GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Skansi razriješen na vlastiti zahtjev

Skansi razriješen na vlastiti zahtjev
SMJENA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.06.2014 / 18:53
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Pomoćnik ministra znanosti, obrazovanja i sporta Petar Skansi razriješen je na osobni zahtjev, s danom 30. lipnja 2014. godine, odlučeno je na zatvorenom dijelu današnje sjednice Vlade RH.

Radi isteka mandata, razriješen je i Tomislav Jureković, dosadašnji član Upravnog vijeća Hrvatske energetske regulatorne agencije, koji je ujedno obavljao dužnost predsjednika Upravnog vijeća te je u Hrvatski sabor upućen na donošenje prijedlog za njegovo ponovno imenovanje predsjednikom Upravnog vijeća navedene Agencije, temeljem provedenog postupka po objavljenom javnom pozivu.

U Hrvatski sabor je također upućen prijedlog za imenovanje Dragice Markanović članicom Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave, u novom mandatnom razdoblju, priopćila je Vladina služba za odnose s javnošću.

Tagovi: Petar Skansi, Tomislav Jureković, Hrvatska energetska regulatorna agencija
PROČITAJ I OVO
NBS: Kupili smo oko trećine ponuđenih obveznica  Telekoma Srbije
OBJAŠNJENJE
NBS: Kupili smo oko trećine ponuđenih obveznica Telekoma Srbije
BEOGRAD - Narodna banka Srbije demantovala je informaciju koju je objavio dnevni list "Danas" - da je odmah po emitovanju otkupila maksimalno dozvoljenu količinu korporativnih obveznica "Telekoma Srbija". Odgovor Narodne banke Srbije objavljujemo u celini.
Jorgić: Bolje da je Telekom izašao na Beogradsku berzu
ANALITIČARI
Jorgić: Bolje da je Telekom izašao na Beogradsku berzu
BEOGRAD - Finansijski analitičar Branislav Jorgić rekao je danas da bi bilo poželjnije da je Telekom Srbija objavio prospekt o poslovanju i emitovao korporativne obveznice za "nepoznate" kupce među kojima su građani, investicioni, penzioni i osiguravajući fondovi, umesto što ih je namenio unapred poznatim kupcima, bankama, kao profesionalnim ulagačima.
Zagrebačka burza: HT u fokusu, minimalne promjene indeksa
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: HT u fokusu, minimalne promjene indeksa
ZAGREB - Još jedna mlitava trgovina na Zagrebačkoj burzi donijela je minimalne promjene indeksa i slab promet.
Katastrofa: Hrvatska je najveći europski uvoznik svinjetine
SVINJETINA
Katastrofa: Hrvatska je najveći europski uvoznik svinjetine
ZAGREB - U Kini se u prošloj godini zbog pojave afričke svinjske kuge prepolovila svinjogojska proizvodnja. To je za rezultat imalo izvoz europske svinjetine na to tržište i dovelo do povijesno najviših cijena.
Dolar ojačao nakon prve američke predsjedničke debate
FOREX
Dolar ojačao nakon prve američke predsjedničke debate
LONDON - Dolar je u srijedu blago ojačao na međunarodnim tržištima prema šest najznačajnijih svjetskih valuta, nadoknadivši dio gubitaka nakon dva dana slabljenja, dok investitori analiziraju prvu debatu američkih predsjedničkih kandidata.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE