GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Grčka se u maju otvara za građane Srbije

Grčka se u maju otvara za građane Srbije
OTVARANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.03.2021 / 16:45
Autor: SEEbiz / NOVA.rs
ATENA - Lepa vest za sve - od maja ćemo moći da putujemo u Grčku. To je za portal Nova.rs potvrdio Aleksanadar Seničić, direktor YUTA, pozivajući se na reči grčkog ministra turizma.

Kako navodi Aleksandar Seničić za portal Nova.rs, na nedavno održanom onlajn sajmu turizma u Nemačkoj, grčki ministar turizma je izjavio da će se ova zemlja od proleća otvoriti za sve koji bi da tamo odu.

“Ministar je u najavi sezone kazao kako Grčka popušta mere tokom marta i aprila i da se očekuje da će svi oni koji žele od polovine maja moći da dođu u Grčku”, kaže Seničić.

On dodaje da će oni koi su primili vakcinu protiv kovida svakako imati prednost prilikom putovanja, ali da će biti i drugih mogućnosti i za one koji iz bilo kog razloga ne mogu da se vakcinišu.

“Postoje i opcije da pored sertifikata o vakcinaciji za putovanje bude dovoljan PCR test, kao i serološki test kao dokaz da ste preležali kovid, a videćemo i da li će biti još nekih opcija”, kaže Seničić.

Naš sagovornik dodaje i da grčki ministar turizma treba da dođe u Srbiju krajem marta, odnosno početkom aprila kada bi trebalo da se potpiše protokol o ulasku grčkih i srpskih turista u obe zemlje i tada bi trebalo da znamo da li sve to baš tako.

Tagovi: Grčka, srpski turisti, Aleksandar Seničić, aviosaobraćaj sa Srbijom, Aleksandar Seničić, YUTA
PROČITAJ I OVO
Zagrebačka burza: Indeksi pali, promet smanjen
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: Indeksi pali, promet smanjen
ZAGREB - Dan uoči parlamentarnih izbora, slabašna trgovina na Zagrebačkoj burzi.
Lagarde: ECB uskoro reže kamate; nafta je najveći rizik u ovom trenutku
MONETARNA POLITIKA
Lagarde: ECB uskoro reže kamate; nafta je najveći rizik u ovom trenutku
FRANKFURT - Predsjednica Europske središnje banke Christine Lagarde rekla je u utorak da je središnja banka odlučna smanjiti kamatne stope u kratkom roku, podložno bilo kakvim većim šokovima.
Citi: Cijene zlata skaču na 3.000 dolara
OPTIMIZAM
Citi: Cijene zlata skaču na 3.000 dolara
NEW YORK - Cijene zlata nastavile su se kretati blizu rekordno visokih razina nakon što su se rasplamsale napetosti na Bliskom istoku, što je povećalo privlačnost poluga kao sigurnog utočišta.
Ovo je radno vrijeme trgovina i šoping centara na dan izbora
TRGOVINA
Ovo je radno vrijeme trgovina i šoping centara na dan izbora
ZAGREB - Datum parlamentarnih izbora se približio. Pogledajte koje će trgovine i šoping-centri raditi tijekom izbornog dana.
CVC Capital Partners priprema IPO
JAVNA PONUDA
CVC Capital Partners priprema IPO
LONDON - CVC Capital Partners, moćni luksemburški fond koji upravlja imovinom vrijednom 186 milijardi eura kroz niz investicijskih strategija, namjerava prikupiti više od 1,25 milijardi eura u inicijalnoj javnoj ponudi na amsterdamskoj burzi i ciljat će na procjenu između 13 i 15 milijardi eura.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE