GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

United Grupa predstavlja EON Connect, uslugu koja korisnicima omogućava upravljanje kućnim internetom

United Grupa predstavlja EON Connect, uslugu koja korisnicima omogućava upravljanje kućnim internetom
USLUGE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.03.2021 / 14:39
Autor: SEEbiz
BEOGRAD  – United Grupa, vodeći telekomunikacijski i medijski operator u jugoistočnoj Europi, danas je predstavila EON Connect, inovativnu novu uslugu koja korisnicima omogućava upravljanje kućnim internetom kao nikada do sada te funkcionalnosti zbog kojih je internet sigurnije mjesto za njihovu djecu.

EON Connect, koji je za početak u ponudi korisnicima u Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini te Crnoj Gori, omogućava jednostavno upravljanje WiFi-jem i LAN-om kroz aplikaciju za mobitele i tablete. Aplikacija je dostupna za iOS, Android i Huawei uređaje.

Usluga je besplatna za korisnike SBB-a i Telemacha s pretplatom za EON FULL i EON PREMIUM pakete te onima s naprednijim modemima. Uslugu je razvio United Cloud, inovativni centar u United Grupi koji je također razvio i njihovu nagrađivanu EON TV platformu.
U sklopu United Grupe u Hrvatskoj posluju telekom operator Telemach Hrvatska kao i televizije i portali Sport Klub i N1, Nova TV, Doma TV i portal dnevnik.hr.

Osim prilagođavanja WiFi-ija jednim klikom, EON Connect omogućava poboljšanu sigurnost i kontrolu. Primjerice, korisnici mogu kreirati profile i upravljati uređajima po profilu te konfigurirati pravila i dopuštenja za svaki profil.

Roditeljski nadzor omogućuje filtriranje sadržaja po kategorijama, odnosno omogućuje korisnicima da djeci ograniče pristup društvenim mrežama ili određenim kategorijama sadržaja koje smatraju neprikladnim, ograničenje korištenja podatkovnog prometa te pristupa internetu kada je vrijeme za spavanje ili školske zadaće, kao i trenutno pauziranje korištenja interneta na bilo kojem uređaju ili profilu.
Korisnici također mogu upravljati korištenjem interneta, vidjeti popis uređaja povezanih s njihovom kućnom mrežom i stvoriti gostujuću WiFi mrežu.

"EON Connect je još jedan primjer uloge koju razvojni tim United Cloud ima u inovativnim proizvodima i uslugama koje United Group pruža korisnicima", rekao je Srđan Đurđević, izvršni direktor United Clouda.

"Ova revolucionarna usluga je rezultat suradnje tima diljem Grupe te još jednom potvrđuje da smo i vodeća i pokretačka snaga u svojoj industriji."

United Cloud je vodeći centar za istraživanje i razvoj u jugoistočnoj Europi, a čine ga više od 200 stručnjaka i profesionalaca, uključujući inženjere, programere proizvoda i inovatore, te UX / UI dizajnere. Rade na pet lokacija u tri države.

Tagovi: United Grupa, United Group, Telemach, EON Connect, kućni internet
PROČITAJ I OVO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
BESPOVRATNO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
WASHINGTON - Američki proizvođač čipova Micron dobit će do 6,1 milijardu dolara bespovratnih sredstava od američke vlade za izgradnju tvornica računalnih čipova u državama New York i Idaho, objavila je danas Bijela kuća.
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
KATASTROFA
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
NEW YORK - Do pada je došlo unatoč tome što je Meta izvijestila o dobiti i prihodu boljem od očekivanog za prvo tromjesečje.
Talijanski regulator kaznio Amazon
KAZNA
Talijanski regulator kaznio Amazon
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja izvijestio je u četvrtak da je američkom internetskom maloprodajnom divu Amazonu izrekao novčanu kaznu od 1,13 milijardi eura zbog zloupotrebe dominantne tržišne pozicije.
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
ENORMNO
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
WASHINGTON - TikTok i njegova matična tvrtka ByteDance sa sjedištem u Kini zajedno su ove godine potrošili preko 7 milijuna dolara kako bi pokušali zaustaviti Kongres u donošenju zakona koji bi mogli zabraniti aplikaciju društvenih medija u Sjedinjenim Državama.
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
DOBRE BROJKE
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
NEW YORK - Spotify Technology (SPOT) objavio je u utorak fiskalnu zaradu u prvom tromjesečju koja je nadmašila očekivanja analitičara. Audio gigant je također ostvario profit jer nastavlja provoditi svoju nedavnu strategiju "učinkovitosti".
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE