GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Viber uvodi Poslovni Inbox i Komercijalne naloge

Viber uvodi Poslovni Inbox i Komercijalne naloge
NOVITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.01.2023 / 17:50
Autor: SEEbiz
SOFIJA - Rakuten Viber, globalni lider u privatnom i sigurnom slanju poruka, najavljuje uvođenje dviju važnih globalnih inovacija kao dio nove faze evolucije u interakciji između robnih marki i korisnika unutar svoje aplikacije.

Nova ponuda će uključivati Business inbox i pretražive Commercial accounte kao sljedeću fazu u realizaciji Viberove dugoročne strategije prerastanja u super-aplikaciju.

Iz dostupnih podataka istraživanja poznato je da 71% korisnika očekuje da će im tvrtke pružiti priliku za personalizirane interakcije, dok 82% tvrtki planira implementirati strategiju koja pruža veću vrijednost korisnicima kroz ponudu ciljanih usluga. Imajući na umu i korisnike i tvrtke - Viberova nova funkcionalnost predstavlja važan korak naprijed u pružanju poboljšanog korisničkog iskustva i interakcije s brendovima.

S ciljem poboljšanja komunikacije između brendova i korisnika, Viber na globalnoj razini uvodi Business Inbox – poseban prostor na platformi posvećen interakciji između brendova i korisnika, izravno dostupan na chat ekranu svakog korisnika. Ova funkcionalnost omogućuje da se sve poruke sa službenih računa robnih marki arhiviraju i organiziraju unutar jedne kutije (kao što su obavijesti banke, potvrde narudžbe od dostavne službe, posebne narudžbe iz trgovine itd.).

Poslovni sandučić će biti aktiviran kada korisnik primi svoju prvu poslovnu poruku. Za korisnike koji su u prethodnom razdoblju imali priliku razmjenjivati poruke s tvrtkama i brendovima, sva će takva korespondencija nakon uvođenja te funkcionalnosti na platformu od strane Vibera automatski biti prebačena u Business inbox – što će biti slučaj i s onom koja stići će u budućnosti. Poslovni sandučić omogućit će korisnicima da organiziraju interakciju s brendovima na način koji im najviše odgovara te da:

• prikvačiti razgovor s robnom markom na vrh njihove poslovne pristigle pošte;
• prenesite bilo koji razgovor iz Business Inboxa na glavni zaslon s privatnim razgovorima;
• prikvačite bilo koji poslovni razgovor na vrh zaslona s privatnim razgovorima.
Istodobno će biti mnogo lakše pronaći najnovije informacije koje tvrtke i brendovi komuniciraju, jer će inbox s tim razgovorima biti prikvačen na vrh glavnog zaslona s privatnim chatovima - što znači da se poslovne poruke neće miješati s privatnim. Poslovni sandučić omogućit će učinkovitiju komunikaciju između brendova i korisnika kako bi se poboljšala korisnička usluga, povećala interakcija s brendovima i potaknula poslovna konverzija kroz prodaju.

Dodatni važan korak prema stvaranju još boljeg iskustva za korisnike je uvođenje Commercial Accounts, gdje će na jednom mjestu biti moguće pronaći sve načine interakcije s brendom. Sadržat će sve poslovne informacije, usluge i chatove na Viberu – dok je račun lako pretraživ na platformi.
• Korisnici će moći pretraživati poslovne račune proaktivno upisivanjem brenda ili naziva tvrtke u Viber okvir za pretraživanje
• Kada uđu u Komercijalni račun po vlastitom izboru, korisnicima će se prikazati naziv brenda, logo, simbol da je račun verificiran, opis, kontakt podaci i popis kanala komunikacije dostupnih na Viberu. Računi će se moći prosljeđivati drugim korisnicima, što povećava prisutnost i vidljivost brenda
• Brendovi će moći istaknuti do tri adrese, web stranicu, telefonski broj i opis do 1000 znakova kako bi bili sigurni da su sve potrebne informacije dostupne zainteresiranim korisnicima.

Novi komercijalni računi koji se mogu pretraživati dodatno će osnažiti korisnike tako što će moći izravno pronaći robne marke po svom izboru i proaktivno pokrenuti komunikaciju s njima. Komercijalni računi učinit će iskustvo korištenja Vibera još ugodnijim jer će potencijalni kupci koji žele uspostaviti kontakt s brendom ili tvrtkom na Viberu moći odabrati komunikacijski kanal koji im najviše odgovara te tako uživati u sličnom iskustvu korištenja posebnog aplikaciju unutar samog Vibera. Istovremeno, brendovi će svoju komunikaciju moći dodatno usmjeriti prema svojim kupcima i klijentima – te jednostavno stvoriti vrhunsko i moderno poslovno okruženje.Viber uvodi Poslovni Inboks i Komercijalne naloge

Tagovi: Viber, Rakuten Viber
PROČITAJ I OVO
Dell će otpustiti pet posto svoje radne snage
REZOVI
Dell će otpustiti pet posto svoje radne snage
NEW YORK - Američki proizvođač računala Dell otpustit će pet posto svoje globalne radne snage, odnosno oko 6650 zaposlenika, objavila je danas ta tvrtka, nastavljajući trend masovnih otpuštanja u tehnološkom sektoru.
Huawei se okreće patentima
PATENTI
Huawei se okreće patentima
PEKING - Kineski telekomunikacijski div Huawei okreće se patentima kao slamci spasa dok tvrtka nastoji otvoriti put prema naprijed u naprednoj tehnologiji čipova - cijenjenoj tehnologiji koju SAD pokušava odsjeći od Kine.
Musk: Spasio sam Twitter od bankrota
SPAŠAVANJE
Musk: Spasio sam Twitter od bankrota
SAN FRANCISCO - Elon Musk kaže da je Twitter Inc. "u trendu rentabilnosti" nakon što ga je morao spasiti od "bankrota".
Netflix otkrio kako planira spriječiti dijeljenja lozinki
MJERE
Netflix otkrio kako planira spriječiti dijeljenja lozinki
ZAGREB - Streaming gigant Netflix procjenjuje da se oko 100 milijuna korisnika diljem svijeta na njihovu platformu logira preko tuđih korisničkih podataka. Netflix se nada da će zaustaviti praksu dijeljenja lozinki i tako povećati prihode kompanije, prenosi N1.
Skok prodaje Foxconna zbog ublažavanja mjera u Kini
DOBRE BROJKE
Skok prodaje Foxconna zbog ublažavanja mjera u Kini
TAIPEI - Tajvanski Foxconn, najveći svjetski ugovorni proizvođač elektronike i glavni montažer iPhonea za Apple Inc, objavio je u nedjelju da je njegov prihod u siječnju skočio za 48,2% na godišnjoj razini. Razlogsu ublažene mjere protiv korone u Kini.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE