 5G, korisnici mogu pristupati ultra brzim brzinama zahvaljujući potpunoj kompatibilnosti s 5G mrežom, dok cjelodnevna baterija od 4,500mAh i super brzo punjenje daju mogućnost da možete učiniti više bez brige o trajanju baterije. Galaxy Z Fold2 5G također nudi Samsung DeX bežičnu vezu, dok je UWB (Ultra Wide Band) tehnologija integrirana u pametni telefon, što omogućuje brzu i jednostavnu razmjenu datoteka, fotografija ili videozapisa uz Nearby Share.

Galaxy Z Premier usluga

Korisnici Galaxy Z Fold2 5G pametnog telefona mogu pristupiti Galaxy Z Premier usluzi. Uz pomoć posebnog tima stručnjaka sada će biti lakše nego ikad dogovarati sastanke, spojiti se jedan na jedan sa stručnjacima i otkriti kako otključati jedinstveno iskustvo koje nudi Galaxy Z Fold2 5G. Vlasnici Galaxy Z Fold2 5G također se mogu prijaviti za Samsung Care + koji pruža jednokratnu zaštitu uređaja od slučajnih oštećenja u roku od godinu dana od datuma kupnje. Korisnicima Galaxy Z Fold2 5G osigurat će se i najbolje mobilno iskustvo podrškom tri generacije nadogradnji operacijskog sustava Android (OS).

Tagovi: Samsung Galaxy Z Fold2 5G, Gmail, Spotify, Samsung, Samsung Electronics, YouTube
PROČITAJ I OVO
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
KATASTROFA
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
NEW YORK - Do pada je došlo unatoč tome što je Meta izvijestila o dobiti i prihodu boljem od očekivanog za prvo tromjesečje.
Talijanski regulator kaznio Amazon
KAZNA
Talijanski regulator kaznio Amazon
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja izvijestio je u četvrtak da je američkom internetskom maloprodajnom divu Amazonu izrekao novčanu kaznu od 1,13 milijardi eura zbog zloupotrebe dominantne tržišne pozicije.
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
ENORMNO
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
WASHINGTON - TikTok i njegova matična tvrtka ByteDance sa sjedištem u Kini zajedno su ove godine potrošili preko 7 milijuna dolara kako bi pokušali zaustaviti Kongres u donošenju zakona koji bi mogli zabraniti aplikaciju društvenih medija u Sjedinjenim Državama.
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
DOBRE BROJKE
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
NEW YORK - Spotify Technology (SPOT) objavio je u utorak fiskalnu zaradu u prvom tromjesečju koja je nadmašila očekivanja analitičara. Audio gigant je također ostvario profit jer nastavlja provoditi svoju nedavnu strategiju "učinkovitosti".
Oštar pad prodaje iPhonea u Kini
POTONUĆE
Oštar pad prodaje iPhonea u Kini
PEKING - Appleova prodaja iPhonea oštro je pala u Kini u prvom tromjesečju ove godine, a tvrtka je osjetila jaku konkurenciju domaće marke Huawei, prema novom izvješću tvrtke za istraživanje tržišta Counterpoint Research.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE