GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Četiri svjetske kulinarske zvijezde s Michelinovim zvjezdicama ovoga ljeta kuhaju u Alhambri

Četiri svjetske kulinarske zvijezde s Michelinovim zvjezdicama ovoga ljeta kuhaju u Alhambri
GASTRO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.07.2021 / 15:50
Autor: SEEbiz
MALI LOŠINJ – Ovoga ljeta jedan od top 10 hotela u Europi, raskošni Boutique Hotel Alhambra u Lošinju, bit će domaćin velikim međunarodnim kulinarskim zvijezdama.

Iznimna večer čistog gastronomskog hedonizma Mid Summer Epicurean Extravaganza, koju je s pažnjom osmislio kulinarski kvartet vrhunskih chefova iz restorana poznatih po Michelinovim zvjezdicama, jedinstveno je gastronomsko iskustvo koje će zasigurno oduševiti sve okupljene u lošinjskoj gastronomskoj oazi, uvali Čikat.

Četiri su kulinarska maestra koji će predvoditi ovu ekskluzivnu gastronomsku avanturu. Chef Christian Kuchler od ove sezone surađuje s LH&V brendom i Alhambru pretvara u novo središte događanja u Europi. Riječ je o chefu koji je od roditelja preuzeo poznati švicarski restoran Taverne zum Schäfli. S obzirom na bogato iskustvo i majstorstvo kulinarskih tehnika, osvojio je čak dvije Michelinove zvjezdice i 18 bodova gastronomskog vodiča Gault&Millau.

Dinamična kulinarska karijera nagrađivanog kuhara Sebastiena Ziera obuhvaća niz poznatih restorana s Michelinovim zvjezdicama širom Europe. Trenutno stoji za kormilom restorana Einstein Gourmet nagrađenog s dvije Michelinove zvjezdice i 18 bodova gastronomskog vodiča Gault&Millau. Vrhunski chef Stefan Heilemann nedavno je proglašen chefom godine u Švicarskoj, ima impresivan kulinarski repertoar iza sebe te je nositelj dvije Michelinove zvjezdice i 18 bodova Gault&Millau vodiča. Mladi austrijski kuhar Michael Gollenz vodi kuhinju à la carte restorana Alfred Keller u Boutique Hotelu Alhambra. Restoran je dobio izuzetno visoke ocjene za izvanredne kulinarske vještine i impresivnu gastronomsku ponudu koju je Michael uspio predstaviti u samo nekoliko mjeseci nakon što je preuzeo kormilo restorana.

Jedinstvena razina usluge predstavljena u luksuznom okruženju uvale Čikat učvrstila je poziciju hotela brenda Lošinj Hotels & Villas među vodećim luksuznim hotelima svijeta. Zadivljujuća priroda, nenadmašna razina luksuza te besprijekorna personalizirana usluga najbolje opisuju ponudu hotela iz luksuzne kolekcije ovog lošinjskog hotelskog brenda.

Boutique Hotel Alhambra, član prestižnih lanaca Small Luxury of The World i Virtuoso , dio je luksuzne kolekcije brenda Lošinj Hotels & Villas koji čine i Hotel Bellevue te luksuzne vile - Vila Augusta, Vila Mirasol i Vila Hortensia, smještene uz samu obalu bajkovite lošinjske uvale Čikat. Zbog svega navedenog upravo je uvala Čikat lokacija koju su nagrađivani chefovi odabrali za održavanje ovog jedinstvenog događaja i prezentaciju svojih kulinarskih vještina.

Ovaj ekskluzivni event započet će šampanjcem i kavijarom u slikovitom okruženju blistavog tirkiznog mora i veličanstvenog zalaska sunca u društvu kulinarskih zvijezda, nakon čega će uslijediti spektakularna večera od više sljedova, rezultat izvanrednog kulinarskog umijeća i izuzetnog kreativnog talenta svakog chefa. Uparena s izvrsnim vinom odabranima od stručnjaka, uključujući limited-edition kolekciju Artisti per Frescobaldi en Magnum i Benvenuti Teran, pažljivo osmišljena epikurejska avantura oduševit će svakog istinskog ljubitelja hrane i pića. Mid Summer Epicurean Extravaganza veličanstvena večer nastavit će se uz neodoljivu simfoniju slatkih zalogaja i deserta u privatnoj vili iz ultra luksuzne kolekcije vila gdje će gosti moći uživati u odabranim likerima, vrhunskim cigarama i dobroj glazbi.

Tagovi: Boutique Hotel Alhambra, Sebastien Zier, hrvatski turizam, Jadranka Grupa, Christian Kuchler, Mid Summer Epicurean Extravaganza, Michelinove zvjezdice
PROČITAJ I OVO
Novi rekord cijena zlata
ZLATO
Novi rekord cijena zlata
LONDON - Cijene zlata dosegnule su rekordno visoku razinu u četvrtak i zabilježile svoj najbolji mjesec u više od tri godine, potaknute očekivanjima smanjenja kamatnih stopa u SAD-u i snažnom potražnjom u sigurnom utočištu.
Proizvodnja mleka u Srbiji pala više od 20%
PAD
Proizvodnja mleka u Srbiji pala više od 20%
BEOGRAD - Mleko kao jedan od osnovnih prehrambenih proizvoda u Srbiji postaje sve deficitarniji, što pokazuje i podatak da je proizvodnja mleka u četvrtom tromesečju 2023. u odnosu na isti period prethodne godine opala za 20 odsto.
Bitcoin ETF-ovi u dva mjeseca prikupili više od 500.000 bitcoina
VELIKE KUPNJE
Bitcoin ETF-ovi u dva mjeseca prikupili više od 500.000 bitcoina
NEW YORK - Devet novih promptnih Bitcoin fondova kojima se trguje na burzi akumuliralo je više od 500 000 Bitcoina od pokretanja u siječnju, a njihova imovina sada čini 2,54% trenutne cirkulirajuće ponude.
Iduće godine kreće talijanski luksuzni vlak, cijene su paprene
LUKSUZ
Iduće godine kreće talijanski luksuzni vlak, cijene su paprene
RIM - Rezervacije za novi talijanski vlak "La Dolce Vita Orient Express" otvaraju se u utorak.
Azijska tržišta: Rast japanskih i kineskih indeksa
RAST
Azijska tržišta: Rast japanskih i kineskih indeksa
TOKYO - Japanske i kineske dionice porasle su u petak, dok je većina tržišta u azijsko-pacifičkoj regiji zatvorena zbog državnih praznika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE