GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

HETA: Javni poziv za kupovinu potraživanja

HETA: Javni poziv za kupovinu potraživanja
POZIV
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.11.2015 / 12:04
Autor: SEEbiz
SARAJEVO - HETA ASSET RESOLUTION BIH ima namjeru prodati kreditno potraživanje prema određenom dužniku u otvorenom procesu prodaje. Predmetno potraživanje prema dužniku iznosi 50.343.741,34 KM (slovima: pedesetmilijunatristotinečetrdesettritisućesedamstotinačetrdesetjedan i 34/100 konvertibilne marke), koje je dospjelo na dan 13.11.2015. godine.
Potraživanje je, između ostalog, osigurano založnim pravom (hipotekom) na većem broju komercijalnih nekretnina široke namjene (šoping centri i poslovni prostori) na teritoriju Republike Srpske, te založnim pravom (hipotekom) na građevinskim zemljištima na području Republike Srpske i Kantona Sarajevo.

Pozivaju se sva lica zainteresirana za kupovinu predmetnog potraživanja da dostave pismo namjere koje mora sadržavati naziv, adresu, opis društva, ime i prezime ovlaštenih osoba koje se mogu kontaktirati radi upita ili ime i prezime angažiranih savjetnika. Pisma namjere u ime treće osobe (uključujući posrednike i savjetnike), razmatrat će se samo ako bude dostavljena valjana punomoć za zastupanje u pisanom obliku.

Po zaprimanju pisma namjere, ponuđači će biti pozvani da sudjeluju u daljnjem procesu i primiti detaljnije informacije o potraživanju i tijeku procesa prodaje, pod uvjetom da potpišu Ugovor o povjerljivosti kojim će se obvezati na čuvanje poslovne tajne, a sve u cilju primjene odredaba Zakona o zaštiti osobnih podataka. Od ponuđača će se također tražiti da dostave dokaz o dostupnosti financijskih sredstava.

Značajan kriterij za odabir najbolje ponude će biti ekonomski najbolja ponuda (uzevši u obzir obaveze ponuditelja i prodavatelja).

Prodavatelj zadržava pravo da produlji rok za dostavu obavijesti o iskazivanju interesa kao i da promijeni druge rokove u procesu prodaje i/ili da obustavi proces prodaje u cijelosti ili prilagodi strukturu transakcije u bilo koje vrijeme, uz uvjet da je sve sukladno načelima otvorenog procesa prodaje.

HETA ASSET RESOLUTION BIH zadržava pravo tražiti dodatne informacije od osobe koja je iskazala interes za kupovinu kao i pravo da, bez posebnog obrazloženja, određenog investitora ne pozove da sudjeluje u daljnjem procesu pri čemu ne snosi nikakvu odgovornost.

Za sve dodatne informacije ili pitanja, molimo da nas kontaktirate na sljedeći način:

- Telefon: 00387 (0)33 706 008 ili 00387 (0)33 706 072

- Fax: 00 387 (0)33 706 030

ili putem maila: ponude@heta-asset-resolution.ba

Pisma dostaviti u zatvorenoj koverti, sa naznakom: „Pismo namjere za kupovinu potraživanja – Ne otvaraj", na adresu: HETA ASSET RESOLUTION BiH, Hamdije Čemerlića 2, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina, najkasnije do 30.12.2015. godine.

Pisma zaprimljena nakon isteka roka neće biti uzeta u razmatranje.

Tagovi: Heta Asset Resolution, Sarajevo, Kanton Sarajevo, Republika Srpska
PROČITAJ I OVO
Britanski turoperatori u srijedu će danom akcije pozvati vladu da olakša putovanja
PUTOVANJA
Britanski turoperatori u srijedu će danom akcije pozvati vladu da olakša putovanja

LONDON - Britanske aviokompanije i turoperatori planiraju „dan akcije“ za srijedu čime bi vladu koja obeshrabruje putovanja Britanaca u popularne destinacije, a među njima je i Hrvatska, pritisnuli da ublaži ograničenja prije vrhunca sezone godišnjih odmora.

Snažan lipanjski rast na Kvarneru daje nadu u dobru turističku sezonu
DOBRE NAZNAKE
Snažan lipanjski rast na Kvarneru daje nadu u dobru turističku sezonu
RIJEKA - Ljeto koje će i kalendarski početi u ponedjeljak te sve bolja epidemiološka situacija u Hrvatskoj i više su nego dobar nagovještaj obećavajuće turističke sezone koja se, sudeći po velikom broju vozila na graničnim prijelazima, polako zahuktava.
Splitsko-dalmatinska županija: Hoteli bi mogli imati bolju špicu sezone nego rekordne 2019.
OPTIMIZAM
Splitsko-dalmatinska županija: Hoteli bi mogli imati bolju špicu sezone nego rekordne 2019.
SPLIT - Najave za špicu sezone zasad su fenomenalne - u velikim hotelskim lancima čak i bolje nego za rekordnu 2019. godinu.
U Crnoj Gori 35.000 turista, 60% u odnosu na 2019.
TURIZAM
U Crnoj Gori 35.000 turista, 60% u odnosu na 2019.
PODGORICA – Prema podacima Nacionalne turističke organizacije (NTO), u Crnoj Gori trenutno boravi 35.000 turista, što je 60 odsto nego u istom periodu 2019. godine, saopštio je danas crnogorski ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović.
Uskoro osnivanje Europske udruge za koordinaciju revitalizacije željezničke pruge Ljubljana-Zagreb
ŽELJEZNICA
Uskoro osnivanje Europske udruge za koordinaciju revitalizacije željezničke pruge Ljubljana-Zagreb
LJUBLJANA - Općine duž pruge Ljubljana-Metlika te države Slovenija i Hrvatska koordiniraju konačne detalje za uspostavu Europske grupe teritorijalne suradnje koja će koordinirati i pribaviti sredstva za revitalizaciju željezničke pruge Ljubljana-Zagreb.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE