" /> "> Liburnia Riviera Hoteli ulažu 3,7 milijuna kuna do proljeća 2012. | SEEbiz.eu

Liburnia Riviera Hoteli ulažu 3,7 milijuna kuna do proljeća 2012.

Liburnia Riviera Hoteli ulažu 3,7 milijuna kuna do proljeća 2012.
ULAGANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.10.2011 / 13:03
Autor: SEEbiz / H
OPATIJA - Najavljena ulaganja u objekte, inventar i edukaciju zaposlenika Liburnia Riviera Hotela d.d. (LRH) počela su prvih dana listopada radovima na opatijskom Hotelu "Kvarner" u koji će do proljeća 2012. biti uloženo oko 3,7 milijuna kuna, doznaje se iz LRH.
Na Hotelu "Kvarner" najprije će biti uređena fasada i rekonstruirat će se poznata terasa tog hotela. Radovi vrijedni oko dva milijuna kuna trajat će do proljeća sljedeće godine.

Do proljeća bi trebali biti završeni i radovi u unutrašnjosti hotela, odnosno u Kristalnoj dvorani, koja će se opremiti za održavanje seminara, kongresa i drugih događanja, što će stajati oko 1,7 milijuna kuna.

LRH, koji raspolaže s ukupno 15 hotela, uložit će u još nekoliko hotela u Opatiji, Lovranu i Mošćeničkoj Dragi.

U Opatiji će u Hotel "Ambasador" biti uloženo oko 9,5 milijuna kuna, u Vilu "Ambasador" oko 1,3 milijuna kuna, a u Hotel "Kristal" oko 1,5 milijuna kuna. U lovranski Hotel "Bristol" uložit će se oko 1,3 milijuna kuna, a isto toliko i u Hotel "Marina" u Mošćeničkoj Dragi.

Iz LRH ističu da će ulagati i u edukaciju zaposlenih, unaprjeđenje hotelskih standarda i drugo. Planiraju, ako se ostvare određeni uvjeti, preuzeti, završiti i staviti u funkciju projekt garaže "Slatina" u Opatiji, a rade i na projektu ulaganja u Kamp "Medveja".

Iz LRH navode kako će u 2012. uložiti ukupno oko 35 milijuna kuna vlastitih sredstava, bez zaduživanja, u rekonstrukciju hotelskih objekata, dopunu hotelskog proizvoda, tržišno repozicioniranje, uređene plaža i fasada, nadopunu opreme, sitnog inventara, radne odjeće i održavanje.

Kako su već najavili iz Uprave te tvrtke, u razdoblju od 2011. do 2016. godine LRH planira ulaganja od ukupno 500 milijuna kuna.
Tagovi: Liburnia Riviera Hoteli, LRH, ZSE:LRH-R-A, Hotel Kvarner, Hotel Ambasador, Hotel Krisl
PROČITAJ I OVO
Zagrebačka burza: HT i Optima u fokusu, indeksi porasli
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: HT i Optima u fokusu, indeksi porasli
ZAGREB - Rast indeksa na Zagrebačkoj burzi danas je pratio ipak nešto veći obujam trgovine.
Dolar jača uoči sjednice Feda
FOREX
Dolar jača uoči sjednice Feda
LONDON - Tečaj dolara u srijedu je ojačao prema najvažnijim svjetskim valutama na međunarodnim tržištima uoči sjednice američke središnje banke Fed.
Oko 25.000 zaposlenih u hotelskim kompanijama zainteresirano za cijepljenje
INTERES
Oko 25.000 zaposlenih u hotelskim kompanijama zainteresirano za cijepljenje
ZAGREB - Oko 25 tisuća zaposlenika domaćih hotelskih kompanija zainteresirano je za cijepljenje protiv koronavirusa, što je oko 70 posto stalno zaposlenih u djelatnosti pružanja usluga smještaja, navodi se uz ostalo u novom broju biltena Hrvatske udruge turizma (HUT).
Agram koncern najveći dobitnik 2020. godine
ANALIZA
Agram koncern najveći dobitnik 2020. godine
ANALIZA - Mogli smo vidjeti mnogo zanimljivih i nepredvidivih događaja: od potresa, promjene na vrhu vodećih osiguravatelja pa sve do neizbježnog ubrzanja trenda digitalizacije. Također dojma smo da osiguranja polako postaju naš izvozni proizvod u EU.
Gospodin Fin: na osobnim računima u mirovinskim fondovima građani imaju 125 milijardi kuna
OMOGUĆAVAJU MIROVINSKI FONDOVI
Gospodin Fin: na osobnim računima u mirovinskim fondovima građani imaju 125 milijardi kuna
ZAGREB - U ovom trenutku na osobnim računima svih članova obveznih i dobrovoljnih mirovinskih fondova ukupno je 125 milijardi kuna, pokazuje Hanfino izvješće za 2020. godinu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE