GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Predstavljen Samsung Galaxy S20 FE

Predstavljen Samsung Galaxy S20 FE
NOVITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.09.2020 / 17:37
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Tvrtka Samsung Electronics predstavila je Galaxy S20 Fan Edition (FE), najnovijeg člana Galaxy S20 serije. Galaxy S20 FE je premium pametni telefon koji sadrži sve omiljene značajke zaljubljenika u pametne telefone iz Galaxy serije.

Samsung je tako u novi S20 FE uključio značajke Galaxy S20 serije, poput super glatkog zaslona za scrollanje, kamere s ugrađenom umjetnom inteligencijom, naprednog čipseta, hiperbrze povezivosti, baterije koja traje cijeli dan, proširenog prostora za pohranu, a sve uz moderan premium dizajn. Novi Galaxy S20 FE u Hrvatskoj će biti dostupan od 2. listopada 2020. po pristupačnoj cijeni od 4.999 HRK. 

„Stalno razgovaramo s našim korisnicima i uvažavamo njihove povratne informacije. Čuli smo i što im se najviše svidjelo u Galaxy S20 seriji, koje su značajke najčešće koristili i što bi željeli vidjeti u novom pametnom telefonu. Novi Galaxy S20 FE stvoren je kao novi član Galaxy S20 obitelji, a predstavlja novi način uvođenja važnih inovacija među još i veći broj ljudi, kako bi im omogućili sve ono što vole uz najbolje od Galaxyja.“, rekao je dr. TM Roh, predsjednik i voditelj odjela za mobilne komunikacije, Samsung Electronics.

Fotografiranje i snimanje videozapisa te njihovo dijeljenje postalo je najbolji način da se korisnici izraze. Zbog toga Galaxy S20 FE dolazi pro-grade kamerom, prednjom kamerom od 32MP, s uključenom tetra-binning tehnologijom koja omogućuje trenutno snimanje fotografija vrijednih objave.

S velikim senzorima, uključujući obradu s više kadrova, uz Galaxy S20 FE pametni telefon korisnici mogu fotografirati živopisne fotografije čak i pri slabom osvjetljenju, uz jednostavan dodir na zaslonu. Obrada više kadrova u noćnom načinu s integracijom AI okvira stabilizira kadar u pokretu, zbog čega nam ostaje više vremena za zabavu.

Ako korisnik fizički nije blizu kadra koji želi uhvatiti, tu je snažna značajka 30X Space Galaxy Zoom, koja omogućuje približavanje dovoljno blizu kako bi se ulovio željeni kadar kamerom novog Galaxy S20 FE pametnog telefona. Uređivanje i dijeljenje fotografija i videozapisa važno je svakom korisniku pa se Samsung pobrinuo da olakšavanje stvaranja i uređivanja zapanjujućih fotografija i videozapisa u stvarnom vremenu, baš poput pravih profesionalaca.

Kako bi uspješno odrazio osobni stil svakog korisnika, Galaxy S20 FE dolazi u čak šest živopisnih boja, koje odgovaraju svakom stavu, izgledu i osobnosti, a usklađene su i s elementima dizajna karakterističnih za Galaxy S20 seriju. Boje u kojima će Galaxy S20 FE biti dostupan u Hrvatskoj su nebesko crvena, nebesko narančasta, nebesko ljubičasta, nebesko zelena, nebesko plava i nebesko bijela. Također, ovaj premium uređaj sadrži vrhunski teksturirani efekt maglice koji smanjuje tragove otiska prstiju i mrlja.

Kad je pametni telefon u središtu korisničkog života, sve od dizajna do izvedbe treba predstavljati besprijekorno iskustvo. Samsung je novi Galaxy S20 FE opremio naprednim procesorom kako postigao upravo to. Naime, Galaxy S20 FE je savršen uređaj za scrollanje ili gledanje videozapisa uz super glatki 6,5-inčni Infinity-O Super AMOLED zaslon i osvježanje od 120 Hz. Također, Galaxy S20 FE povezan je s ekosustavom Galaxy proizvoda, poput Galaxy Buds Live bežičnih slušalica i Galaxy Fit2 pametne narukvice.

Galaxy S20 FE pametni telefon opremljen je snažnom baterijom koja može potr0ajati cijeli dan. Robusna baterija od 4.500 mAH, moćne AP performanse i super brzo punjenje svakom korisniku omogućuju da radi ono što voli, bez ikakve brige o trajanju baterije. Osim toga, Galaxy S20 FE je otporan na vodu i prašinu (IP68). Korisnicima Galaxy S20 FE pametnog telefona osigurano je vrhunsko mobilno iskustvo podrškom tri generacije nadogradnji operacijskog sustava Android (OS) te popratnim značajkama i odgovarajućom sigurnosnom zaštitom.

Galaxy S20 FE bit će dostupan u Hrvatskoj od 2. listopada. Cijene uređaja kreću se od 4.999 do 6.299 HRK, ovisno o odabranom modelu. Predbilježbe za novi premium pametni telefon kreću od 23. rujna na samsung.com.

Tagovi: Samsung Galaxy S20 FE, Samsung Electronics
PROČITAJ I OVO
Regija CEE postaje europska Silicijska dolina
POTENCIJALI
Regija CEE postaje europska Silicijska dolina
ZAGREB - PwC i CEE Digital Coalition vjeruju da zemlje u regiji srednje i istočne Europe (CEE) imaju potencijal ojačati i razviti svoje ICT sektore i stvoriti Silicijsku dolinu EU-a, stoji u novom izvješću.
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
SJAJNE BROJKE
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
LOS ANGELES - Netflix je večeras objavio poslovne rezultate koji su nadmašili očekivanja analitičara.
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
RAST
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
HELSINKI - Finski proizvođač telekomunikacijske opreme Nokia u prvom je ovogodišnjem kvartalu zahvaljujući mjerama štednje zabilježio rast neto dobiti od 52 posto na 438 milijuna eura.
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
INTERES
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
NEW YORK - Uzbuđenje oko nadolazećeg prepolovljenja bitcoina ("halving") dovelo je do kontinuiranog porasta pretraživanja tog pojma na Googleu.
TSMC nadmašio očekivanja prihoda i dobiti u prvom kvartalu
BOLJE OD OČEKIVANJA
TSMC nadmašio očekivanja prihoda i dobiti u prvom kvartalu
TAIPEI - Taiwan Semiconductor Manufacturing Company u četvrtak je nadmašio očekivanja prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, zahvaljujući stalnoj snažnoj potražnji za naprednim čipovima, posebno onima koji se koriste u aplikacijama umjetne inteligencije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE