GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Samsung uskoro lansira pametni ormar

Samsung uskoro lansira pametni ormar
INOVACIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.01.2020 / 09:03
Autor: SEEbiz / Vidi.hr

LONDON - Samsung će u travnju ove godine u prodaju lansirati pametni ormar za odjeću pod nazivom AirDresser, koji će vašu odjeću očistiti, dezinficirati i poglačati (ili bolje rečeno poravnati) tako da je samo objesite u njega.

Ovaj hi-tech ormar će se prodavati po cijeni od 1.400 dolara, a vaše majice, košulje, hlače, jakne i druge odjevne predmete će čistiti i dezinficirati pomoću Samsungove JetAir tehnologije i specijalnih filtera s dezodoranima, odnosno vrućom parom koja je u stanju uništiti, kako kažu, 99,99 posto bakterija i virusa, uključujući i novi opasni koronavirus zbog kojeg su neki gradovi u Kini trenutno zatvoreni u potpune karantene.

Pored toga AirDresser radi sa Samsungovom platformom SmartThings, pa ćete osim dodirnim zaslonom na samom ormaru, čišćenjem moći upravljati i putem aplikacije svojeg pametnog telefona. U aplikaciji ćete moći provjeriti i koliko je preporučeno vrijeme čišćenja (parenja) za koji materijal, jer znate i sami da nije dobro različite tkanine stavljati u pranje zajedno na istu temperaturu.

Tagovi: Samsung, pametni ormar, Samsung Air Dresser
PROČITAJ I OVO
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
DOBRE BROJKE
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
NEW YORK - Spotify Technology (SPOT) objavio je u utorak fiskalnu zaradu u prvom tromjesečju koja je nadmašila očekivanja analitičara. Audio gigant je također ostvario profit jer nastavlja provoditi svoju nedavnu strategiju "učinkovitosti".
Oštar pad prodaje iPhonea u Kini
POTONUĆE
Oštar pad prodaje iPhonea u Kini
PEKING - Appleova prodaja iPhonea oštro je pala u Kini u prvom tromjesečju ove godine, a tvrtka je osjetila jaku konkurenciju domaće marke Huawei, prema novom izvješću tvrtke za istraživanje tržišta Counterpoint Research.
Apple blizu dogovora s FIFA-om oko TV prava
DOGOVOR
Apple blizu dogovora s FIFA-om oko TV prava
NEW YORK - Globalno upravno tijelo nogometa FIFA blizu je dogovora s Appleom da toj tehnološkoj kompaniji da svjetska televizijska prava za novi, jednomjesečni klupski turnir, izvijestio je u ponedjeljak New York Times.
Alphabet ima toliko gotovine da bi mogao početi isplaćivati dividende
DIVIDENDA
Alphabet ima toliko gotovine da bi mogao početi isplaćivati dividende
NEW YORK - Alphabet Inc. donosi toliko novca da rastu nade da će naučiti nešto iz prmjera Meta Platformsa i početi isplaćivati dividendu.
TikTok zabrinut zbog slobode govora, opet im prijete zabrane
ZABRANE
TikTok zabrinut zbog slobode govora, opet im prijete zabrane
WASHINGTON - TikTok je u nedjelju izrazio zabrinutost zbog slobode govora nakon što je Zastupnički dom američkog Kongresa usvojio zakon kojim bi se zabranila popularna društvena mreža u SAD-u ako kineski vlasnik ByteDance ne proda svoj udio unutar godine dana.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE