GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Schneider Electric i Cisco sklopili partnerstvo u tehnologiji pametnog zgradarstva

Schneider Electric i Cisco sklopili partnerstvo u tehnologiji pametnog zgradarstva
PARTNERSTVO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.07.2020 / 12:20
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Schneider Electric, predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji i Cisco sklopili su tehnološko partnerstvo kako bi pomogli pokrenuti veći napredak koji će standardizirati tehnologije pametnog zgradarstva.

Zajedničkim radom, dvije tvrtke su razvile, ispitale i potvrdile dizajne koji će pomoći spojiti sustave upravljanja zgradom s Internet protokol (IP) mrežom pomoću sigurne, skalabilne i otporne arhitekture jednostavne za upotrebu.

Dva tehnološka predvodnika, jedno vrhunsko rješenje

Današnje moderne zgrade sve su digitaliziranije i koriste Internet stvari (IoT) za povećavanje učinkovitosti, optimiziranje udobnosti stanara i povećanje vrijednosti zgrade. Rješenje Schneider Electrica i Cisca spoj je IT-ja i operativne kontrole u zgradama sa sigurnim i učinkovitim IP mrežnim rješenjem, što omogućuje integraciju većeg broja Schneider Electric EcoStruxure™ topologija IP arhitekture zgrade s postojećim zgradama pomoću Ciscovih industrijskih Ethernet sklopki kojima se spajaju na SmartX IP kontrolere kompanije Schneider Electric. Rješenje zadovoljava zahtjeve dostupnosti sustava odmah po instalaciji, štedeći klijentovo vrijeme, resurse i strpljenje.

”Schneider Electric predvodi digitalnu transformaciju pametnog zgradarstva svojom sigurnom i otvorenom platformom EcoStruxure Building, koja omogućuje rješenjima temeljenim na IoT, besprijekorno spajanje, prikupljanje, analizu i reakciju na prikupljanje podataka u stvarnom vremenu,” rekao je Kaynam Hedayat, potpredsjednik Odjela za upravljanje proizvodima i digitalnu energiju u Schneider Electricu.

“Uzbudljivo je vidjeti kako naša rješenja u kombinaciji sa Ciscovom IT stručnošću daju rezultate. Omogućuju našim EcoXpert partnerima isporuku najboljih rješenjima njihovim klijentima, istovremeno im pomažući u razvoju svog poslovanja, diferencijaciji svoje tvrtke i poboljšanju profitabilnosti..”

Tagovi: Schneider Electric, Cisco, EcoStruxure Building, pametno zgradarstvo
PROČITAJ I OVO
eBay dopustio prodaju NFT-a
ODLUKE
eBay dopustio prodaju NFT-a
NEW YORK - Ebay na svojoj platformi dopušta prodaju nezamjenjivih tokena (NFT) za digitalne kolekcionarstvo, poput trgovačkih kartica, slika i video isječaka, navodi Reuters.
Infobip priprema investicijsku rundu od 500 milijuna dolara
INVESTICIJE
Infobip priprema investicijsku rundu od 500 milijuna dolara
ZAGREB - Riječ je o pojedinačno najvećoj startup investiciji u Hrvatskoj, ali i jednoj od najvećih investicija u neku domaću tvrtku dosad.
Tehnološki divovi traže američke subvencije za proizvodnju čipova
SUBVENCIJE
Tehnološki divovi traže američke subvencije za proizvodnju čipova

NEW YORK - Skupina velikih tehnoloških tvrtki, uključujući Apple, Microsoft i Google, pridružila se vodećim proizvođačima čipova u formiranju lobističke grupe koja od Washingtona traži subvencije za proizvodnju čipova.

Američki državni odvjetnici pozivaju Facebook da odustane od dječjeg Instagrama
POZIV
Američki državni odvjetnici pozivaju Facebook da odustane od dječjeg Instagrama
WASHINGTON - Američko Nacionalno udruženje državnih odvjetnika (NAAG) pozvalo je Facebook da odustane od planova za pokretanje verzije Instagrama za djecu mlađu od 13 godina "Instagram Kids", pozivajući se na zabrinutost zbog sigurnosti i dobrobiti djece i štetu koju im društvene mreže mogu nanijeti.
JPMorgan: Kineske tehnološke dionice i dalje su dobra oklada
ANALITIČARI
JPMorgan: Kineske tehnološke dionice i dalje su dobra oklada
NEW YORK - Kineske tehnološke dionice i dalje su dobra oklada bez obzira na nesigurnosti zbog pritiska regulatora, kaže Howard Wang, šef odjela za kinesko tržište u JPMorgan Asset Managementu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE