GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Viber uvodi Poslovni Inbox i Komercijalne naloge

Viber uvodi Poslovni Inbox i Komercijalne naloge
NOVITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.01.2023 / 17:50
Autor: SEEbiz
SOFIJA - Rakuten Viber, globalni lider u privatnom i sigurnom slanju poruka, najavljuje uvođenje dviju važnih globalnih inovacija kao dio nove faze evolucije u interakciji između robnih marki i korisnika unutar svoje aplikacije.

Nova ponuda će uključivati Business inbox i pretražive Commercial accounte kao sljedeću fazu u realizaciji Viberove dugoročne strategije prerastanja u super-aplikaciju.

Iz dostupnih podataka istraživanja poznato je da 71% korisnika očekuje da će im tvrtke pružiti priliku za personalizirane interakcije, dok 82% tvrtki planira implementirati strategiju koja pruža veću vrijednost korisnicima kroz ponudu ciljanih usluga. Imajući na umu i korisnike i tvrtke - Viberova nova funkcionalnost predstavlja važan korak naprijed u pružanju poboljšanog korisničkog iskustva i interakcije s brendovima.

S ciljem poboljšanja komunikacije između brendova i korisnika, Viber na globalnoj razini uvodi Business Inbox – poseban prostor na platformi posvećen interakciji između brendova i korisnika, izravno dostupan na chat ekranu svakog korisnika. Ova funkcionalnost omogućuje da se sve poruke sa službenih računa robnih marki arhiviraju i organiziraju unutar jedne kutije (kao što su obavijesti banke, potvrde narudžbe od dostavne službe, posebne narudžbe iz trgovine itd.).

Poslovni sandučić će biti aktiviran kada korisnik primi svoju prvu poslovnu poruku. Za korisnike koji su u prethodnom razdoblju imali priliku razmjenjivati poruke s tvrtkama i brendovima, sva će takva korespondencija nakon uvođenja te funkcionalnosti na platformu od strane Vibera automatski biti prebačena u Business inbox – što će biti slučaj i s onom koja stići će u budućnosti. Poslovni sandučić omogućit će korisnicima da organiziraju interakciju s brendovima na način koji im najviše odgovara te da:

• prikvačiti razgovor s robnom markom na vrh njihove poslovne pristigle pošte;
• prenesite bilo koji razgovor iz Business Inboxa na glavni zaslon s privatnim razgovorima;
• prikvačite bilo koji poslovni razgovor na vrh zaslona s privatnim razgovorima.
Istodobno će biti mnogo lakše pronaći najnovije informacije koje tvrtke i brendovi komuniciraju, jer će inbox s tim razgovorima biti prikvačen na vrh glavnog zaslona s privatnim chatovima - što znači da se poslovne poruke neće miješati s privatnim. Poslovni sandučić omogućit će učinkovitiju komunikaciju između brendova i korisnika kako bi se poboljšala korisnička usluga, povećala interakcija s brendovima i potaknula poslovna konverzija kroz prodaju.

Dodatni važan korak prema stvaranju još boljeg iskustva za korisnike je uvođenje Commercial Accounts, gdje će na jednom mjestu biti moguće pronaći sve načine interakcije s brendom. Sadržat će sve poslovne informacije, usluge i chatove na Viberu – dok je račun lako pretraživ na platformi.
• Korisnici će moći pretraživati poslovne račune proaktivno upisivanjem brenda ili naziva tvrtke u Viber okvir za pretraživanje
• Kada uđu u Komercijalni račun po vlastitom izboru, korisnicima će se prikazati naziv brenda, logo, simbol da je račun verificiran, opis, kontakt podaci i popis kanala komunikacije dostupnih na Viberu. Računi će se moći prosljeđivati drugim korisnicima, što povećava prisutnost i vidljivost brenda
• Brendovi će moći istaknuti do tri adrese, web stranicu, telefonski broj i opis do 1000 znakova kako bi bili sigurni da su sve potrebne informacije dostupne zainteresiranim korisnicima.

Novi komercijalni računi koji se mogu pretraživati dodatno će osnažiti korisnike tako što će moći izravno pronaći robne marke po svom izboru i proaktivno pokrenuti komunikaciju s njima. Komercijalni računi učinit će iskustvo korištenja Vibera još ugodnijim jer će potencijalni kupci koji žele uspostaviti kontakt s brendom ili tvrtkom na Viberu moći odabrati komunikacijski kanal koji im najviše odgovara te tako uživati u sličnom iskustvu korištenja posebnog aplikaciju unutar samog Vibera. Istovremeno, brendovi će svoju komunikaciju moći dodatno usmjeriti prema svojim kupcima i klijentima – te jednostavno stvoriti vrhunsko i moderno poslovno okruženje.Viber uvodi Poslovni Inboks i Komercijalne naloge

Tagovi: Viber, Rakuten Viber
PROČITAJ I OVO
Gaming industrija u Srbiji lani ostvarila 175 milijuna eura prihoda
RAST
Gaming industrija u Srbiji lani ostvarila 175 milijuna eura prihoda
BEOGRAD - Srbijanska gaming industrija lani je zaradila više od 175 milijuna eura, što je 17 posto više nego 2022. godine, pokazuje istraživanje Udruženja industrije videoigara Srbije (SGA), čiji su rezultati predstavljeni u Privrednoj komori Srbije (PKS).
Apple u Kini na zahtjev vlasti uklonio WhatsApp i Threads iz AppStorea
POTEZI
Apple u Kini na zahtjev vlasti uklonio WhatsApp i Threads iz AppStorea
PEKING - Američki tehnološki div Apple uklonio je Metine aplikacije WhatsApp i Threads iz svog App Storea u Kini.
Regija CEE postaje europska Silicijska dolina
POTENCIJALI
Regija CEE postaje europska Silicijska dolina
ZAGREB - PwC i CEE Digital Coalition vjeruju da zemlje u regiji srednje i istočne Europe (CEE) imaju potencijal ojačati i razviti svoje ICT sektore i stvoriti Silicijsku dolinu EU-a, stoji u novom izvješću.
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
SJAJNE BROJKE
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
LOS ANGELES - Netflix je večeras objavio poslovne rezultate koji su nadmašili očekivanja analitičara.
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
RAST
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
HELSINKI - Finski proizvođač telekomunikacijske opreme Nokia u prvom je ovogodišnjem kvartalu zahvaljujući mjerama štednje zabilježio rast neto dobiti od 52 posto na 438 milijuna eura.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE