GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Perović: Đukanovića ne štiti imunitet, njega štiti Zapad; vraća se iz dosade

Perović: Đukanovića ne štiti imunitet, njega štiti Zapad; vraća se iz dosade
STAVOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.08.2012 / 11:48
Autor: SEEbiz / CdM
PODGORICA - Bivši lider Liberalnog saveza Slavko Perović smatra da su naredni izbori u Crnoj Gori nova farsa.
"Đukanović se vraća, njemu je dosadno kao predsjedniku DPS. Vraća se sa svojim mafijaškim crnim pionom Krivokapićem, a sada pridaje i Andriju Popovića iz takozvane Liberalne partije koja je udbaški proizvod nastao da prikrije najsramotniju od svih balkanskih izdaja, onu izdaju Liberalnog saveza nazvanu kotorsko Trsteno, koju su učinili ondašnji lider liberala Miko Živković i njegov prijatelj, tadašnji kotorski gradonačelnik Nikola Samardžić", kazao je novinaru Marku Milačiću.

Milačić je Slavka Perovića pitao šta što misli o ulasku Liberalne partije u kolaciju sa Demokratskom partijom socijalista i Perovićev odgovor je objavio na svom Facebook profilu.

"Prijatelj ove dvojke je Andrija Popović koji je, navodno, bio član Liberalnog saveza, ali se već godinama vidi za koga je kucao i otkucavao. Sjećam se da nije bilo nikakve šanse da se Popović pojavi, u onim vremenima rata i katastrofe, i da progovori, na primjer, o stanju u crnogorskom sportu, sve je bilo uzalud. Ali, otkad je UDBA osnovala Liberalnu partiju, već godinama se Popović ne miče sa naslovnica kao lider faktički nepsotojeće stranke", ocijenio je Perović.

Prema njegovim riječima Đukanović Popovića uzima da bi njegova lažna koalicija sa SDP-om bila proširena sa još jednim lažnim imenom!

"Tako će Đukanović, konačno, imati u nazivu "koalicije" i riječ liberal. Popović će biti, najvjerovatnije, ministar sporta", smatra Perović.

Bivši lider Liberala tvrdi da u Crnoj Gori nikada nije bilo izbora, već da je bilo samo komedije koju je režirao, usmjeravao i rezultate krao mafijaški DPS.

"Dakle, tako će to biti i ovog puta. Sve je u Crnoj Gori mafijino, skoro ništa nije van njene pesnice, a u Crnoj Gori nema faktora koji bi želio da bude vanmafije. Razlozi su jasni, mafija je ne samo moć, nego predstavlja nepobjedivo sredstvo pljačke, a u Crnoj Gori i sticanja ličnog ugleda. Mafijaši su crnogorska "elita", ali tu elitu niko drugi ne podržava, i to na svakom koraku, nego narod. Neka se zove narod kako hoće, ali on je smoking crnogorske mafije za spoljnu upotrebu. Kad ubijaju i pljačkaju, mafijaška "odijela" su radna i krvava", istakao je Perović.

On kaže da je bio jedini u Crnoj Gori koji je odmah shvatio da je onovremeno povlačenje Đukanovića sa pozicije predsjednika republike, samo blef, i znao sam da će se Đukanović vratiti.

"Razlozi povratka su brojni. Tu je i pitanje diplomatskog imuniteta, ali bez obzira i na tu činjenicu, Đukanovića ne štiti imunitet, njega štiti Zapad, u prvom redu američka i britanska obavještajna služba. Da nije tako, Đukanović bi bio sklonjen, ne nikako u političkom satu, nego u političkoj sekundi! Sa druge strane tu je i činjenica da ga narod podržava i hoće. Po mom višegodišnjem uvjerenju naroda u Crnoj Gori odavno nema, to je amoralno tijesto koje mafija pripravlja kako to ona želi, i to je vidljivo na svakom koraku", zaključio je Perović.

Tagovi: Slavko Perović, Milo Đukanović, Andrija Popović, Liberalna partija, Liberalni savez Crne Gore
PROČITAJ I OVO
Beogradska berza: Komercijalna banka najtrgovanija, indeksi mešoviti
CLOSING BELL BSE
Beogradska berza: Komercijalna banka najtrgovanija, indeksi mešoviti
BEOGRAD - Trgovanje akcijama Komercijalne banke doprinelo je danas porastu ukupnog prometa na Beogradskoj berzi u odnosu na utorak, dok su BELEX indeksi završili tgovanje s mešovitim rezultatima.
Yellen: Razmišljamo o digitalnom dolaru
OPCIJE
Yellen: Razmišljamo o digitalnom dolaru
NEW YORK - Digitalni dolar mogao bi biti dobro rješenje za Amerikance koji nemaju pristup bankovnim računima ili sistemima za olakšano plaćanje. To je rekla Janet Yellen, američka ministrica financija.
Zagrebačka burza: Odlični rezultati podigli Končar EI i Petrokemiju
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: Odlični rezultati podigli Končar EI i Petrokemiju
ZAGREB - Nešto bolji promet i rast indeksa obilježili su srijedu na Zagrebačkoj burzi.
Digitalne platforme u EU pod lupom nakon slučaja GameStop
REGULATIVA
Digitalne platforme u EU pod lupom nakon slučaja GameStop
BRUXELLES - Internetske platforme koje malim ulagačima nude mogućnost trgovine dionicama bez provizije bile bi u Europskoj uniji nezakonite, poručili su europski dužnosnici.
Tonu dionice Tesle, na Redditu se sve rjeđe spominju
LOŠA SERIJA
Tonu dionice Tesle, na Redditu se sve rjeđe spominju
NEW YORK - Tesline dionice posljednjih dana znatno gube i već su oko 25 posto ispod rekordnih 900 dolara.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE