GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dubrovnik kreće u kampanju privlačenja domaćih gostiju

Dubrovnik kreće u kampanju privlačenja domaćih gostiju
STRATEŠKI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.05.2020 / 22:18
Autor: SEEbiz
DUBROVNIK - Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji s Gradom Dubrovnikom pokrenula je promotivnu online kampanju usmjerenu na hrvatsko tržište na četiri popularna nacionalna portala, u trajanju od pet tjedana.

Slogan promotivne kampanje je stih našeg akademika Luka Paljetka “Dubrovnik - tamo gdje je srce”, stoji u priopćenju Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Ova kampanja ima za cilj potaknuti domaće goste na posjet Dubrovniku.

Inače, hrvatsko tržište proteklih godina u ukupnim turističkim rezultatima Dubrovnika je na šestom broju top ljestvice najbrojnijih turista, iza Britanaca te potom Amerikanaca, Nijemaca, Francuza i Španjolaca.

Promotivna akcija Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika za početak ljeta u Dubrovniku koja se promovira u online kampanji, uz fotografije i tekstove o atrakcijama i zanimljivostima Dubrovnika, uključuje brojne popuste i pogodnosti za sve posjetitelje Dubrovnika na brojne turističke usluge iz niza raznih kategorija, od kulturnih atrakcija, znamenitosti, muzeja, galerija, ponuditelja smještaja, turističkih agencija i ugostitelja.

U narednom razdoblju, uz veliki popust za gradske zidine, Rezervat Lokrum, te akciju Grada Dubrovnika za 1 kupljenu + 1 gratis tjednu Dubrovnik card, brojni hoteli, privatni iznajmljivači, turističke agencije i ugostiteljski objekti nude svoje usluge po sniženim cijenama.

Od 15. do 30. lipnja, na inicijativu Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika, gratis ulazak za sve posjetitelje moguć je u Arboretum Trsteno, Dubrovačke muzeje (Kulturno-povijesni muzej u Kneževu dvoru, Pomorski muzej u tvrđavi sv. Ivan, Etnografski muzej u žitnici Rupe, izložbe Arheološkog muzeja u tvrđavi Revelin), Umjetničku galeriju Dubrovnik, Dom Marina Držića, Prirodoslovni Muzej, Muzej Domovinskog rata i Lazarete.

Tagovi: Dubrovnik, Lokrum, Turistička zajednica grada Dubrovnika, Mato Franković, hrvatski turizam, domaći gosti
PROČITAJ I OVO
Azijska tržišta: Indeksi potonuli nakon izraelskog napada na Iran
POTONUĆE
Azijska tržišta: Indeksi potonuli nakon izraelskog napada na Iran
ŠANGAJ - Tajvanski ponderirani indeks predvodio je gubitke u Aziji u petak, pavši za 3,44% jer je većina glavnih tržišta u regiji pala zbog eskalacije napetosti na Bliskom istoku.
Wall Street: S&P 500 pao peti uzastopni dan
AMERIČKO TRŽIŠTE
Wall Street: S&P 500 pao peti uzastopni dan
NEW YORK - Indeks S&P 500 u četvrtak je skliznuo peti dan zaredom, zabilježivši najdulji gubitnički niz od prošlog listopada.
Zagrebačka burza: Adris u fokusu, indeksi opet pali
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: Adris u fokusu, indeksi opet pali
ZAGREB - Četvrtak je Zagrebačkoj burzi donio pad indeksa uz nešto slabiji promet nego prekjučer.
Norveški mirovinski fond sa skromnijim prinosom na početku godine
PRINOS
Norveški mirovinski fond sa skromnijim prinosom na početku godine
OSLO - Norveški državni mirovinski fond izvijestio je u četvrtak o skromnijem povratu na ulaganja u prvom tromjesečju od prosjeka u 2023. godini, uz dobre rezultate u portfelju dionica i gubitke na ulaganjima u obveznice i 'zelenu' energetsku infrastrukturu.
U Hrvatskoj sve manje stoke i peradi
ZABRINJAVAJUĆE
U Hrvatskoj sve manje stoke i peradi
ZAGREB - Tijekom 2023. godine u Hrvatskoj je pala brojnost stoke i peradi, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE