GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Q je najbolji poslodavac prema ocjenama zaposlenika

Q je najbolji poslodavac prema ocjenama zaposlenika
NA VRHU
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.12.2020 / 10:53
Autor: SEEbiz
ZAGREB - IT tvrtka Q je najbolji poslodavac u kategoriji srednje velikih tvrtki, pokazalo je istraživanje zadovoljstva zaposlenika koje je proveo Moj posao.

Riječ je o anonimnom istraživanju, a ocjenu zadovoljstva daju sami zaposlenici. Moj posao provodi istraživanje s ciljem utvrđivanja u kojim je tvrtkama najbolje raditi u Hrvatskoj. Q je dobio priznanje i za najbolji plasman za prvo sudjelovanje u istraživanju u kojem je sudjelovalo 48 tvrtki i više od 4.300 zaposlenika.

“Od prvog dana Q gradimo kroz ljude i oko ljudi. Ovo prvo mjesto je velika potvrda naše filozofije. Sretni smo i ponosni”, izjavio je Filip Ljubić, CEO Q-a.

Ovo priznanje je samo jedan od uspjeha hrvatskog Q-a ove godine. U kriznoj 2020. Q je ostvario najveće prihode do sada, 9 od 10 njegovih klijenata su lideri u svojim industrijama, a s 10 do 10 najvećih klijenata radi direktno sa sjedištem. Clutch, svjetska istraživačka agencija za rangiranje IT tvrtki, Q je nedavno uvrstila među 20 najboljih web development kompanija u svijetu te među deset najboljih u Europi, dok ih je konzultantska tvrtka Deloitte proglasila najbrže rastućom softverskom agencijom u Europi.

Godinu pandemije obilježilo je i veliko zapošljavanje te je Q tim veći za 55 zaposlenika, a uvedeno je i niz novih benefita za zaposlenike. U istraživanju koje je proveo Moj posao pokazalo je da bi čak 93 posto zaposlenika preporučilo Q svojoj obitelji I prijateljima.

“U vrijeme ove krizne godine obilježene epidemijom zaposlili smo 55 novih talenata koji nikad nisu vidjeli ostale kolege, nikad nisu popili kavu u kuhinji ili vidjeli svoj ured jer radimo od doma. Unatoč tome mi smo se potrudili da se osjećaju dobrodošlima i da se dobro uklope u Q. Nagrada za Najboljeg poslodavca nam je velika potvrda da idemo u dobrom smjeru i vjetar u leđa za 2021. godinu. Nadamo se da će nam se iduće godine pridružiti još puno novih kolega, ali i da ćemo sa svima moći napraviti najveći Q party ikad! Zaslužili smo”, poručila je Head of HR, Anja Oppenheim Barešić.

Q je u 6 godina poslovanja postao jedna od najbrže rastućih hrvatskih IT tvrtki i jedan od najpoželjnijih poslodavaca u sektoru. Za Q danas radi oko 170 ljudi. Tvrtku su 2013. godine pokrenula tri prijatelja: Filip Ljubić, Dalibor Jurgec i Vedran Tolić. Sjedište tvrtke je u Zagrebu, a trenutno posluju na 22 svjetska tržišta.

Tagovi: tvrtka Q, Clutch, Filip Ljubić, Dalibor Jurgec, Vedran Tolić, Anja Oppenheim Barešić, German Innovation Award, medi vision
PROČITAJ I OVO
Nizozemska vlada investira 2,5 milijarde eura kako bi zadržala ASML
POTEZI
Nizozemska vlada investira 2,5 milijarde eura kako bi zadržala ASML
EINDHOVEN - Nizozemska vlada objavila je u četvrtak da planira uložiti 2,5 milijarde eura u regiju Eindhoven u sklopu plana koji bi trebao odvratiti proizvođača opreme za proizvodnju čipova ASML od selidbe u inozemstvo.
Amazon potrošio 2,75 milijardi dolara na AI startup Anthropic
INVESTICIJE
Amazon potrošio 2,75 milijardi dolara na AI startup Anthropic
SEATTLE - Amazon je objavio da će potrošiti dodatnih 2,75 milijardi dolara podupirući Anthropic, startup sa sjedištem u San Franciscu koji se smatra predvodnikom u generativnoj umjetnoj inteligenciji. Njegov temeljni model i chatbot Claude natječu se s OpenAI-jem i ChatGPT-om.
Sigurnosni proizvod ReversingLabsa u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem
NAGRADE
Sigurnosni proizvod ReversingLabsa u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem
ZAGREB – Spectra Assure, sigurnosni proizvod IT kompanije ReversingLabs koji pogoni umjetna inteligencija, prošlog je tjedna u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem u kategoriji sigurnosti lanca nabave softvera.
Rezultati podigli dionice Microna do rekorda
SKOK
Rezultati podigli dionice Microna do rekorda
ANALIZA - Američki proizvođač memorijskih čipova, Micron Technology, dosegao je rekord svih vremena prošlog tjedna, nakon objave kvartalnih rezultata i objave iznenađujuće visokih očekivanih prihoda temeljenih na procvatu umjetne inteligencije (AI).
Huawei i dalje vodeći po broju prijavljenih patenata u Europi
NA VRHU
Huawei i dalje vodeći po broju prijavljenih patenata u Europi
ZAGREB – Huawei je u 2023. godini podnio zahtjev za čak 5071 patent i tako zadržao svoju poziciju najvećeg podnositelja prijava. Slijede ga Samsung, LG, Qualcomm i Ericsson.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE