GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Strateško partnerstvo Huaweija i Skyscannera olakšava iskustvo putovanja korisnicima Petal Searcha

Strateško partnerstvo Huaweija i Skyscannera olakšava iskustvo putovanja korisnicima Petal Searcha
PARTNERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.05.2022 / 12:13
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB – Huawei, vodeća svjetska tehnološka kompanija i jedan od najvećih svjetskih pružatelja informacijske i komunikacijske tehnologije i infrastrukture najavio je strateško partnerstvo s tvrtkom Skyscanner, vodećom globalnom platformom za putovanja koja pomaže milijunima putnika pronaći najpovoljnije opcije za letove, hotele i najam automobila, sve u svrhu obogaćivanja ponude Huawei Mobile Servicesa s novim mogućnostima pretraživanja letova.

Aplikacijsko programsko sučelje Skyscanner Flight Searcha drži vodeću poziciju na tržištu i sadrži globalne ponude više od tisuću dobavljača, a sada je integrirano u Petal Search i Petal Maps, bazne aplikacije Huawei Mobile Servicesa. Korisnici sada mogu lako pretraživati i razmatrati opcije letova, hotela i najma automobila na lokacijama diljem svijeta prije nego što ih aplikacija preusmjeri na platformu dobavljača kako bi dovršili kupnju.

Programsko sučelje Skyscanner aplikacije, od sada integrirano s Petal Searchom, svim korisnicima koji planiraju putovanje pruža jedinstvene preporuke i niz funkcija s personaliziranom pretragom putovanja kako bi svakom korisniku omogućio autentično iskustvo putovanja. Pristup ovom novom kanalu za putovanja omogućen je putem više sučelja, bilo da se radi o aplikaciji Petal Search, web verziji Petal Searcha ili jednostavnom pretragom putem tražilice koja je već integrirana u EMUI mobilnog operativnog sustava.

Ova integracija bit će dostupna 40 milijuna mjesečno aktivnih korisnika Petal Searcha u 170 zemalja i preko 28 milijuna mjesečno aktivnih korisnika Petal Mapsa u 160 zemalja. U početku će funkcije aplikacije biti dostupne na europskom tržištu, dok će se kasnije integrirati na globalnoj razini pa će tako svi korisnici Petal Searcha imati pristup identičnim ponudama i cijenama kao i korisnici Skyscannera.

Sonja Balcer, direktorica marketinga Skyscannera rekla je: „Drago nam je što putem našeg aplikacijskog programskog sučelja koje je vodeće u industriji, zajedno s tvrtkom Huawei, možemo brojnim korisnicima omogućiti pristup i pretraživanje letova. Korisnici Petal Searcha sada mogu pronaći milijune kombinacija letova do brojnih odredišta diljem svijeta uz najkonkurentnije cijene na tržištu. Ovo je važan trenutak za turističku industriju i veselimo se što ćemo graditi pobjedničku poziciju na globalnoj i lokalnoj razini u nadolazećim mjesecima i godinama“.
Partnerstvo dolazi u pravom trenutku dok se globalno zrakoplovstvo oporavlja i putnici žele planirati ljetne odmore, a ograničenja na granicama popuštaju diljem svijeta. Nedavni podatci istraživanja koje je naručio Skyscanner otkrivaju da 86% putnika planira potrošiti više ili isto na putovanja u usporedbi s vremenom prije pandemije, pri čemu polovica troši više nego što je trošila prije pandemije. Potražnja za putovanjima povećala se diljem svijeta, a globalni opseg pretraživanja putovanja raste i do 20% mjesečno, uspoređujući podatke iz veljače i ožujka 2022. godine.
„Kako turistički sektor jača, kao i povjerenje korisnika, mislimo da je ovo savršeno vrijeme da potaknemo korisnike da se vrate putovanjima. Želimo podržati avanturistički način razmišljanja izgradnjom novih i postojećih partnerstva s tvrtkama čije je poslovanje vezano za putovanja te na taj način dodatno izgraditi i pozicionirati Petal Search kao učinkovit i pouzdan alat i pratnju na putovanju“, rekao je Jaime Gonzalo, potpredsjednik Huawei Mobile Servicesa u Europi. „Integracija Skyscannera u Petal Search označava novu prekretnicu za našu predanost radi s tržišnim liderima i inovatorima, kao što je i Skyscanner koji posluje s više od 1.000 dobavljača te koji također cijeni naš trud i želju da krajnjim korisnicima pružimo više izbora. To je zasigurno pobjednički pristup“.
Izvorna tražilica Huawei Mobile Servicesa Petal Search koristi najnovija tehnička dostignuća tvrtke kako bi korisnicima na globalnoj razini pružila mogućnosti kognitivnog pretraživanja. Cilj je pružiti iskustvo pretraživanja ispunjeno visokokvalitetnim sadržajem i uslugama, u partnerstvu s vodećim pružateljima usluga u svim sektorima, kako bi korisnicima Huawei pametnih telefona učinili svaku svakodnevnu potrebu što lakšom. Svi korisnici Huawei pametnih telefona na svojim uređajima mogu pronaći predinstalirani Petal Search pa tako i korisnici nedavno predstavljenog pametnog telefona nova 9 SE imaju pristup milijunskim letovima diljem svijeta. Pored nova 9 SE, u prodaji će se uskoro pronaći i novi pametni satovi Watch GT 3 Pro serije.

Tagovi: Huawei, Skyscanner, Petal Maps, Huawei Mobile Services
PROČITAJ I OVO
Amazon potrošio 2,75 milijardi dolara na AI startup Anthropic
INVESTICIJE
Amazon potrošio 2,75 milijardi dolara na AI startup Anthropic
SEATTLE - Amazon je objavio da će potrošiti dodatnih 2,75 milijardi dolara podupirući Anthropic, startup sa sjedištem u San Franciscu koji se smatra predvodnikom u generativnoj umjetnoj inteligenciji. Njegov temeljni model i chatbot Claude natječu se s OpenAI-jem i ChatGPT-om.
Sigurnosni proizvod ReversingLabsa u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem
NAGRADE
Sigurnosni proizvod ReversingLabsa u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem
ZAGREB – Spectra Assure, sigurnosni proizvod IT kompanije ReversingLabs koji pogoni umjetna inteligencija, prošlog je tjedna u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem u kategoriji sigurnosti lanca nabave softvera.
Rezultati podigli dionice Microna do rekorda
SKOK
Rezultati podigli dionice Microna do rekorda
ANALIZA - Američki proizvođač memorijskih čipova, Micron Technology, dosegao je rekord svih vremena prošlog tjedna, nakon objave kvartalnih rezultata i objave iznenađujuće visokih očekivanih prihoda temeljenih na procvatu umjetne inteligencije (AI).
Huawei i dalje vodeći po broju prijavljenih patenata u Europi
NA VRHU
Huawei i dalje vodeći po broju prijavljenih patenata u Europi
ZAGREB – Huawei je u 2023. godini podnio zahtjev za čak 5071 patent i tako zadržao svoju poziciju najvećeg podnositelja prijava. Slijede ga Samsung, LG, Qualcomm i Ericsson.
EU otvorila istragu protiv Applea, Alphabeta i Mete
ISTRAGA
EU otvorila istragu protiv Applea, Alphabeta i Mete
BRUXELLES - Europska unija u ponedjeljak je otvorila istragu protiv Applea, Alphabeta i Mete, u svojoj prvoj istrazi prema novom novom tehnološkom zakonodavstvu Zakona o digitalnim tržištima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE