GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Lideri za lidere: Saznajte najnovije poslovne, marketinške i tehnološke trendove

Lideri za lidere: Saznajte najnovije poslovne, marketinške i tehnološke trendove
DOGAĐAJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.04.2015 / 13:11
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Moraš voljeti to što radiš i moraš unijeti emocije u to što radiš, jer to što uneseš stvara tu razliku i vrijednost. Uvijek treba pokušavati prelaziti granice i rušiti barijere, riječi su prof.dr.sc. Pere Lučina, rektora Sveučilišta u Rijeci, jednog od 20 lidera, panelista ovogodišnje konferencije Lideri za lidere, s temom BUSINESS TRENDS, INNOVATION & GROWTH, koja će se održati u Hotelu Westin, u Zagrebu 8. svibnja 2015.
Lider s pozitivnom i optimističnom filozofijom razmišljanja, velikom dozom samopouzdanja i vjere u vlastitu i snagu svog tima može pomicati granice i uraditi ključnu stvar - potaknuti pozitivnu energiju, potpaliti vatru u srcima i glavama svog tima i inspirirati na uspjeh.

Branimir Muidža – 'lider ambasador'

Drugu godinu zaredom, u organizaciji Mirakula i Motivacijskog govornika, konferencija okuplja preko 200 vodećih regionalnih managera i poduzetnika iz ICT-a, marketinga, financija, proizvodnje, edukacije i poslovnog savjetovanja. Panelisti će konkretnim primjerima i poslovnim situacijama pokazati koji su trendovi u poslovanju, marketing managementu te kako financirati projekte s ciljem osvajanja novih tržišta.

Imajte hrabrosti pogriješiti i riskirati. Budite znatiželjni i naučite dobro slušati što drugi govore. Onoliko ste dobar lider, koliko su za vaše liderstvo spremni vaši suradnici.

Dubravko Hoić – 'lider ambasador'

U tradicionalno inspirativnom, pozitivnom ozračju ispunjenom izazovima i mogućnostima, a uz zanemarivanje standardnih poslovnih floskula 'trebamo', fokus konferencije je na proaktivnosti i konkretnim primjerima 'napravili smo', 'griješili smo', iz pogrešaka učimo i želimo to podijeliti s drugima, kako bi se razmjenom know-howa povećao broj uspješnih kompanija u Hrvatskoj.

Lider mora jasno i nedvosmisleno upravljati kompanijom, svi nalozi moraju biti kristalno jasni. Da bi to mogao raditi, mora biti siguran u sebe, u svoje poteze, ne mijenjati stavove i mišljenja i nadasve biti pravedan.

Dragutin Kamenski – 'lider ambasador'

Konferencija je suma poslovnog i životnog iskustva lidera iz regije, koncentriranih u 4 strateška panela, dok drugi blok panela započinje zanimljivim predavanjem Guerrilla Leadership: Leading from the middle rather than the front, koje će održati dr. Ernie Stark - RIT Croatia.

TECHNOLOGY & INNOVATION
Panelisti: Tomislav Bilić, Ante Mandić, Krešo Perica, Damir Sabol, Ivan VidakovićMARKETING MANAGEMENT - DIGITAL BUSINESS & TECHNOLOGY TRENDS
Panelisti: Mario Fraculj, dr.sc. Jadranka Ivanković, Marina Pulišić, Nikola Vrdoljak, Nikola ŽinićGuerrilla Leadership: Leading from the middle rather than the front, dr. Ernie Stark

PROJECT MANAGEMENT & FINANCING
Panelisti: Kristijan Buk, Denis Čupić, prof.dr.sc. Pero Lučin, dr.sc. Vladimir Preveden, Marko RemenarBUSINESS GROWTH & EMERGING MARKETS
Panelisti: Tomislav Debeljak, Mladen Fogec, Lana Popović, dr. Thomas Sichla, Zoran Uranjek

A successful leader is someone who is completely committed to the position that he or she holds, and the organization that they are a part of. They have to intellectually and emotionally truly believe in what the organization does.

Don Hudspeth

Na konferenciji ćete saznati:

kako usmjeriti svoja ulaganja u marketing i iskoristiti najnovije marketinške trendovena koji način i iz kojih izvora financirati krupne investicije i upravljati složenim projektimakoji su najefikasniji kanali izlaska na strana tržišta i kako postati globalna tvrtka, te koja najnovija ICT rješenja možete implementirati u svojim tvrtkamau kojem se smjeru razvija poslovanje u novom digitalnom dobu i kako iskoristiti prednosti razvoja tehnologije u inoviranju poslovnih procesa.

Vidimo se 08.05.2015. u Westinu!

Pokrovitelji konferencije su Qatar Airways, Vocor media i Virtus dizajn, a edukacijski pokrovitelj je RIT Croatia.

Konferenciju također podržavaju institucionalni partneri Hrvatska udruga poslodavaca, MBA Croatia, Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora i Udruga talijanskih poduzetnika u Hrvatskoj te 'Lideri ambasadori' Comprom plus, Kamgrad, Krauthaker, Sirana Gligora i Tvornica cementa Kakanj.

Medijski pokrovitelji su BIZdirekt, tportal, JaTrgovac, Business magazine, EduCentar, Outdoor akzent, Narodni radio, Antena Zagreb, SEEbiz.eu, banka.hr, Advertiser Serbia, Poslovne novine, Zagreb Plakat, Moj posao, Poslovni turizam i SEEbiz.net.

'Lideri ambasadori' konferencije su i ove godine stali uz konferenciju Lideri za lidere, između ostalih, to su: Ivana Medo Bogdanović, dr.sc. Miroslav Dragičević, prof.dr.sc. Ivan Đikić, Boris Galić, Ivan Gligora, Dubravko Hoić, Damir Hoyka, Donald Hudspeth, Dragutin Kamenski, Ivana Kolar, Gordan Kožulj, Vlado Krauthaker, Zdenko Leko, Branimir Muidža, Dimitrije Popović, Ivo Usmiani.

Više informacija o konferenciji, s detaljnom agendom i opisom, možete pronaći na službenim web stranicama: Konferencija Lideri za lidere.

Tagovi: Lideri za lidere, Pero Lučin, Hotel Westin, Branimir Muidža, Dubravko Hoić
PROČITAJ I OVO
Zagrebačka burza: Indeksi porasli, Podravka u fokusu
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: Indeksi porasli, Podravka u fokusu
ZAGREB – Na Zagrebačkoj su burzi indeksi blago porasli u petak, no i dalje je na putu gubitaka četvrti tjedan zaredom, dok je, zahvaljujući trgovanju dionicama Podravke, promet povećan.
Četiri svjetske kulinarske zvijezde s Michelinovim zvjezdicama ovoga ljeta kuhaju u Alhambri
GASTRO
Četiri svjetske kulinarske zvijezde s Michelinovim zvjezdicama ovoga ljeta kuhaju u Alhambri
MALI LOŠINJ – Ovoga ljeta jedan od top 10 hotela u Europi, raskošni Boutique Hotel Alhambra u Lošinju, bit će domaćin velikim međunarodnim kulinarskim zvijezdama.
Za vozače loše vijesti, raste cijena automobilskih guma
POSKUPLJENJE
Za vozače loše vijesti, raste cijena automobilskih guma

ZAGREB - Troškovi prirodne gume u prvoj polovici 2021. bili su u prosjeku 57 posto veći od prošlogodišnjih.

Fantastičan burzovni debi Zomata
UZLET
Fantastičan burzovni debi Zomata
MUMBAI - Dionice indijskog startupa za dostavu hrane, Zomata, skočile su više od 70 posto na današnjem debiju mlade tvrtke na Nacionalnoj burzi u Mumbaiju.
HPK: Ministarstvo će od EU-a tražiti 15 milijuna kuna pomoći za proizvođače mlijeka
POMOĆ
HPK: Ministarstvo će od EU-a tražiti 15 milijuna kuna pomoći za proizvođače mlijeka
ZAGREB - Zbog teške situacije u mljekarstvu, povećanja ulaznih troškova odnosno drastičnog rasta cijena žitarica i stočne hrane, Ministarstvo poljoprivrede tražit će od Europske unije (EU) 15 milijuna kuna pomoći za nabavku stočne hrane za proizvođače mlijeka, izvijestili su u petak iz Hrvatske poljoprivredne komore (HPK).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE