GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Schneider Electric i AVEVA šire partnerstvo radi isporuke cjelovitog rješenja za hyperscale podatkovne centre

Schneider Electric i AVEVA šire partnerstvo radi isporuke cjelovitog rješenja za hyperscale podatkovne centre
PARTNERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.05.2020 / 10:36
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Schneider Electric, globalni predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji i AVEVA, globalni lider na području inženjerskog i industrijskog softvera, danas su najavili proširivanje svog partnerstva radi isporuke inovativnih rješenja za tržište podatkovnih centara.

Budući da pružatelji hyperscale usluga grade sve veće flote podatkovnih centara kako bi zadovoljili globalnu potražnju, složenost upravljanja i održavanja takvih objekata pred njih stavlja neviđene izazove. Poslovanje u ovim razmjerima zahtjeva drugačiji pristup ključnim objektima koji napajaju digitalnu infrastrukturu svijeta. Kombinacija skalabilnog industrijskog softvera AVEVA™ Unified Operations Center, i Schneider Electricovog EcoStruxure™ sustava za upravljanje i nadgledanje podatkovnih centara svakodnevne poslove čini duboko i široko vidljivima.

Nova zajednička rješenja nude homogen pregled inženjeringa, poslovanja i performansi baziran na heterogenom legacy sustavu. Partnerstvo pružateljima usluge hyperscale podatkovnih centara omogućuje povezivanje platformi i skupova podataka koji su prethodno egzistirali u različitim sustavima. Ujedno će im omogućiti skaliranje bez obzira na broj lokacija ili mjesto gdje se nalaze. Osoblje podatkovnog centra moći će donositi brže, informiranije odluke i optimizirati učinkovitost imovine i operacija tijekom životnog vijeka podatkovnog centra. Time će pružateljima usluga podatkovnih centara omogućiti pružanje globalno dosljednog iskustva koje će zadovoljiti rastuće potrebe svojih klijenata za digitalnom infrastrukturom.

"U vrijeme kada se svjetska digitalna infrastruktura napreže do krajnjih granica, Schneider i AVEVA nude cjelovito rješenje za hyperscale podatkovne centre koji omogućuju rad i održavanje ključnih okruženja", rekao je Pankaj Sharma, izvršni potpredsjednik Secure Power Division-a u Schneider Electricu.

"Rješenje može uzeti podatke kojima se već dugo upravlja u pojedinim centrima podataka, često u izoliranim podsustavima, normalizirati ih na više lokacija i u konačnici informirati i osigurati IT / OT / IoT integraciju na razini poduzeća sa svrhom donošenja odluka u stvarnom vremenu. Cjelovito rješenje osigurava operativnu učinkovitost i pouzdaniju flotu podatkovnih centara."

"Jedinstveno partnerstvo AVEVE i Schneider Electrica našim klijentima iz industrijskog sektora već isporučuje ogromnu vrijednost", rekao je Craig Hayman, predsjednik Uprave AVEVE.

„Za nas je najvažnija strateška prekretnica proširiti partnerstvo na nova tržišta i doći do što više klijenata, kombinirajući AVEVA-ino veliko iskustvo s isporukom cjelovitih jedinstvenih rješenja sa Schneider Electricovom stručnošću na području podatkovnih centara i mogućnostima globalne implementacije. Zahvaljujući našim standardiziranim sustavima i procesima naši zajednički klijenti uživaju koristi učinkovitije radne snage na više lokacija i na razini tvrtke."

Tagovi: Schneider Electric, AVEVA, Craig Hayman, Pankaj Sharma, podatkovni centri, hyperscale podatkovni centri
PROČITAJ I OVO
Microsoft će novinare zamijeniti umjetnom inteligencijom
AUTOMATIZACIJA
Microsoft će novinare zamijeniti umjetnom inteligencijom
REDMOND - Microsoft će desetke novinara koji rade na web stranici Microsofta zamijeniti umjetnom inteligencijom i automatizirani sustavi će odlučivati koji će članci biti objavljeni, piše u subotu BBC.
Protiv Huaweija i Kine: Velika Britanija i SAD iniciraju osnivanje skupine D-10
D-10
Protiv Huaweija i Kine: Velika Britanija i SAD iniciraju osnivanje skupine D-10
SEUL – Prijedlog o osnivanju skupine D-10 bi se trebao naći na stolu sljedećeg mjeseca tijekom trajanja Summita G7, a kao osnovni cilj se navodi budući tehnološki razvitak bez kineske tehnologije.
Tehnološke inovacije su ključne za održivost
IZVJEŠTAJ
Tehnološke inovacije su ključne za održivost
ZAGREB - Najnoviji Ericssonov ConsumerLab izvještaj otkriva nove uvide u stavove korisnika o izazovima održivosti te o potencijalu tehnologije kao podrške u povećavanju vlastitog pozitivnog učinka.
Huawei na zalihama ima dovoljnu količinu čipova za dvije godine
ČIPOVI
Huawei na zalihama ima dovoljnu količinu čipova za dvije godine
PEKING - Huawei u svojim skladištima ima zalihu čipova s američkom tehnologijom za još dvije godine poslovanja, a pritom se misli na Intelove poslužiteljske procesore i Xilinx programabilne čipove.
Twitter prekrio Trumpovu objavu zbog veličanja nasilja
POTEZI
Twitter prekrio Trumpovu objavu zbog veličanja nasilja
NEW YORK - Twitter je prekrio objavu na profilu američkog predsjednika Donalda Trumpa jer krši pravilo o zabrani veličanja nasilja, prenose u petak agencije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE