GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hrvatska ima svog predstavnika u UEFA EURO 2012™ Carlsberg Fan Challenge natječaju

Hrvatska ima svog predstavnika u UEFA EURO 2012™ Carlsberg Fan Challenge natječaju
USPJESI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.06.2012 / 19:56
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Hrvatska ima svog predstavnika u finalu UEFA EURO 2012™ Carlsberg Fan Challenge natječaja koji je Carlsberg, kao jedan od najodanijih EURO sponzora, pokrenuo još u listopadu prošle godine na svojoj Facebook stranici!
Tomislav Kovač iz Popovače prošao je u samo finale ovog natječaja nakon niza uspješno odrađenih izazova, gdje je bilo potrebno pokazati istinsku ljubav prema nogometu, kao i tisuća konkurenata iz cijelog svijeta.

Carlsberg stoga Tomislava vodi na utakmicu polufinala u Varšavu 28. lipnja i finalni izazov gdje će, uz vodstvo Petera Schmeichela, domaćina i Carlsbergovog ambasadora za EURO 2012., okušati snage protiv preostala dva finalista iz Portugala i Italije. Glavna nagrada uistinu je atraktivna - VIP tretman u Kijevu i jedinstvena prilika da nakon finalne utakmice EURA 2012™ 1. srpnja uruči Carlsbergovu nagradu za najboljeg igrača utakmice.

Tomislav je kroz seriju izazova tijekom posljednjih mjeseci pokazao što je prava ljubav i strast prema nogometu te što znači biti odan i strastven navijač. Finalni krug natječaja u Varšavi uključuje intervjue s Peterom Schmeichelom kao i medijima iz cijeloga svijeta, turnir u stolnom nogometu, fotografiranje s navijačima u Varšavi te odmjeravanje snaga u brzini točenja piva.

"Drago mi je što ću uskoro imati priliku upoznati tri finalista Carlsbergovog Fan Challenge natječaja. Sva trojica pokazali su srčanost i strast prema nogometu te se kao navijači prezentirali u najboljem svijetlu. U finalnom krugu očekujem od njih snalažljivost i kreativnost u izvršavanju zanimljivih izazova koje smo za njih pripremili", rekao je Peter Schmeichel, Carlsbergov ambasador za UEFA EURO 2012., koji će finaliste dočekati u Varšavi.

Za najboljeg igrača utakmice - Carlsberg Man of the Match – možete glasati uživo tijekom svake utakmice putem Carlsbergove Facebook stranice i aplikacije Carlsberg UEFA EURO 2012™. Na Carlsbergovoj Facebok stranici pratite i finalni krug natječaja i navijajte za Tomislava.

Tagovi: Tomislav Kovač, Carlsberg, UEFA EURO 2012™ Carlsberg Fan Challenge
PROČITAJ I OVO
Noćenja u srpnju: Trenutno smo na 81% ostvarenja iz 2019.
TURISTIČKA SEZONA
Noćenja u srpnju: Trenutno smo na 81% ostvarenja iz 2019.
ZAGREB - Prema posljednjim podacima iz e-visitora, koji će se još nadopunjavati, u Hrvatskoj trenutno boravi milijun i 25 tisuća turista.
Hrvatska odlično kotira na novoj njemačkoj koronakarti
DOBRE VIJESTI
Hrvatska odlično kotira na novoj njemačkoj koronakarti
ZAGREB - Svi putnici koji se vraćaju moraju imati pri ulasku u Njemačku jedan od sljedećih dokumenata: trenutni test na koronu, dokaz o potpunom cijepljenju ili dokaz ozdravljenja. Djeca mlađa od 12 godina izuzeta su od testa.
Sjajna sezona za hotele s pet zvjezdica
HOTELIJERI
Sjajna sezona za hotele s pet zvjezdica
ZAGREB - Hoteli s pet zvjezdica otprilike su na 95 posto popunjenosti. Vjetar u leđa, objašnjavaju, dalo im je ublažavanje mjera za putovanja.
Splitske luke za vikend očekuju 101 tisuću putnika
LUKE
Splitske luke za vikend očekuju 101 tisuću putnika
SPLIT - Splitska zračna i gradska luka očekuju da će ovog vikenda u grad pod Marjanom i okolne otoke doputovati iz brojnih destinacija svijeta, ali i Hrvatske 101 tisuća putnika.
CLIA: Industrija krstarenja vidi znakove optimizma
KRUZERI
CLIA: Industrija krstarenja vidi znakove optimizma
ZAGREB - Industrija krstarenja vidi znakove optimizma jer se nakon lanjskog prekida prometa zbog pandemije ove godine kruzeri postupno vraćaju, pa i na hrvatski Jadran, dok se oporavak i jači promet očekuje 2022. i 2023., kaže za Hinu direktorica međunarodnog udruženja CLIA za istočni Mediteran Maria Deligianni.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE