" /> "> Carlsberg testira prijateljstvo u novoj duhovitoj online kampanji (VIDEO) | SEEbiz.eu

Carlsberg testira prijateljstvo u novoj duhovitoj online kampanji (VIDEO)

Carlsberg testira prijateljstvo u novoj duhovitoj online kampanji (VIDEO)
KAMPANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.03.2013 / 11:54
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nakon odlično prihvaćene reklame s opakim bajkerima u kinu, Carlsbergov marketinški tim predstavlja novi uradak postavljajući pitanje koliko ste daleko spremni ići za prijatelja? Pogledajte što sve čeka one najhrabrije koji prijatelju priteknu u pomoć, u gluho doba noći, u triler scenariju...

Carlsberg, jedan od vodećih svjetskih pivskih premium brendova, lansirao je danas novu online kampanju kojom na zanimljiv način postavlja pitanje o tome možete li uistinu računati na svoje prijatelje.

Nakon odlično prihvaćene reklame s bajkerima u kinu iz 2011., i najnoviji video uradak sadržajno utjelovljuje slogan brenda „That calls for a Carlsberg“.

Pogledajte neočekivanu triler-dramu u kojoj se nađu junaci priče spremni priskočiti u pomoć prijatelju u nevolji, praćeni skrivenom kamerom:Naime, u videu Carlsberg „testira“ spremnost ljudi da priskoče prijatelju u pomoć stavljajući ih u vrlo napetu i naizgled opasnu situaciju u kojoj, pod okriljem noći, moraju pokazati istinsku hrabrost i ustrajnost.  

U reklami sudjeluju volonteri te njihovi najbolji prijatelji koji nisu bili upoznati s time što ih čeka niti su imali ikakvog razloga posumnjati da sudjeluju u pomno isplaniranoj verziji skrivene kamere.  

Prema scenariju, „naše žrtve“ u gluho doba noći iz sna budi telefonski poziv najboljeg prijatelja koji se, tijekom igre pokera, našao u nezgodnoj situaciji, te ih moli za pomoć. Njihova reakcija kasnije pokazuje koliko su daleko spremni ići za  prijatelje u nevolji. Naime, kako bi „izvukli“ prijatelja iz očito opasne poker igre, moraju osobno dostaviti EUR 300, što će od njih zahtijevati puno  hrabrosti.

Naši junaci prolaze kroz situacije koje su do tada vidjeli samo u filmovima: na putu prema poker igri, prolaze kroz zamračene hodnike, na ulazu ih dočekuje i pretražuje opaki, nabildani tjelohranitelj, u prolazu svjedoče ilegalnoj borbi kao iz filma Klub boraca, nađu se licem u lice s naočigled vrlo sumnjivim likovima, voze se sami u liftu s čudakom -  sve to kako bi izvukli prijatelja.   
Video završava razotkrivanjem cijele situacije kao „testa“ pravog prijateljstva, a sve odane prijatelje, koji su uspjeli izdržati spomenute „izazove“, na kraju dočeka veliko priznanje svih sudionika uz Carlsberg, jer spremnost na ovakvo zalaganje za prijatelja dobro ide uz slogan brenda „That calls for a Carlsberg!“.   

Pitajte se…‘Koliko daleko biste bili spremni ići za prijatelja?’!

Tagovi: Carlsberg
PROČITAJ I OVO
Noćenja u srpnju: Trenutno smo na 81% ostvarenja iz 2019.
TURISTIČKA SEZONA
Noćenja u srpnju: Trenutno smo na 81% ostvarenja iz 2019.
ZAGREB - Prema posljednjim podacima iz e-visitora, koji će se još nadopunjavati, u Hrvatskoj trenutno boravi milijun i 25 tisuća turista.
Hrvatska odlično kotira na novoj njemačkoj koronakarti
DOBRE VIJESTI
Hrvatska odlično kotira na novoj njemačkoj koronakarti
ZAGREB - Svi putnici koji se vraćaju moraju imati pri ulasku u Njemačku jedan od sljedećih dokumenata: trenutni test na koronu, dokaz o potpunom cijepljenju ili dokaz ozdravljenja. Djeca mlađa od 12 godina izuzeta su od testa.
Sjajna sezona za hotele s pet zvjezdica
HOTELIJERI
Sjajna sezona za hotele s pet zvjezdica
ZAGREB - Hoteli s pet zvjezdica otprilike su na 95 posto popunjenosti. Vjetar u leđa, objašnjavaju, dalo im je ublažavanje mjera za putovanja.
Splitske luke za vikend očekuju 101 tisuću putnika
LUKE
Splitske luke za vikend očekuju 101 tisuću putnika
SPLIT - Splitska zračna i gradska luka očekuju da će ovog vikenda u grad pod Marjanom i okolne otoke doputovati iz brojnih destinacija svijeta, ali i Hrvatske 101 tisuća putnika.
CLIA: Industrija krstarenja vidi znakove optimizma
KRUZERI
CLIA: Industrija krstarenja vidi znakove optimizma
ZAGREB - Industrija krstarenja vidi znakove optimizma jer se nakon lanjskog prekida prometa zbog pandemije ove godine kruzeri postupno vraćaju, pa i na hrvatski Jadran, dok se oporavak i jači promet očekuje 2022. i 2023., kaže za Hinu direktorica međunarodnog udruženja CLIA za istočni Mediteran Maria Deligianni.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE