GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Konferencija Lideri za lidere - BUSINESS TRENDS, INNOVATIONS & GROWTH

Konferencija Lideri za lidere - BUSINESS TRENDS, INNOVATIONS & GROWTH
DOGAĐAJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.03.2015 / 22:27
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Konferencija Lideri za lidere drugu godinu zaredom u organizaciji Mirakula i Motivacijskog govornika okuplja vodeće regionalne managere i poduzetnike iz ICT-a, marketinga, financija, proizvodnje, edukacije i poslovnog savjetovanja.

U tradicionalno inspirativnom, pozitivnom ozračju ispunjenom izazovima i mogućnostima, a uz zanemarivanje standardnih poslovnih floskula 'trebamo', fokus konferencije je na proaktivnosti i konkretnim primjerima 'napravili smo', 'griješili smo', iz pogrešaka učimo i želimo to podijeliti s drugima, kako bi se povećao broj uspješnih kompanija u Hrvatskoj. Konferencija Lideri za lidere će se i ove godine održati u Hotelu Westin, u Zagrebu 8. svibnja 2015., s temom BUSINESS TRENDS, INNOVATION & GROWTH, a započet će kratkim pojedinačnim obraćanjem prošlogodišnjih panelista, 'Lidera ambasadora' auditoriju.
 
Više od dvadeset lidera će konkretnim primjerima i poslovnim situacijama pokazati koji su trendovi u poslovanju, marketing managementu te kako financirati projekte s ciljem osvajanja novih tržišta. Novi tehnološki trendovi mogu doslovce izbrisati tvrtke koje ih nisu prepoznale na vrijeme i prilagodile se, ali im i pružiti neslućene mogućnosti razvoja, ukoliko ih kvalitetno implementiraju u svoje poslovanje.

Na konferenciji se očekuje preko 200 sudionika iz Hrvatske i regije, većinom poduzetnika i managera iz najuspješnijih regionalnih tvrtki. Konferencija je suma poslovnog i životnog iskustva lidera iz regije, koncentriranih u 4 strateška panela, dok drugi blok panela započinje zanimljivim predavanjem Guerrilla Leadership: Leading from the middle rather than the front, koje će održati dr. Ernie Stark - RIT Croatia.

TECHNOLOGY & INNOVATION
Panelisti: Tomislav Bilić, Ante Mandić, Krešo Perica, Damir Sabol, Ivan Vidaković

MARKETING MANAGEMENT - DIGITAL BUSINESS & TECHNOLOGY TRENDS
Panelisti: Mario Fraculj, dr.sc. Jadranka Ivanković, Marina Pulišić, Nikola Vrdoljak, Nikola Žinić
Guerrilla Leadership: Leading from the middle rather than the front, dr. Ernie Stark

PROJECT MANAGEMENT & FINANCING
Panelisti: Kristijan Buk, Denis Čupić, prof.dr.sc. Pero Lučin, dr.sc. Vladimir Preveden, Marko Remenar

BUSINESS GROWTH & EMERGING MARKETS
Panelisti: Tomislav Debeljak, Mladen Fogec, Lana Popović, dr. Thomas Sichla, Zoran Uranjek

Cilj konferencije je poticati sagledavanje šire slike potencijalnih mogućnosti koje su pred nama, kako bi se promjenom perspektive mogla steći bolja slika funkcioniranja biznisa.

'Lideri ambasadori' konferencije su i ove godine stali uz konferenciju Lideri za lidere, između ostalih to su: Ivana Medo Bogdanović, dr.sc. Miroslav Dragičević, prof.dr.sc. Ivan Đikić, Boris Galić, Ivan Gligora, Dubravko Hoić, Damir Hoyka, Donald Hudspeth, Dragutin Kamenski, Ivana Kolar, Gordan Kožulj, Vlado Krauthaker, Zdenko Leko, Branimir Muidža, Dimitrije Popović, Ivo Usmiani.

'Lideri ambasadori' konferencije će u uvodnom dijelu, svjesni osobnog i organizacijskog gubitka nekorištenja čovjekove strasti, talenta i inteligencije na radnom mjestu, prenijeti poticajne riječi i 'Ti to možeš!' osjećaj svim sudionicima konferencije kako bi svatko pojedinačno pronašao sebe, svoj glas i nastavio upravljati sam sobom i svojim timom. To je ujedno i ovogodišnji konferencijski slogan: Take responsibility!

Pokrovitelji konferencije su Vocor media i Virtus dizajn. Edukacijski pokrovitelj je RIT Croatia, a medijski pokrovitelji su BIZdirekt, tportal, JaTrgovac, Business magazine, EduCentar, Outdoor akzent, Narodni radio, Antena Zagreb, SEEbiz.eu, banka.hr, Advertiser Serbia, Poslovne novine, Zagreb Plakat, Moj posao, Poslovni turizam i SEEbiz.net.

Konferenciju također podržavaju institucionalni partneri HUP, Udruga talijanskih poduzetnika u Hrvatskoj te Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora.
 
Više informacija o konferenciji, s detaljnom agendom i opisom, možete pronaći na službenim web stranicama: Konferencija Lideri za lidere.

Tagovi: Konferencija Lideri za lidere, SEEbiz, Hotel Westin
PROČITAJ I OVO
Zagrebačka burza: Indeksi porasli, Podravka u fokusu
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: Indeksi porasli, Podravka u fokusu
ZAGREB – Na Zagrebačkoj su burzi indeksi blago porasli u petak, no i dalje je na putu gubitaka četvrti tjedan zaredom, dok je, zahvaljujući trgovanju dionicama Podravke, promet povećan.
Četiri svjetske kulinarske zvijezde s Michelinovim zvjezdicama ovoga ljeta kuhaju u Alhambri
GASTRO
Četiri svjetske kulinarske zvijezde s Michelinovim zvjezdicama ovoga ljeta kuhaju u Alhambri
MALI LOŠINJ – Ovoga ljeta jedan od top 10 hotela u Europi, raskošni Boutique Hotel Alhambra u Lošinju, bit će domaćin velikim međunarodnim kulinarskim zvijezdama.
Za vozače loše vijesti, raste cijena automobilskih guma
POSKUPLJENJE
Za vozače loše vijesti, raste cijena automobilskih guma

ZAGREB - Troškovi prirodne gume u prvoj polovici 2021. bili su u prosjeku 57 posto veći od prošlogodišnjih.

Fantastičan burzovni debi Zomata
UZLET
Fantastičan burzovni debi Zomata
MUMBAI - Dionice indijskog startupa za dostavu hrane, Zomata, skočile su više od 70 posto na današnjem debiju mlade tvrtke na Nacionalnoj burzi u Mumbaiju.
HPK: Ministarstvo će od EU-a tražiti 15 milijuna kuna pomoći za proizvođače mlijeka
POMOĆ
HPK: Ministarstvo će od EU-a tražiti 15 milijuna kuna pomoći za proizvođače mlijeka
ZAGREB - Zbog teške situacije u mljekarstvu, povećanja ulaznih troškova odnosno drastičnog rasta cijena žitarica i stočne hrane, Ministarstvo poljoprivrede tražit će od Europske unije (EU) 15 milijuna kuna pomoći za nabavku stočne hrane za proizvođače mlijeka, izvijestili su u petak iz Hrvatske poljoprivredne komore (HPK).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE