GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kuna za Hajduk: Navijači prikupili više od 300.000 kuna

Kuna za Hajduk: Navijači prikupili više od 300.000 kuna
AKCIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.03.2013 / 15:03
Autor: SEEbiz / H
SPLIT – Danas je u Bijelom salonu HNK Hajduk upriličena primopredaja čeka na iznos od ukupno 300.901 kuna koje su navijači kluba prikupili tijekom prvih šest mjeseci trajanja akcije Kuna za Hajduk, a ove odlične rezultate predstavila je moderatorica programa, TV voditeljica Marijana Batinić.
Naime, uz financijsku podršku klubu, definiranu ugovorom o sponzorskoj suradnji, Carlsberg Croatia je sa svojim brendom Hajdučko zajedno s HNK Hajduk pokrenula akciju Kuna za Hajduk kojom je navijačima omogućeno neposredno sudjelovanje i doprinos radu kluba. Tako su navijači s kunom za svaku kupljenu litru Hajdučkog piva doprinosili s jednom kunom stvaranju fonda kojim će raspolagati HNK Hajduk.

Nikola Družić, iz odjela Prodaje Carlsberga Croatia za regiju Dalmacija, predao je ček kapetanu Hajduka Mariju Maloči pri čemu je najavio nastavak akcije Kuna za Hajduk od 1 travnja 2013. godine.

„Ovim putem pozivamo navijače, ali i sve naše potrošače, ljubitelje Hajdučkog piva, da se ponovno uključe u akciju. Nakon staklene boce i PET ambalaže, Hajdučko uskoro lansiramo i u limenci od 0,5l, a kuna za svaku litru od ovog pakiranja također ulazi u fond namijenjen klubu. Ovdje bih posebno istaknuo važnost podrške koju nam pružaju trgovci i vlasnici kafića diljem Dalmacije, a koja je nužna za uspješnu realizaciju ove akcije na terenu", rekao je Nikola Družić u ime Carlsberga Croatia.

„Pored klasičnog sponzorskog dijela, ovaj model poslovne suradnje osmišljen na način da od svakog prodanog proizvoda dio prihoda je namijenjen klubu, na pravi način oslikava jednu pozitivnu poslovnu priču jer su u ovakvim projektima sve tri zainteresirane strane, odnosno partner - ostvarivanjem tržišnih ciljeva, klub - dodatnim prihodima i navijači kroz konzumaciju proizvoda i izravanim doprinosom klubu, ostvaruju iznimne pozitivne učinke. Zajedničkim angažmanom Carlsberga, navijača i Hajduka direktno utječemo na uspješnost cijelog projekta i vjerujem da ćemo i u nastavku akcije biti jednako uspješni kao i u prvom dijelu, ako ne i bolji. Hajdukova suradnja s Carlsbergom pozitivan je primjer poslovne suradnje i primjer kako se i druge tvrtke mogu priključiti obitelji hajdukovih sponzora." – izjavio je Aljoša Bašić, voditelj marketinga i prodaje HNK Hajduk.

Carlsberg Croatia prošle je godine revidirala prvotno potpisani ugovor o partnerskoj suradnji kako bi dodatno izašla u susret i pomogla poslovanju kluba te podržala realizaciju ključnih projekata.

Tagovi: Kuna za Hajduk, Hajduk, Carlsberg Croatia, Carlsberg
PROČITAJ I OVO
Noćenja u srpnju: Trenutno smo na 81% ostvarenja iz 2019.
TURISTIČKA SEZONA
Noćenja u srpnju: Trenutno smo na 81% ostvarenja iz 2019.
ZAGREB - Prema posljednjim podacima iz e-visitora, koji će se još nadopunjavati, u Hrvatskoj trenutno boravi milijun i 25 tisuća turista.
Hrvatska odlično kotira na novoj njemačkoj koronakarti
DOBRE VIJESTI
Hrvatska odlično kotira na novoj njemačkoj koronakarti
ZAGREB - Svi putnici koji se vraćaju moraju imati pri ulasku u Njemačku jedan od sljedećih dokumenata: trenutni test na koronu, dokaz o potpunom cijepljenju ili dokaz ozdravljenja. Djeca mlađa od 12 godina izuzeta su od testa.
Sjajna sezona za hotele s pet zvjezdica
HOTELIJERI
Sjajna sezona za hotele s pet zvjezdica
ZAGREB - Hoteli s pet zvjezdica otprilike su na 95 posto popunjenosti. Vjetar u leđa, objašnjavaju, dalo im je ublažavanje mjera za putovanja.
Splitske luke za vikend očekuju 101 tisuću putnika
LUKE
Splitske luke za vikend očekuju 101 tisuću putnika
SPLIT - Splitska zračna i gradska luka očekuju da će ovog vikenda u grad pod Marjanom i okolne otoke doputovati iz brojnih destinacija svijeta, ali i Hrvatske 101 tisuća putnika.
CLIA: Industrija krstarenja vidi znakove optimizma
KRUZERI
CLIA: Industrija krstarenja vidi znakove optimizma
ZAGREB - Industrija krstarenja vidi znakove optimizma jer se nakon lanjskog prekida prometa zbog pandemije ove godine kruzeri postupno vraćaju, pa i na hrvatski Jadran, dok se oporavak i jači promet očekuje 2022. i 2023., kaže za Hinu direktorica međunarodnog udruženja CLIA za istočni Mediteran Maria Deligianni.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE