GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Strateško partnerstvo BE-terne i Infobipa

Strateško partnerstvo BE-terne i Infobipa
PARTNERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.04.2021 / 12:14
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Informatičke tvrtke BE-terna i Infobip sklopile su strateško partnerstvo za unapređenje korisničkog iskustva za korisnike Microsoftove platforme Dynamics 365, izvijestili su u ponedjeljak iz BE-terne.

Tvrtke time proširuju BE-ternino Dynamics 365 rješenje snagom Infobipove tzv. omnichanel infrastrukture, a BE-terna će u svoje usluge uvrstiti cijelu Infobipovu ponudu softvera, kao usluge SaaS odnosno model koji podrazumijeva prodaju softvera putem godišnjih ili mjesečnih licenci, navodi se u priopćenju BE-terne, iz koje napominju da su jedan od vodećih europskih partnera za Microsoft Dynamics..

Korisnici BE-terna Dynamics 365 rješenja sada će komunicirati s klijentima putem raznih kanala koristeći jednu platformu, što uključuje i omogućavanje personalizirane komunikacije i korisničke podrške kroz WhatsApp, Messenger, Viber, SMS, e-poštu, RCS i razmjenu poruka putem mobilnih aplikacija.

Starteški direktor za partnerstva u Infobipu Aleksandar Daić naglasio je u priopćenju da se "percepcija brendova više ne definira oglašavanjem, već iskustvom koje nude korisnicima, a strategije omnichannel komunikacije temeljni su dio tog iskustva, jer korisnici vole biti u interakciji s brendovima kroz više različitih komunikacijskih kanala".

Smatra i da je za tvrtke presudno da se prilagode korisničkim željama i potrebama te pojednostave složene tehničke procese i ogromne količine korisničkih podataka kako bi isporučili vrhunsko brend iskustvo tijekom cijelog korisničkog 'putovanja'.

Regionalni voditelj CRM BE-terne Igor Tasić naglasio je da u omnichanel podršci ili marketingu postoji pet ključnih prednosti koje korisnici B2C i B2B mogu očekivati - povećanje prihoda, poboljšana korisnička podrška, veće zadovoljstvo kupaca, povećanje stope zadržavanja kupaca i bolje marketinške kampanje.

Suradnju s Infobipom ocijenio je važnom za osnaživanje kupca i optimiziranje kanala komunikacije kombinirajući mrežni, izvanmrežni i fizički svijet.

Iz BE-terne u priopćenju iznose da su prisutni u osam država, uključujući i Hrvatsku.

Tagovi: BE-terna, Infobip, Microsoft, Aleksandar Daić, Microsoft Dynamics
PROČITAJ I OVO
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
SJAJNE BROJKE
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
LOS ANGELES - Netflix je večeras objavio poslovne rezultate koji su nadmašili očekivanja analitičara.
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
RAST
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
HELSINKI - Finski proizvođač telekomunikacijske opreme Nokia u prvom je ovogodišnjem kvartalu zahvaljujući mjerama štednje zabilježio rast neto dobiti od 52 posto na 438 milijuna eura.
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
INTERES
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
NEW YORK - Uzbuđenje oko nadolazećeg prepolovljenja bitcoina ("halving") dovelo je do kontinuiranog porasta pretraživanja tog pojma na Googleu.
TSMC nadmašio očekivanja prihoda i dobiti u prvom kvartalu
BOLJE OD OČEKIVANJA
TSMC nadmašio očekivanja prihoda i dobiti u prvom kvartalu
TAIPEI - Taiwan Semiconductor Manufacturing Company u četvrtak je nadmašio očekivanja prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, zahvaljujući stalnoj snažnoj potražnji za naprednim čipovima, posebno onima koji se koriste u aplikacijama umjetne inteligencije.
ASML: Dobit iznad očekivanja, prodaja podbacila
REZULTATI
ASML: Dobit iznad očekivanja, prodaja podbacila
AMSTERDAM - ASML je u ponedjeljak priopćio da je dobit u prvom tromjesečju nadmašila očekivanja, dok je prodaja iznevjerila predviđanja, a kompanija ostaje pri svojim izgledima za cijelu godinu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE